Dodaj do ulubionych

Skiba...:)

19.08.23, 22:29
Panowie, kto idzie w jego slady..? wink
Obserwuj wątek
    • baenzai Re: Skiba...:) 20.08.23, 12:06
      Nie wiem o co chodzi w tym ,,związku''.

Laska raczej nie jest gold diggerką, bo przed poznaniem Skiby coś tam zarabiała. Dlaczego więc poleciała na dużo starszego, brzydkiego i niskiego typa, który szczyt popularności miał 25 lat temu?
      • okruchlodu Re: Skiba...:) 20.08.23, 17:07
        baenzai napisał:

> Nie wiem o co chodzi w tym ,,związku''.
        >
        > Laska raczej nie jest gold diggerką, bo przed poznaniem Skiby coś tam zarabiała
        > . Dlaczego więc poleciała na dużo starszego, brzydkiego i niskiego typa, który
        > szczyt popularności miał 25 lat temu?

Potraktuj go jako przykład, że nie ma rzeczy niemożliwych. Skoro Skiba może kogoś wyrwać to co dopiero Ty.
        • taniarada Re: Skiba...:) 21.08.23, 15:11
          okruchlodu napisała:

> baenzai napisał:
          >
          > > Nie wiem o co chodzi w tym ,,związku''.
          > >
          > > Laska raczej nie jest gold diggerką, bo przed poznaniem Skiby coś tam zar
          > abiała
          > > . Dlaczego więc poleciała na dużo starszego, brzydkiego i niskiego typa,
          > który
          > > szczyt popularności miał 25 lat temu?
          >
          > Potraktuj go jako przykład, że nie ma rzeczy niemożliwych. Skoro Skiba może kog
          > oś wyrwać to co dopiero Ty.
          On nie wyrwie bo mu żadna nie pasuje .Szuka czegoś ulotnego .
      • morojka Re: Skiba...:) 21.08.23, 08:24
        baenzai napisał:

>
        > Laska raczej nie jest gold diggerką, bo przed poznaniem Skiby coś tam zarabiała
        > . Dlaczego więc poleciała na dużo starszego, brzydkiego i niskiego typa, który

I znowu to samo uncertain a może gościu zyskuje przy bliższym poznaniu - nie wszystko złoto co się świeci.
      • searam Re: Skiba...:) 26.08.23, 21:22
        baenzai napisał:

>
        Nie jest golddigerka...? Kobieta nie wychodzi za maz dla pieniedzy. Dla pieniedzy ona sie rozwodzi...smile
        Jego los jest przesadzony, jesli straci tworcza witalnosc. Staropolskie porzekadlo :" Zje pica szlachcica i chlopu rade da"...smile
      • marcepanka313 Re: Skiba...:) 10.09.23, 08:37
        baenzai napisał:

>

A ile osób ją wtedy znało?
        A ile kojarzy ją teraz?

• okruchlodu Re: Skiba...:) 20.08.23, 17:03
      Jeśli o mnie chodzi to poczekam jeszcze kilkadziesiąt lat i będę jak Beata Kozidrak😉.
      • taniarada Re: Skiba...:) 21.08.23, 15:33
        okruchlodu napisała:

> Jeśli o mnie chodzi to poczekam jeszcze kilkadziesiąt lat i będę jak Beata Kozi
        > drak😉.
        Wiesz dobrze że u kobiety taka wartość spada z wiekiem .To nie jest wino czy skrzypce .U faceta wręcz odwrotnie .Pokazuje to Skiba😛
        • okruchlodu Re: Skiba...:) 21.08.23, 20:40
          Tak, Ty jesteś świetnym przykładem.

Lubię kiedy faceci próbują mnie zastraszać, zawsze daje mi to takiego powera 'twierdzisz, że nie dam rady, to patrz'.
          • taniarada Re: Skiba...:) 22.08.23, 05:09
            No nie mam problemów z tym .Choć ostatnio to jakieś emerytki się kręcą wokół mnie i odganiają młodsze .
            • okruchlodu Re: Skiba...:) 22.08.23, 11:50
              taniarada napisał:

> No nie mam problemów z tym .

No przecież pisze, że Tym jesteś najlepszym przykładem 😉.
            • morojka Re: Skiba...:) 22.08.23, 12:15
              taniarada napisał:

> No nie mam problemów z tym .Choć ostatnio to jakieś emerytki się kręcą wokół mn
              > ie i odganiają młodsze .

No to wychodzi na to że z wiekiem może wartość kobiet spada, ale najwyraźniej skuteczność wzrasta big_grin
              • taniarada Re: Skiba...:) 23.08.23, 11:46
                Nie wiem są takie dwie co gonią wszystkie kobiety .Kiedyś myślałem że to jedna i ta sama osoba .Nie to dwie różne kobiety o takim samym nastawieniu i charakterze .Nawet jakbym nicka zmienił to nic to nie da .Bo wiedzą na jakich forach pisze .Ta opowieść to na krótkie wydanie książki 😀
                • morojka Re: Skiba...:) 23.08.23, 13:20
                  taniarada napisał:

> Nie wiem są takie dwie co gonią wszystkie kobiety .Kiedyś myślałem że to jedna
                  > i ta sama osoba .Nie to dwie różne kobiety o takim samym nastawieniu i charakte
                  > rze .Nawet jakbym nicka zmienił to nic to nie da .Bo wiedzą na jakich forach pi
                  > sze .Ta opowieść to na krótkie wydanie książki 😀

Ale to one chcą Cię dla siebie? Czy ratują młode naiwne białogłowy przed Tobą? suspicious
                  • taniarada Re: Skiba...:) 26.08.23, 22:30
                    morojka napisała:

> taniarada napisał:
                    >
                    > > Nie wiem są takie dwie co gonią wszystkie kobiety .Kiedyś myślałem że to
                    > jedna
                    > > i ta sama osoba .Nie to dwie różne kobiety o takim samym nastawieniu i ch
                    > arakte
                    > > rze .Nawet jakbym nicka zmienił to nic to nie da .Bo wiedzą na jakich for
                    > ach pi
                    > > sze .Ta opowieść to na krótkie wydanie książki 😀
                    >
                    >
                    > Ale to one chcą Cię dla siebie? Czy ratują młode naiwne białogłowy przed Tobą?
                    > suspicious
                    Hehe przed samym sobą raczej 🤣
                    • morojka Re: Skiba...:) 26.08.23, 23:22

> > Ale to one chcą Cię dla siebie? Czy ratują młode naiwne białogłowy przed
                      > Tobą?
                      > > suspicious
                      > Hehe przed samym sobą raczej 🤣

No ale jak przed samym sobą?
    • stasi1 Re: Skiba...:) 21.08.23, 08:29
      U mnie w pracy był taki. Fachowiec
    • taniarada Re: Skiba...:) 21.08.23, 15:15
      Jeśli kogoś kochasz to po co ci ślub .Nie ma co komu zazdrościć .Dla mnie nie liczy się wygląd i można tu gdybać tylko co siedzi w duszy i w sercu .Amen dziatki .
      • morojka Re: Skiba...:) 23.08.23, 13:24
        taniarada napisał:

> Jeśli kogoś kochasz to po co ci ślub .Nie ma co komu zazdrościć .Dla mnie nie l
        > iczy się wygląd i można tu gdybać tylko co siedzi w duszy i w sercu .Amen dziat
        > ki .

Jak się z kimś jest to łatwiej różne sprawy załatwić jako małżonek - jednak w naszym kraju wciąż małżonek ma większą moc sprawczą niż partner. I w sumie chyba tylko z tego powodu zarejestrowaliśmy nasz związek smile
        • searam Re: Skiba...:) 26.08.23, 20:18

> Jak się z kimś jest to łatwiej różne sprawy załatwić jako małżonek - jednak w n
          > aszym kraju wciąż małżonek ma większą moc sprawczą niż partner. I w sumie chyba
          > tylko z tego powodu zarejestrowaliśmy nasz związek smile

Bujac to my, ale nie nas...Zwiazek zarejestrowany....zeby byc fulltime obecna na roznych forach..wink
          • morojka Re: Skiba...:) 26.08.23, 20:46
            searam napisał:

>
            > > Jak się z kimś jest to łatwiej różne sprawy załatwić jako małżonek - jedn
            > ak w n
            > > aszym kraju wciąż małżonek ma większą moc sprawczą niż partner. I w sumie
            > chyba
            > > tylko z tego powodu zarejestrowaliśmy nasz związek smile
            >
            > Bujac to my, ale nie nas...Zwiazek zarejestrowany....zeby byc fulltime obecna n
            > a roznych forach..wink

Śledzisz mnie? big_grin Sytuacja przejściowa, chwilowo się plącze po sieci i zaglądam w różne miejsca. Tylko nie widzę jaki to ma związek z moim stanem cywilnym smile
            • searam Re: Skiba...:) 26.08.23, 20:57
              > Śledzisz mnie? big_grin Sytuacja przejściowa, chwilowo się plącze po sieci i zaglą
              > dam w różne miejsca. Tylko nie widzę jaki to ma związek z moim stanem cywilnym
              > smile
              Gdybym Cie sledzil to bys o tym nie wiedziala...smile
              Ales Ty zarozumiala...
              • morojka Re: Skiba...:) 26.08.23, 21:15
                searam napisał:

> Gdybym Cie sledzil to bys o tym nie wiedziala...smile
                > Ales Ty zarozumiala...

Dobre - tego jeszcze nie słyszałam smile Poczucia humoru nie można Ci odmówić
                • searam Re: Skiba...:) 26.08.23, 21:25
                  morojka napisała:

> searam napisał:
                  >
                  >
                  > > Gdybym Cie sledzil to bys o tym nie wiedziala...smile
                  > > Ales Ty zarozumiala...
                  >
                  > Dobre - tego jeszcze nie słyszałam smile Poczucia humoru nie można Ci odmówić
                  Ty jeszcze nie wiesz jakie glupstwa plote do ucha...wink
                  • morojka Re: Skiba...:) 26.08.23, 21:39
                    searam napisał:

> morojka napisała:
                    >
                    > > searam napisał:
                    > >
                    > >
                    > > > Gdybym Cie sledzil to bys o tym nie wiedziala...smile
                    > > > Ales Ty zarozumiala...
                    > >
                    > > Dobre - tego jeszcze nie słyszałam smile Poczucia humoru nie można Ci odmówi
                    > ć
                    > Ty jeszcze nie wiesz jakie glupstwa plote do ucha...wink

No dobra - nadstawiam ucho... dajesz... big_grin
                    • searam Re: Skiba...:) 26.08.23, 22:11

> > Ty jeszcze nie wiesz jakie glupstwa plote do ucha...wink
                      >
                      > No dobra - nadstawiam ucho... dajesz... big_grin

Lewe, czy prawe..?
                      Jedno wprawia w (s)ekstaze, a drugie tylko w konwulsje...Wybierz madrze..wink
                      • morojka Re: Skiba...:) 26.08.23, 22:34
                        searam napisał:

>
                        > Lewe, czy prawe..?
                        > Jedno wprawia w (s)ekstaze, a drugie tylko w konwulsje...Wybierz madrze..wink

No poczułam się jakbyś był Morfeuszem i proponował mi jedną z pigułek wink
                        • searam Re: Skiba...:) 26.08.23, 22:55
                          > > Lewe, czy prawe..?
                          > > Jedno wprawia w (s)ekstaze, a drugie tylko w konwulsje...Wybierz madrze.
                          > .wink
                          >
                          > No poczułam się jakbyś był Morfeuszem i proponował mi jedną z pigułek wink
                          Morfeusz...I tak poplyniemy...
                          Do dzisiaj fascynuje mnie opowiesc o Eros i Psyche...To jakos w nas tkwi.
                          Pigulke..?!
                          Przed, czy po Madame..? wink
                          • morojka Re: Skiba...:) 26.08.23, 23:04
                            searam napisał:

> > No poczułam się jakbyś był Morfeuszem i proponował mi jedną z pigułek wink
                            > Morfeusz...I tak poplyniemy...
                            > Do dzisiaj fascynuje mnie opowiesc o Eros i Psyche...To jakos w nas tkwi.
                            > Pigulke..?!
                            > Przed, czy po Madame..? wink

Hahaha no teraz to mnie naprawdę rozbawiłeś big_grin
                            Ja o Matrixie a Ty o mitach wink
                            Pigułka prawdy smile
                            • searam Re: Skiba...:) 26.08.23, 23:29
                              morojka napisała:

> searam napisał:
                              >
                              >
                              > > > No poczułam się jakbyś był Morfeuszem i proponował mi jedną z piguł
                              > ek wink
                              > > Morfeusz...I tak poplyniemy...
                              > > Do dzisiaj fascynuje mnie opowiesc o Eros i Psyche...To jakos w nas tkwi.
                              > > Pigulke..?!
                              > > Przed, czy po Madame..? wink
                              >
                              > Hahaha no teraz to mnie naprawdę rozbawiłeś big_grin
                              > Ja o Matrixie a Ty o mitach wink
                              > Pigułka prawdy smile
                              Wracamy na Ziemie.. smile
                              Pigulek Ci u nas dostatek..! Komu brakuje to szturmem do NFZ.
                              Z Ciebie jest jakas przekora..Am I right..? Celowalem w pigulki, a Ty sie wyslizgujesz..Niby Matrix... Jednak Eros i Psyche maja sie dobrze sadzac po po obrotach firmy Durex oraz Big Pharma na psychotropach...wink
                              I co Ty na to....Przecherezado...smile
                              • morojka Re: Skiba...:) 26.08.23, 23:44
                                searam napisał:

> morojka napisała:
                                >

> Wracamy na Ziemie.. smile
                                > Pigulek Ci u nas dostatek..! Komu brakuje to szturmem do NFZ.
                                > Z Ciebie jest jakas przekora..Am I right..? Celowalem w pigulki, a Ty sie wysli
                                > zgujesz..Niby Matrix... Jednak Eros i Psyche maja sie dobrze sadzac po po obrot
                                > ach firmy Durex oraz Big Pharma na psychotropach...wink
                                > I co Ty na to....Przecherezado...smile

Oj tam oj tam - nie trzeba się od razu gniewać i mnie obrażać. Nie jestem przekorna tylko lubię się czasem podroczyć - może jednak przeceniłam Twoje poczucie humoru, w każdym razie urazić nie chciałam wink
                                • searam Re: Skiba...:) 27.08.23, 00:03
                                  morojka napisała:

> searam napisał:
                                  >
                                  > > morojka napisała:
                                  > >
                                  >
                                  > > Wracamy na Ziemie.. smile
                                  > > Pigulek Ci u nas dostatek..! Komu brakuje to szturmem do NFZ.
                                  > > Z Ciebie jest jakas przekora..Am I right..? Celowalem w pigulki, a Ty sie
                                  > wysli
                                  > > zgujesz..Niby Matrix... Jednak Eros i Psyche maja sie dobrze sadzac po po
                                  > obrot
                                  > > ach firmy Durex oraz Big Pharma na psychotropach...wink
                                  > > I co Ty na to....Przecherezado...smile
                                  >
                                  > Oj tam oj tam - nie trzeba się od razu gniewać i mnie obrażać. Nie jestem prze
                                  > korna tylko lubię się czasem podroczyć - może jednak przeceniłam Twoje poczuci
                                  > e humoru, w każdym razie urazić nie chciałam wink
                                  Oceniajac trzezwo Twoje wypowiedzi mozna powiedziec, ze chyba na randce w ciemno rozpoznalabys mnie bezblednie...smile Po mojej dla Ciebie zyczliwosci..smile
                                  Nie badz taka porcelanowa..Lubie psotnice..Masz to c o s ... smile Eh...smile

• morojka Re: Skiba...:) 27.08.23, 00:21
                                    searam

> Oceniajac trzezwo Twoje wypowiedzi mozna powiedziec, ze chyba na randce w ciemn
                                    > o rozpoznalabys mnie bezblednie...smile Po mojej dla Ciebie zyczliwosci..smile
                                    > Nie badz taka porcelanowa..Lubie psotnice..Masz to c o s ... smile Eh...smile

Ehh - muszę Cię uprzedzić że ocenianie moich wpisów na trzeźwo może Ci grozić trwałym uszkodzeniem pewnych części ciała, więc lepiej sobie coś wypij, zanim się za to ponownie zabierzesz smile
                                    A tak poza tym to daleko mi do psotnicy, bo jestem grzeSZna niczym anielica wink
            • taniarada Re: Skiba...:) 26.08.23, 22:25
              morojka napisała:

> searam napisał:
              >
              > >
              > > > Jak się z kimś jest to łatwiej różne sprawy załatwić jako małżonek
              > - jedn
              > > ak w n
              > > > aszym kraju wciąż małżonek ma większą moc sprawczą niż partner. I w
              > sumie
              > > chyba
              > > > tylko z tego powodu zarejestrowaliśmy nasz związek smile
              > >
              > > Bujac to my, ale nie nas...Zwiazek zarejestrowany....zeby byc fulltime ob
              > ecna n
              > > a roznych forach..wink
              >
              > Śledzisz mnie? big_grin Sytuacja przejściowa, chwilowo się plącze po sieci i zaglą
              > dam w różne miejsca. Tylko nie widzę jaki to ma związek z moim stanem cywilnym
              > smile
              Jest trochę fajnych miejsc oprócz tego .
              • morojka Re: Skiba...:) 26.08.23, 22:36
                taniarada napisał:

> Jest trochę fajnych miejsc oprócz tego .

Nie wiem, jakoś nigdzie nie mogę się odnaleźć.
                • searam Re: Skiba...:) 27.08.23, 00:32
                  morojka napisała:

> taniarada napisał:
                  >
                  >
                  > > Jest trochę fajnych miejsc oprócz tego .
                  >
                  >
                  > Nie wiem, jakoś nigdzie nie mogę się odnaleźć.
                  Csss...jestes na dobrej drodze...smile Zaczynam Cie lubic....smile
                  • morojka Re: Skiba...:) 27.08.23, 00:41
                    searam napisał:

> > Nie wiem, jakoś nigdzie nie mogę się odnaleźć.
                    > Csss...jestes na dobrej drodze...smile Zaczynam Cie lubic....smile

Oooo najwyraźniej wyszłam z wprawy, bo do tej pory to już powinieneś być fest zauroczony uncertain
                    big_grin
                    • searam Re: Skiba...:) 27.08.23, 01:14
                      morojka napisała:

> searam napisał:
                      >
                      >
                      > > > Nie wiem, jakoś nigdzie nie mogę się odnaleźć.
                      > > Csss...jestes na dobrej drodze...smile Zaczynam Cie lubic....smile
                      >
                      > Oooo najwyraźniej wyszłam z wprawy, bo do tej pory to już powinieneś być fest z
                      > auroczony uncertain
                      > big_grin
                      Naiwna...To much to loose..
                      Ale masz cos w sobie.. Pewnie pieprzyk pod sutkiem...smile
                      • morojka Re: Skiba...:) 27.08.23, 08:35
                        searam napisał:

> Naiwna...To much to loose..
                        > Ale masz cos w sobie.. Pewnie pieprzyk pod sutkiem...smile

Cóż, tego się nigdy nie dowiesz, ale w sumie ta wiedza jest Ci do niczego nie potrzebna. Mimo wszystko słowne przepychanki z Tobą były dość zabawne. Tylko nie spinaj się tak wink
      • searam Re: Skiba...:) 27.08.23, 00:25
        taniarada napisał:

> Jeśli kogoś kochasz to po co ci ślub .Nie ma co komu zazdrościć .Dla mnie nie l
        > iczy się wygląd i można tu gdybać tylko co siedzi w duszy i w sercu .Amen dziat
        > ki .
        Trzezwo patrzac jesli chodzi o slub. Kobieta nie wychodzi za maz dla pieniedzy, Dla pieniedzy ona sie rozwodzi...smile
        • morojka Re: Skiba...:) 27.08.23, 00:31
          searam napisał:

>> Trzezwo patrzac jesli chodzi o slub. Kobieta nie wychodzi za maz dla pieniedzy,
          > Dla pieniedzy ona sie rozwodzi...smile

O cholibka, te same słowa na innym forum - przypadek? suspicious
          • searam Re: Skiba...:) 27.08.23, 00:47

> > Dla pieniedzy ona sie rozwodzi...smile
            >
            > O cholibka, te same słowa na innym forum - przypadek? suspicious
            Celowe..Skarbie..Zeby Cie uwiesc...smile A potem rzucic...smile
            Eh....
            • morojka Re: Skiba...:) 27.08.23, 09:18

> Celowe..Skarbie..Zeby Cie uwiesc...smile A potem rzucic...smile
              > Eh....

Mission impossible. smile
              • searam Re: Skiba...:) 02.09.23, 21:53
                morojka napisała:

>
                >
                > > Celowe..Skarbie..Zeby Cie uwiesc...smile A potem rzucic...smile
                > > Eh....
                >
                >
                > Mission impossible. smile
                Wyrzekala sie zaba blota...wink
                • morojka Re: Skiba...:) 02.09.23, 23:13
                  Mnie już uwiedziono, zaobrączkowano, koniec - droga zamknięta big_grin
                  • searam Re: Skiba...:) 02.09.23, 23:31
                    morojka napisała:

> Mnie już uwiedziono, zaobrączkowano, koniec - droga zamknięta big_grin
                    Droga zamknieta..?! Czyli nikt tam juz nie jezdzi...wink
                    To sa skutki zabraczkowania...Nadał jednak masz szanse na zejscie na zla droge...wink

• morojka Re: Skiba...:) 02.09.23, 23:35
                      Oczywiście, szansa jest zawsze ale tylko głupi by z niej skorzystał, a że uważam się za mądrą... 😉
                      • searam Re: Skiba...:) 02.09.23, 23:50
                        morojka napisała:

> Oczywiście, szansa jest zawsze ale tylko głupi by z niej skorzystał, a że uważ
                        > am się za mądrą... 😉
                        Taaaak...? Madra to byla Curie Sklodowska..smile Teraz licza sie wymiary i waga...smile
                        Ale.. nie jestem tak okrutny..
                        • morojka Re: Skiba...:) 02.09.23, 23:59
                          Ona to była wybitna, a ja jestem zwyczajnie mądra smile Dla Ciebie ważne są wymiary i waga a dla mnie intelekt I poczucie humoru smile Cóż mogę rzec, każdemu wg potrzeb wink
                          • searam Re: Skiba...:) 03.09.23, 00:06
                            morojka napisała:

> Ona to była wybitna, a ja jestem zwyczajnie mądra smile Dla Ciebie ważne są wym
                            > iary i waga a dla mnie intelekt I poczucie humoru smile Cóż mogę rzec, każdemu w
                            > g potrzeb wink
                            Cmoooook... Wejdz na wage skarbie. My faceci znamy damskie proporcje ktore nas rajcuja.I za to placimy.
                            • morojka Re: Skiba...:) 03.09.23, 00:17
                              Nie każdego faceta rajcuje to samo, a już na pewno nie każdy musi za to płacić smile
                              BTW Jesteś jak szerszeń, żądlisz i żądlisz mnie raz po raz i czekasz kiedy wreszcie nastąpi reakcja alergiczna i koleżanka się udusi - nic z tego, nie jestem uczulona, możesz zachować spokojnie jad na bardziej podatne osobniki. Kolorowych snów perliku smile
                              • searam Re: Skiba...:) 03.09.23, 00:47
                                morojka napisała:

> Nie każdego faceta rajcuje to samo, a już na pewno nie każdy musi za to płacić
                                > smile
                                > BTW Jesteś jak szerszeń, żądlisz i żądlisz mnie raz po raz i czekasz kiedy wres
                                > zcie nastąpi reakcja alergiczna i koleżanka się udusi - nic z tego, nie jeste
                                > m uczulona, możesz zachować spokojnie jad na bardziej podatne osobniki. Koloro
                                > wych snów perliku
                                Poddaj sie...Skarbie...
                                • morojka Re: Skiba...:) 03.09.23, 09:01
                                  Zazwyczaj tego nie robię ale dla Ciebie zrobię wyjątek. Poddaje się.
                                  • searam Re: Skiba...:) 09.09.23, 20:52
                                    morojka napisała:

> Zazwyczaj tego nie robię ale dla Ciebie zrobię wyjątek. Poddaje się.
                                    No widzisz...I po co Ci to bylo...wink Masz u mnie kredyt...wink
                                    • morojka Re: Skiba...:) 09.09.23, 21:00
                                      searam napisał:

> morojka napisała:
                                      >
                                      > > Zazwyczaj tego nie robię ale dla Ciebie zrobię wyjątek. Poddaje się.
                                      > No widzisz...I po co Ci to bylo...wink Masz u mnie kredyt...wink

Nie sądzę.
                                      • searam Re: Skiba...:) 09.09.23, 21:52
                                        morojka napisała:

> > > Zazwyczaj tego nie robię ale dla Ciebie zrobię wyjątek. Poddaje się
                                        > .
                                        > > No widzisz...I po co Ci to bylo...wink Masz u mnie kredyt...wink
                                        >

>
                                        > Nie sądzę.
                                        Ooo..Kiepski nastroj..? Podaj adres to przysle bukiet kwiatow i butelke Prosecco..smile

• morojka Re: Skiba...:) 09.09.23, 22:21
                                          Dziś pije piwo, a mieszać nie lubię. Ale dzięki za dobre chęci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka