Gość: 357 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 15:07 O karze dla Marioli M. z B-stoku za zamordowanie synka jej kochanka. Czy uważacie, że ojciec dziecka -jak podano w mediach kochanek tej pani- jest czy nie jest współwinny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mi Re: Drażliwy temat IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.02, 15:30 nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za Re: Drażliwy temat IP: *.pressmedia.com.pl 15.02.02, 18:06 Gość portalu: 357 napisał(a): > O karze dla Marioli M. z B-stoku za zamordowanie synka jej kochanka. > Czy uważacie, że ojciec dziecka -jak podano w mediach kochanek tej pani- jest > czy nie jest współwinny? Za mało danych żeby oceniać. Jeżeli on wolał mieć kochankę a na jej prośby o małżeństwo wykręcał się, że syn nie chce - to jest współwinny. Poza tym 12-letni chłopak to już nie dziecko, takie małolaty potrafią wyzywać i ubliżać, media lubią przedstawiać świat czarno-biało, a nie jest tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Drażliwy temat 15.02.02, 18:42 Gość portalu: za napisał(a): > Za mało danych żeby oceniać. Jeżeli on wolał mieć kochankę a na jej prośby o > małżeństwo wykręcał się, że syn nie chce - to jest współwinny. To tak jak bym stwierdzil, ze meczy mnie sasiadka, a jakas "dobra dusza" ja zamordowala. Czy jestem wspolwinny? Nie sadze. Na argument "syn jest przeciwny" mozna odpowiedziec na wiele innych sposobow niz zabojstwo, nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dum Re: Drażliwy temat IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.02, 18:57 ona nie jest z Bialegostoku tylko z Czarnej Bialostockiej Odpowiedz Link Zgłoś