brezly 19.05.08, 15:06 Aboament (znizkowy karnet na boa) Boater (waz-heros) Boanza (rodzina wezy z Dzikiego Zachodu) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: Boa literowkowe 19.05.08, 15:22 Boacz - zamozny, z wezem w kieszeni Boa towarowy - wymienny, trzymany jako lokalna waluta obok szklanych paciorkow i muszelek Boatyfikacja - awans zaskronca Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Boa literowkowe 19.05.08, 16:08 Boawentura - jajo węża (przyszły wąż, rzecz jasna), boażeria - tamże żerują węże Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Boa literowkowe 19.05.08, 17:39 Zaboauo, gdy miesta gwozd, trafieua muotkiem w palec. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Boa literowkowe 19.05.08, 17:53 Boaza zieleni na pustyni, by wielbuądy miauy co pić Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_bzdeta_wons Re: Boa literowkowe 19.05.08, 18:21 byuo, nie byuo... zdejm boalkę to zoczysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Boa literowkowe 19.05.08, 18:28 tak źle to nie byuo, boa wanturę w zaboawę się zmieniuo Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Boa literowkowe 19.05.08, 18:24 Za boami, za górami, boa raz królewna. Boa cocha ją wygnaua wilkom na pożarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Boa literowkowe 20.05.08, 05:01 Boaś Ty stęskniona, gdy daleko byuem? Boaś Ty zrozpaczona, gdy nie wróciuem? Boaś Ty ciepua, gdy inną tuliłem? Boaś Ty zazdrosna, gdy inną pieściuem? Boaś Ty się pająka, co za szafą gniazdo uwiu? Boaś się bym wróciu? Bo już Cię inny tuliu? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Boa literowkowe 20.05.08, 09:17 :DDD Odpadlam od maszyny. Panie Brezly, po raz kolejny w tym miesiacu prosze przyjac najserdeczniejsze wyrazy ajlawiuowania. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Boa literowkowe 20.05.08, 10:03 Ja paniom niezmiennie i caly miesiac rowno. Natchnal mnie film ogladany niedawno. Odkrylim z NO mniamunsy kanal gdzie w sobote najpierw leci film o dinozaurach, a zaraz potem o bitwach historii. Poprzednio bylo o pewnym ptaszydle kopalnym a potem Aleksandrze Wielkim, a teraz o welociraptorach i bitwie pod Waterloo. Sojusz brytyjsko-prsuki brzmi groznie, ale z filmu wynikalo ze zasluga Blüchera bylo glownie nadciagniecie, a robote odwalili Anglicy i niekompetencja marszalka Neya. No i stad. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Boa literowkowe 20.05.08, 11:11 boa niezidentyfikowane- a boa wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Boa literowkowe 20.05.08, 11:31 błona notte yhyhyhyhyh Jak Państwo myślicie. Pomachają nam znak trunków i talerzy? Czy dzisiejszy dzień, godz. 18-ta będzie początkiem społeczeństwa klasowego na forum dziewiarskim? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Boa literowkowe 20.05.08, 11:51 Spod parasoli chyba. Boatyfikacja boagoslawionej Boaty. Odpowiedz Link Zgłoś