mateuszwierzbicki Re: Bosch! 14.01.08, 19:47 Robert Bosch. Zielona linia - amatorska, granatowa - profesjonalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Bosch! 14.01.08, 19:50 ani mi o tego Boscha nie chodziło, ani o tego. Tak sobie tylko westchnęłam cichutko: o, mój Boż... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: A kto mu 14.01.08, 20:36 monitorowi, Lireńko? a marki to on jest jakiejś Optiwju. Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Bosch! 14.01.08, 20:48 Ale jak Ci doszlo to moze o niego jednak? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Bosch! 14.01.08, 20:56 przecież w przyrodzie nic nie ginie. To znane skądinąd prawo zachowania masy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Bosch! 15.01.08, 10:40 a mi zginęło, do którego perjodyku mam o tym pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Bosch! 15.01.08, 10:45 Bosz to chyba prosty żołdak? Boszesze ty moj-rzekła pani Władzia z Klanu. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Bosch! 15.01.08, 10:49 A nie jest to pogardliwa nazwa Niemca po frankofonsku? W druga strone ida Welsze. Kiedys w Szwajcu cos tam Francuzi cos tam zrobili zle eksportowi miejscowego sera, na co Bundesrat Oggi (cos w rodzaju premiera) zareagowla okresleniem: "Arrogante und unangenähme Welsche Teufli" "Aroganckie i nieprzyjemne zabojadzkie diabelki", znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Re: Bosch! 15.01.08, 11:21 Panie Brezly, coś mi się wydaje, że dopiero co odwiedziłeś Pan naszych zachodnich sąsiadów i tak już Panu przez dłuższy czas zostanie. A ile ja tracę z panskich intelektualnych przemyślen, to nie wiem, bo ni w ząb nie rozumiem. Muszę pójść do książki, by się wypisać, że wychodzę się trochę poślizgać? Kontrolowany trenuję. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Bosch! 17.01.08, 00:25 Pani Immko, to ja sobie tez westchne na noc, Bosch... Dobranoc Dziewiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
tutti.caputti Re: Bosch! 17.01.08, 00:36 Na przywitanie wprawdzie nie uścisnęliśmy sobie dłoni, a już "dobranoc" przychodzi mi odpowiadać szanownej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś