ametyst007 10.04.04, 17:18 Wlasnie wyszedl z domu bez slowa, a mielismy wspolnie spedzic czas. Wszystkiego mi sie juz odechcialo, a jutro sa swieta. Czy robic jutro obiad, czy olac wszystko tak jak on to potrafi. Cala chodze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwieto Re: awantura 10.04.04, 18:42 Olej. Skoro on sie nie przejmuje, czemu Ty masz to robic? Odpowiedz Link Zgłoś
ametyst007 Re: awantura 10.04.04, 23:31 kwieto napisał: > Olej. > Skoro on sie nie przejmuje, czemu Ty masz to robic? Masz racje, swiat nie bedzie, olalam, ale dol pozostanie dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: awantura 11.04.04, 00:14 > Masz racje, swiat nie bedzie, olalam, ale dol pozostanie dlugo. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
ametyst007 Re: awantura 11.04.04, 00:17 kwieto napisał: > > Masz racje, swiat nie bedzie, olalam, ale dol pozostanie dlugo. > > Dlaczego? pytasz teraz dlaczego ? a kto mi dal taka rade ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowudodupy Re: awantura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 19:55 wiesz, niby latwo powiedziec : nie nie martw się ale się nie martw - on tez to przeżywa - coś o tym wiem, prawie rok w rok awantura i osobne święta... trzymaj się... Odpowiedz Link Zgłoś
ametyst007 Re: awantura 10.04.04, 23:34 Gość portalu: znowudodupy napisał(a): >wiesz, niby latwo powiedziec : nie nie martw się ale się nie martw - on tez to >przeżywa - coś o tym wiem, prawie rok w rok awantura i osobne święta... trzymaj >się... Dobre sobie, przezywa, ale dlaczego w ogole dopuszcza siebie i mnie do takiego stanu ? Sa Swieta, nie tylko zastawiony stol w tym dniu powinien byc wazny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: awantura IP: *.adsl.navix.net 11.04.04, 04:16 nastepna zionaca prawda ? buahahahahahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś