Dodaj do ulubionych

powtarzające się cyfry

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 20:31
czy ktoś z Forumowiczów spotkał się ze zjawiskiem powtarzających się cyfr -
polega to na tym, iż patrząc na zegarek lub inne urządzenia wskazujące cyfry
pokazują identyczne kombinacje cyfr np. 17:17, 21:21 lub 21:12. Jeśli macie
jakieś informacje na ten temat - dopiszcie się. Trwa to mniej więcej od 10
miesięcy.
Obserwuj wątek
    • Gość: wujcio Re: powtarzające się cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 20:42
      Zmień zegarek elektroniczny na taki z tarczą, problem zniknie;)
      • Gość: ela Re: powtarzające się cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 20:56
        "dobry" wujcio - czytaj to, co jest napisane, a nie to - co chcesz przeczytać
        • Gość: wujcio Re: powtarzające się cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:01
          To pisz zeby bylo wiadomo o co ci chodzi, weź korepetycje z polskiego, powinno
          pomóc
          • Gość: ela Re: powtarzające się cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:12
            tu trzeba ruszyć pokłady wyobraźni - czego życzę, a jeśli nie masz nic do
            powiedzenia w zadanym temacie, to przerzuć się do innego :) - przecież nie
            musisz tutaj być
            • Gość: wujcio Re: powtarzające się cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:16
              Weź już lepiej te korepetycje, albo zacznij pisać wiersze tam się wykażesz
              swoją "powalającą" wyobraźnią
              • Gość: ela Re: powtarzające się cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:23
                Wiersze mi "nie wychodzą", a to o czym piszę w temacie ma naprawdę miejsce.
                Jesli nie rozumiesz tego, ani nie mieści się w Twojej wyobraźni nie oznacza, że
                to się nie przytrafia. Ja chcę wiedzieć tylko czy to ma jakieś wytłumaczenie. A
                Twoje uwagi o zmianie zegarka są jedynie kpiną - mi zupełnie niepotrzebną. Czy
                winnam brać korepetycje z języka polskiego? Nie odczuwam takiej potrzeby. Nie w
                tym tkwi meritum.
                • Gość: wujcio Re: powtarzające się cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:28
                  Lepiej tego faktu nie lekceważ, to mogą być początki schizofrenii, zgłoś się do
                  dobrego psychologa, uważaj kiciu na siebie!
                  • Gość: ela Re: powtarzające się cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:54
                    o siebie jestem spokojna - jednak co z Tobą?...
                    • Gość: wujcio Re: powtarzające się cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:58
                      Ja mam zegarek z tarczą kiciu!!
                      • Gość: ela Re: powtarzające się cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:59
                        to gratuluję, zegarka oczywiście, ale tylko zegarka :)
                        • Gość: wujcio Re: powtarzające się cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:02
                          super ale elokwentna i sprytna z ciebie kobita hehe, pozazdrościć twojemu
                          chlopu, pilnuj tylko zeby przypadkiem nie uciekł
                          • Gość: ela Re: powtarzające się cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:03
                            dobre! cóż za wnikliwy umysł! ale i tak nie masz za wiele do powiedzenia :)
                            • Gość: wujcio Re: powtarzające się cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:07
                              Elu nie chce cie wpedzać w kompleksy, bo i tak przeciez masz ich sporo miedzy
                              nami mowiąc
                              • Gość: ela Re: powtarzające się cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:08
                                i vice versa
                                • Gość: wujcio Re: powtarzające się cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:12
                                  pa kiciu słodka jestes, pozdrow męza
                                  • Gość: ela Re: powtarzające się cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:17
                                    dobranoc
    • Gość: Nel Re: powtarzające się cyfry IP: *.aster.pl 07.06.04, 21:16
      JA MAM 14.10
      serio!
    • Gość: Imagine Re: powtarzające się cyfry IP: *.unl.edu 07.06.04, 21:20
      tu jest link, ale po angielsku:
      www.lightchamber.org/gfs_bjdocs/paranormal/repdigits.htm
      • Gość: ela Re: powtarzające się cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:24
        dzięki!
        • Gość: Imagine cos z podobnej beczki IP: *.adsl.navix.net 08.06.04, 05:24
          oto jeszcze jeden ciekawy link. to moze byc fascynujace:
          www.47.net/47society/
    • Gość: r a d e k Re: powtarzające się cyfry IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 15:47
      Czesc.
      Zdaza mi sie to od paru lat czasami nawet kilka razy dziennie. Mysle, ze to nic niezwyklego, zdaza sie kazdemu ale nie wszyscy zwracaja na to uwage. czlowiek widzi to co chce widziec. mozna powiedziec, ze zolte garbusy (autka) sa zadkoscia ale kiedy zacznie sie zwracac na nie uwage nsgle pojwia sie ich ogrmna ilosc, sa niemalze wszedzie :). ten przypadek z liczbami jest chyba czesto wykorzystywany przez roznej masci sekciarzy i mistykow na udawadnianie mozliwosci kontaktow z istota wyzsza :).
      To co powyzej napisalem to tylko taka moja teoria nie poparta zadnymi faktami naukowymi a wynikajaca jedynie z mojej obserwacji.

pozdrawiam

ps. kiedys ktos mi powiedzial, ze kiedy zobaczy sie takie powtarzajace sie cyfry na zegarku to oznacza to ze kolejne 2 godziny beda szczesliwe.
    • jan_stereo Re: powtarzające się cyfry 09.06.04, 18:18
      Cyfry w naszym praktycznym zywocie maja te nature,ze nie wzrastaja w
      nieskonczonosc,stad nie mamy godziny 100000,ale jest tu tzw. cyklicznosc. Wiec
      jak sie jopisz na zegarek,to sie trafiaja rozne kombinacje,rowniez to wspomn
      iane przez Ciebie,a ze sie tam jakos wyrozniaja,to bardziej zostaja w
      pamieci,czy tez sa mocniej postrzegane.Dla mnie pytaniem jest dlaczego tak duza
      wage zaczelas od 10 miesiecy przykladac do tychze symetrycznych ukladow
      liczbowych ? Ot znudzi Ci sie,chyba ze szukasz tajemniczych przekazow ukrytych
      przed innymi i zakodowanych w liczbach.....wowczas widzi sie nawet pary takich
      samych psow,te same kolory slonca,facetow z wasami i babki w spodnicach i
      takich samych czerwonych gaciach...
    • Gość: joanna_1 Re: powtarzające się cyfry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.04, 18:26
      a może to z przemęczenia? i ze zbyt długiej koncentracji na jakims problemie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka