kanuk 06.07.08, 00:38 Hala bez Ciebie jest jak marchewka bez gauki muszkatouowej ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greta.garbon Re: Para dox (było?) 06.07.08, 07:41 myśli, które wydają się być głębokie jak studnia artezyjska, obleczone w słowa, banałem się stają. A jednak, wszystko co się dzieje wokół, abstrahuje od tego. Najpiękniejszy dzień się dziś zapowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Para gon 06.07.08, 07:50 greta.garbon napisała: > do przechowywania Paragontoza-naloty na paragonie uniemozliwiajace zwrot towaru do sklepu.I zgrzyty z tym zwiazane. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Para gon 06.07.08, 08:03 Przy paragontozie zgrzytania się wystrzegamy. Garnituru pozbyć się możemy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Para dox (było?) 06.07.08, 07:49 greta.garbon napisała: > myśli, które wydają się być głębokie jak studnia artezyjska, obleczone w słowa, > banałem się stają. > > A jednak, wszystko co się dzieje wokół, abstrahuje od tego. > > Najpiękniejszy dzień się dziś zapowiada -Tak,juz noc jest piekna zapowiedzia tego pieknego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Para dox (było?) 06.07.08, 07:52 Już się obudziłeś? Czuwasz, czy do snu się zbierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Para dox (było?) 06.07.08, 08:04 Dobra niech będzie przyjacielu z oddali. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h parapluie 06.07.08, 12:19 mi się marzy. i sam pluie również. w pustynny pył się moje miasto przeistoczy jeśli tak dalej pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: parapluie 07.07.08, 09:56 a nie lepiej wziać para sol. Paramonow nie poruszal sie inaczej jak z parasolem. I widze roznice- FR para pluje a my para sole.Jakby optymistyczniej.Para dyg i mat i para w ruch Ide zrobic pararelną herbatkę do tej co juz zzzzzzzzzzzznikla Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: parapluie 07.07.08, 10:00 Ladne to;-) Ale troszke Chory Zontik rozbusole-bwany na Kubwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Para Le-Le 09.07.08, 04:58 Chyba bym musial : 1. zapytac sie widowni 2. zadzwonic do znajomych 3. zagrac w 50/50 Evain mnie nazwaua ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Para Le-Le 12.07.08, 14:53 para le+la=les suma rodzaju - matematyka seksgramatyki :-) Odpowiedz Link Zgłoś