Dodaj do ulubionych

A tak naprawde jaki jestes....

01.05.04, 11:52
zarowno z wygladu zewnetrznego jaki cech charakteru?
Imagine- jest jasnowlosym blekitno- okim mezcýzna w srednim wieku.
Oczytanym w religiacg swiata.
Marusia- zapewne czarnowlosa z warkoczem, troche otyla studentka polonistyki
na uniwersytecie.
ryb- otyly grubas ktoremu zona dokuczyla cholernie-czyz nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: baba zona Re: A tak naprawde jaki jestes.... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 12:26
      A Ty zapewne puszystym nastolatkiem, lubiacym sie podlizac komu trzeba?
      ;)
      • velwet Re: A tak naprawde jaki jestes.... 01.05.04, 12:40
        Nie tak, prosze baby zony, jestem strasznie inna a nawet bardzo.... to moze
        zgadniesz. A ciebie babo widze jako 40+ doswiadczona urzedniczka miejskich
        kolei beztorowych gdzies kolo Krakowa.:))Majaca gromadke wyrostkow w domu i
        meza ktoty jak kapec siedzi przyklejony do telewizora.
        • Gość: baba zona Re: A tak naprawde jaki jestes.... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 12:44
          Niezle... aczkolwiek tylko wiek sie zgadza ;)))
          Ale... go on...
          :)))
    • melanie Re: A tak naprawde jaki jestes.... 01.05.04, 12:28
      No, dalej. Jak widzisz reszte? Swoja droga, ja widze marusie (lamac stereotypy
      z warkoczem) marusie jako przystojnego bruneta - moze byc warkocz. Co do ryba,
      to tez napewno nie otyly grubas, wrecz przeciwnie gentelmen w kazdym calu.
      • velwet Re: A tak naprawde jaki jestes.... 01.05.04, 12:43
        Tak zgadzam sie Marusia to zapewne przystojny brunet z kucykiem we wloskach
        student politechniki.
        Widze tez Komandosa57 jak maszeruje w 1- majowych szeregach studentow medycyny,
        nie jest przystojny, tylko szary maly przygarbiony....
        • Gość: baba zona Re: A tak naprawde jaki jestes.... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 12:47
          Co do Marusi jestem za. Natomiast Komandos to zapewne chudy wysoki blondyn w
          okularach - typ intelektualisty z niesmialym usmiechem pod wydatnym nosem ;)
          • velwet Re: A tak naprawde jaki jestes.... 01.05.04, 12:50
            i zapewne obgryza paznokcie a wlosy ma poldlugie takie niechlujne.
    • Gość: Richelieu* Re: A tak naprawde jaki jestes.... IP: 217.98.107.* 01.05.04, 12:58
      welwet za to to rodzaj Krzysi z P.Wołodyjowskiego, aksamitny wąsik nad górną
      wargą, aksamitne sarnie nogi i meczek wokół twarzy
      • velwet Re: A tak naprawde jaki jestes.... 01.05.04, 13:00
        ...hi,hi.hi ano ...NIE :)))ale sie usmial....m
        • velwet Re: A tak naprawde jaki jestes.... 01.05.04, 13:04
          a Richelieu jest zapewne piekna, smukla brunetka wiek ok 27 z krotko obcietymi
          wlosami interesuje sie sztuka a zwaszcza rzezba. Hm..... zgadlam?
          • Gość: Richelieu* Re: A tak naprawde jaki jestes.... IP: 217.98.107.* 01.05.04, 13:09
            nie
            brzydka, mała, krzywa, wiek ok. 85 z dłiugimi mysimi włosami związanymi gumką
            od gaci
            interesuje się sztuką mięsa w cenie promocyjnej i rzeźbą torsów pięknych
            chłopców, co w moim wieku zakrawa na pedofilę
            inne zainteresowania to chemia przemysłowa i konserwacja powierzchni płaskich
            • Gość: baba zona Re: A tak naprawde jaki jestes.... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 13:12
              Nie wierz jej! To kokietka jakich malo! ;)))
            • velwet Re: A tak naprawde jaki jestes.... 01.05.04, 13:18
              hi,hi hihram sie tylko i nie wierze...w te chemie:))
    • Gość: ryb Re: A tak naprawde jaki jestes.... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.05.04, 19:52
      hahahaha, no jeszcze nikt mnie tak dokladnie nie przeswietlil hihihihi:)))
    • komandos57 Re: A tak naprawde jaki jestes.... 01.05.04, 21:20
      Iman....twoj opis....moze trafie.Iman,jestes siwym,starszym panem.Jestes
      lysy.Na bokach glowy rosna ci jeszcze jakies kudly.Sa dlugie na 80 cm.I te
      wlosi skrecasz ...taki kogiel mogiel..i brylantyna przyklejasz do lysej
      glowy.Masz zeza rozbieznego,krzywe,szczerbate wszystkie trzy zeby.Wargi porwane
      na drutach kolczastych w czasie ucieczki przed Apaczami.Masz duzy
      brzuch,ogromna dupe.I utykasz na lewa noge.Paznokcie obgryzione.....Czy tak?
      • komandos57 Marusia 01.05.04, 21:32
        Musisz nosic okulary,bo tyle wiedzy przyswoic.....wzrok poleci.Musisz miec
        cholernie ineligentna twarz,bo ta(twarz) jest odbiciem duszy.Jestes zadbana,bo
        ineligentny czlowiek dba o siebie.Masz spojrzenie spokojne,wesole.Zeby
        czyste,biale......to wizytowka damy i dzentelmena.Usmiech
        naturalny,szczery.Wlosy czyste,zadbane.Czasami powatpiewam jednak w Twoja tzw
        kobiecosc,bo lubisz Stachurskiego.A Stachurski....taki meski
        • melanie Re: komandos. 01.05.04, 21:38
          Ciebie widze jako wysokiego chlopaka, ze smutnymi oczami, ale dobrym serduszkiem
          • komandos57 Re: komandos. 01.05.04, 21:42
            melanie napisała:

