millefiori 17.03.08, 11:18 Magli, punktów prężenia firan oraz trzepakow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Coroczne oblężenie 17.03.08, 11:24 Wtedy, czesc Fiori, kiedy akurat ty masz tam cos do zalatwienia? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Coroczne oblężenie 17.03.08, 13:02 Punkty prezenia firan ? Naprawde ? A Madonna wraca do N.Jorku i moze zostanie ,z uwagi na ponadpolwieczne opoznienie StZj w stos. do Europy,nowa Lili Marlene ? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Coroczne oblężenie 17.03.08, 13:06 A w ktora storne teraz beda leciec bombowce, Kanuku? Spodobalo mi sie: www.gazetawyborcza.pl/1,75248,5028749.html "Amerykanie lubią mówić o tym, jak w ubiegłym wieku ratowali Europę od tyranii. Prawda, ale nie zapominajmy, że się spóźniali. Niemcy jak zwykle byli punktualni". Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Coroczne oblężenie 17.03.08, 13:19 Dzieki,mnie tez sie ,oczywista,to spodobalo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Coroczne oblężenie 17.03.08, 13:22 Wlasnie sieje spustoszenie, sprzedajac to w pracy co wiekszym miejscowym amerykanofobom obserwujac i wewnetrzne rezonanse, jak to slysza. "...weil die Deutsche waren, wie immer, pünktlich" Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Coroczne oblężenie 17.03.08, 14:43 brezly napisał: > Wtedy, czesc Fiori, kiedy akurat ty masz tam cos do zalatwienia? Kiedy miewałam;) Teraz moge naocznie sprawdzic stan oblezenia warsztatow oponiarskich w tym pieknym kraju, bo musze zmienic komplet hondzinych kaloszy, tak wyszlo:( Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Coroczne oblężenie 17.03.08, 16:03 Sprawdzilam telefonicznie oblezenie lekarzy. Najblizszy termin wizyty - za miesiac. Tu i teraz trzeba miec zdrowie;) Odpowiedz Link Zgłoś