> Ciebie widze jako wysokiego chlopaka, ze smutnymi oczami, ale dobrym
            serduszkie
            > m
            xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
            Az sie boje,bo Cossa moze mnie staranowac.Mam 177,w walonkach na wysokim
            obcasie 182.Ale waze 54 kg.
            • Gość: Richelieu* Re: komandos. IP: 217.98.107.* 01.05.04, 21:57
              a z kamieniami w kieszeniach żeby Cię wiatr nie zwiał do jeziora?
    • komandos57 Ryb 01.05.04, 21:39
      Masz Ryb twarz wesola,z pewnym grymasem.Ze juz tu cwiczenia na forumie robilem
      i Ty skakales,powiem ze jestes szczuply.Bo ci z grubymi tylkami byli wtedy
      obrazeni na mnie.Zeby biale,czyste.Wlosy jeszcze masz.Oczy madre,.....powiem
      namietne...i kobiety lgna do ciebie.Jestes schludnie ubrany.I jestes oszczedny.
      • Gość: ryb Re: Ryb IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.05.04, 23:06
        No nie, nie wierze...oprocz oszczednosci (czasami szastam kasa na lewo i prawo,
        bo jeszcze mam, raczej czesciej niz rzadziej) to wszystko sie zgadza :))) Ale
        fakt faktem ze przytylem od czasu jak jestem na forum o jakies 2kg...

Zastanawiam sie czy nie wyslac swojej podobizny, tak zeby rozwiac watpliwosci
        hihihi:)
        • Gość: Oleńka Re: Ryb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 23:24
          Gość portalu: ryb napisał(a):

> No nie, nie wierze...oprocz oszczednosci (czasami szastam kasa na lewo i
          prawo,
          >
          > bo jeszcze mam, raczej czesciej niz rzadziej) to wszystko sie zgadza :))) Ale
          > fakt faktem ze przytylem od czasu jak jestem na forum o jakies 2kg...
          >
          > Zastanawiam sie czy nie wyslac swojej podobizny, tak zeby rozwiac watpliwosci
          > hihihi:)

obiecanki-cacanki ;)
          • Gość: ryb Re: Ryb IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.05.04, 23:27
            No, dzisiaj mam dobry humor, kto wie, moze sie odwaze na ten idiotyczny
            krok :)))
            • Gość: Oleńka Re: Ryb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 23:29
              W tym uroczystym dniu majowym zdecydowanie powinieneś się zintegrować, hihihi ;)
              • Gość: ryb Re: Ryb IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.05.04, 23:45
                Tak myslisz? Hmmm, wlasnie znalazlem zdjecie z Aten, zrobione w zeszlym roku w
                czerwcu po 3 dniach i nocach picia z moimi greckimi klientami niesamowitych
                ilosci alkoholu. Naprawde chcesz zobaczyc???
                • Gość: Oleńka Re: Ryb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 23:46
                  przyznaj się lepiej - są na nim same flaszki? ;)))))))
                  • Gość: ryb Re: Ryb IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.05.04, 23:49
                    hahahaha, czyli jednak dostalas moje poprzednie zdjecie :))) hihihi, nie na tym
                    jestem tylko i wylacznie ja, z lekka podpuchniety i zmeczony...oczywiscie
                    sloncem :)))
                    • Gość: Oleńka a skąd! :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 23:54
                      opieram się na Twoich zeznaniach co do zawartości tamtej foty :DDD

dawaj ;)
                      na lee.miller@gazeta.pl

no dawaj - nie odmawiaj, hihi ;)))))))
                      • Gość: ryb Re: a skąd! :)))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.05.04, 23:56
                        No dobra, raz sie poddam, ale uprzedzam, ze jestem tylko do siebie podobny
                        hihihi:)
                        • Gość: ryb Re: a skąd! :)))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 00:01
                          Poszlo.......hihihihi, normalnego Ci nie wysle bo sie wstydze hihihihi:)))
                          • Gość: Oleńka :)))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 00:05
                            hihihi - to ktoś inny ;D
                            przecież zeznawałes publicznie, że jesteś czarny hihihi ;)))))))))))
                            • Gość: ryb Re: :)))))))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 00:06
                              :)))) Nie widzisz tam czerni???? hihihi:)))
                              • lee.miller Re: :)))))))))))) 02.05.04, 00:09
                                poza tym w szkle jest woda, więc to nie Ty! :DDDDDDDD

• Gość: ryb Re: :)))))))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 00:14
                                  hahaha:))) a nie widzisz pustej karafki? To juz byl ostani dzien na 5 godzin
                                  przed moim odlotem z Aten...Przez 3 dni moze zaliczylem 6 godzin spania. zawsze
                                  myslalem ze to my Polacy mamy monopol na alkoholowe 3 dniowy. Pomylilem
                                  sie...hihihi...Grecy sa lepsi :)))
                                  • lee.miller Re: :)))))))))))) 02.05.04, 00:20
                                    a fakt! haha :))))))))))

Wiesz, ze tam kilka lat temu był ogólnokrajowy strajk, jak rząd chciał
                                    wprowadzić przepisy ograniczające balangi w tygodniu do ktorejśtam godziny?
                                    Tzn. knajpy miały być zamykane o 3 czy o którejś... serio :)

ja bardzo lubię Grecję :))
                                    • Gość: ryb Re: :)))))))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 00:25
                                      Eeee, nie wierzysz ze to ja...a to ja, powaga :(((
                                      • lee.miller Re: :)))))))))))) 02.05.04, 00:31
                                        wierzę, tylko Cię wpuszczam w maliny... hihihi ;)))

na swoją zgubę mi się przysłałeś, bo teraz Cię poznam, jak Cię spotkam
                                        przypadkiem w Londynie, i co? ;DDDDD

• Gość: ryb Re: :)))))))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 00:34
                                          hahahaha, zdziwisz sie, wygladam lepiej :))) Chesz moj adres i telefon hihihi?
                                          • lee.miller :DDDDDDD 02.05.04, 00:36
                                            o jezu, a nie boisz się, że Cię zjem, jak ten facet w Niemczech gościa w necie
                                            poznanego? haha :)))))))))))))))

słuchaj to jest bardzo dobre zdjęcie - dobrze oddaje Twój charakter
                                            hihihihi :)))
                                            • Gość: ryb Re: :DDDDDDD IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 00:42
                                              Uuuuuuuuhh, nie pomyslalem o tym...a jakbys zaczela jesc to od czego bys
                                              zaczela???

Ale tak na powaznie, jaki charakter???
                                              • lee.miller Re: :DDDDDDD 02.05.04, 00:46

> Uuuuuuuuhh, nie pomyslalem o tym...a jakbys zaczela jesc to od czego bys
                                                > zaczela???

:D
                                                muszę się zastanowić, bo nie mam zbyt dużego doswiadczenia w ludożerstwie
                                                (jeszcze) ;))
                                                ale na Twoją cześć popijałabym Cię chivasem, przysięgam ;DDD

>
                                                > Ale tak na powaznie, jaki charakter???

wesoły i rozrywkowy ;))))))
                                                no może nie? ;D
                                                • Gość: ryb Re: :DDDDDDD IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 00:57
                                                  :))) Wlasnie zamowilem przez net nastepna partie chivaskow, przyjda w
                                                  poniedzialek...:)))

Uuuuuuuu, charakterek, powiem Ci tylko tyle, ze po kilkunastu latach malzenstwa
                                                  moja zona do tej pory nie wie kiedy mowie powaznie a kiedy zartuje :))) No i
                                                  niestety ona nie jest tylko jedna...
                                                  • Gość: Oleńka Re: :DDDDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 00:59

> :))) Wlasnie zamowilem przez net nastepna partie chivaskow, przyjda w
                                                    > poniedzialek...:)))

o matko ;)
                                                    Ty je tak hurtem połykasz? ;)))

>
                                                    > Uuuuuuuu, charakterek, powiem Ci tylko tyle, ze po kilkunastu latach
                                                    malzenstwa
                                                    >
                                                    > moja zona do tej pory nie wie kiedy mowie powaznie a kiedy zartuje :))) No i
                                                    > niestety ona nie jest tylko jedna...

to dobrze :))))
                                                    to Jej gwarantuje emocje ;)))))
                                                  • Gość: ryb Re: :DDDDDDD IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 01:13
                                                    hurtem kupuje bo taniej, a jak przychodza do mnie to to pija litrami :)))

Ah, te emocje hihihi...w tym roku robie generalny remont...:)))
                                                  • lee.miller Re: :DDDDDDD 02.05.04, 01:20

> hurtem kupuje bo taniej, a jak przychodza do mnie to to pija litrami :)))

oni piją hihi? ;)

> Ah, te emocje hihihi...w tym roku robie generalny remont...:)))

meaning what? zabrzmiało serio. miało? :)
                                                  • Gość: ryb Re: :DDDDDDD IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 01:31
                                                    Tak to jest powazna sprawa, 30tys. funtow i moja zona twierdzi ze nie ma
                                                    pieniedzy...no to kto ma miec po tylu latach malzenstwa heh???
                                              • Gość: Oleńka Pan mnie olał? zasnął? spadł pod stół? ;))) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 00:57
                                                • Gość: ryb A co zlego ze snem albo ze stolem???n/t IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 00:58
                                                  • Gość: Oleńka na stole lub pod śpi się niewygodnie :D nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 01:00
                                                  • Gość: ryb znam to, spie pod lozkiem, jak zawsze :)))n/t IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 01:07
                                                  • lee.miller a nie zimno Ci? :)))))) nt 02.05.04, 01:09
                                                  • Gość: ryb No co Ty? Po tylu chivaskach??? n/t IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 01:14
                                                  • lee.miller faktycznie, hihi :))))) 02.05.04, 01:17
                                                    jest to poniekąd nowatorskie zastosowanie chivasa ;D

już widzę taki spot reklamowy... :)))))))
                                                  • Gość: ryb Re: faktycznie, hihi :))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 01:28
                                                    powiem ci cos w sekrecie... Pani Thatcher wypijala pol butelki maltu
                                                    dziennie...i bylo dobrze.
                                                    Ja jestem tylko biednym emigrantem...nie stac mnie na tego rodzaju trzezwosc,
                                                    pije dwa razy wiecej :)))
                                                  • lee.miller Re: faktycznie, hihi :))))) 02.05.04, 01:34

> powiem ci cos w sekrecie... Pani Thatcher wypijala pol butelki maltu
                                                    > dziennie...i bylo dobrze.
                                                    > Ja jestem tylko biednym emigrantem...nie stac mnie na tego rodzaju trzezwosc,
                                                    > pije dwa razy wiecej :)))

:)))

Ty się źle prowadzisz krótko mówiąc ;D
                                                    Baba (i to żelazna!) sprowadza Cię na złą drogę ;))))

Idę spać, bo w miedzyczasie nastał 2.maja ;)
                                                    Śpij dobrze, a wczesniej mi przyślij - jeśli masz ochotę - te, co to się
                                                    wstydzisz ich przysłać, jak wyżej doniosłeś ;))

Merci za uroczą pogawędkę :))
                                                  • Gość: ryb Re: faktycznie, hihi :))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 01:40
                                                    hihihi, to tylko zarty, abstynencja czasami mnie przeraza, dlatego mam zawsze
                                                    duzy wybor w moim barku...Alkohol jest dla gosci...gospodarz zawsze musi byc
                                                    trzezwy :)))

Dobranoc, spij dobrze:)))

Ale zdjecie to naprawde moje...no chyba ze............:)))

• Gość: Oleńka Re: faktycznie, hihi :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 01:43
                                                    > Ale zdjecie to naprawde moje...no chyba ze............:)))

jeśli to nie Twoje, małpiszon jesteś!!!! :DDDDDDDDDDD

dbrnc ;)
                                                  • Gość: ryb Re: faktycznie, hihi :))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.05.04, 01:46
                                                    Moje, naprawde moje, moja babcia mowila na mnie koczkodon :)))
                                                  • Gość: Oleńka Dobranoc Koczkodanie ;))) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 01:51
    • komandos57 Luty 01.05.04, 21:48
      Jest cienki,ma falszywy,wilczy wzrok.Oczy zawsze sledzace ruchy meskich
      posladkow.Lysy.Z tylu pobiera wlosy i nakrywa pusta czaszke.W czasie wiatru
      wyglada niczym nietoperz.Nogi ma koslawe,rece delikatne,namietne....takie lubia
      kolesie.W sipkach......tyci,tyci.Ot,taka meska niewiasta.
    • komandos57 Kwieto 01.05.04, 21:52
      Twarz......niczym fotka tej kreaturki z buduniu polskiego.Poliki ogromne,zeby
      piekne,biale,SZTUCZNE.
    • komandos57 dzindzer 01.05.04, 21:54
      Twarz psa.Zostal wyrzezbiony po pijaku.
    • komandos57 Jas serdeczny. 01.05.04, 21:55
      jeszcze nie dorobiony.
    • melanie Swietny watek 01.05.04, 22:01
      Kwieto widze jak bardzo zakompleksionego mlodego czlowieka z niewielka nadwaga,
      taki strasznie powazny, moze nawet ponury, ukrywajacego swoja niepewnosc siebie
      takim szukaniem dziury w calym i pozorna zarozumialoscia.
      chociaz moze inny wariant:
      Zadufany w sobie pewny swojej nieomylnosci i dlatego nuuuudny.
      Swoja droga to bardzo ciekawe, jak nas widza w wyobrazni ludzie, ktorzy znaja
      nas tylko z wypowiedzi na forum
      (Kwieto, wiem, ze teraz bedzie rewanz, nie oszczedzaj mnie, jestem
      przygotowana, a nawet ciekawa)
      • komandos57 Ivek 01.05.04, 22:08
        Szczuply,troche zadbany,troche ineligentny.Lysawy,zeby modrosci juz dawno
        wyrwane.Jeszcze czlowiek.
    • komandos57 ldfs i cos tam(wiecie o kim mowie) 01.05.04, 22:13
      Zakompleksiony,szukajacy.......Twarz w miare noromalna,przy malym
      podenerwowaniu wyglada jak czubek.Musi byc
      szczuply.Zeby.......piekne,biale......porcelanowe.
    • komandos57 Oficjalnie o Imaginie. 01.05.04, 22:25
      Twarz inteligentna do czasu kiedy nazre sie karmy.Spokojne usposobienie do
      czasu spozycia kubelka.Wlosow brak.Uszy odstajace jak u Urbana.No i chyba
      szczuply.W okresie Swiat Wielkanocnych i B.N. nastepuje u niego calkowity zanik
      czlowieczenstwa.Potem znow jest prawie okej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka