Dodaj do ulubionych

komedia, no! pomozecie..? ,P

25.02.12, 13:09
ucze sie francuskiego. z powodow praktycznych. no i ku..., nie moge, no...
ten jezyk brzmi jakby zdebilaly komediant sie wypowiadal.
hellllp! jak tego nie slyszec?

i prosze... nie piszcie, jaki pikny, subtelny, wyrafinowany, aaaaach i orgazm. to pizdzieleckie brzmienie mnie wywala. dywersja calkowita. co zdanie, smiech mnie rozwala. co robicccc??
despera z deprecha .<

a juz sluchac go nie daje rady dluzej niz 20 min. rzyg mnie ogarnia.
Obserwuj wątek
    • kalistera Re: komedia, no! pomozecie..? ,P 25.02.12, 13:25
      Ten język jest naprawdę piękny,lecz bardzo trudny.
      Ty masz chyba dodatkowo uraz z poprzednich wcieleń! ha,ha,ha! To jest oczywiście żart!
      Natomiast, mówiąc poważnie: jeśli piszesz prawdę,a nie trollujesz i naprawdę potrzebujesz nauczyć się go,to idź na parę sesji hipnozy,która otworzy Cię na niego i pozwoli go przyswajać bez oporu.
      • i.am.girl Re: komedia, no! pomozecie..? ,P 25.02.12, 20:02
        A ja mogę iść na hipnozę coby angielski lepiej przyswoić? Czy to nie zbyt duże ryzyko, a zbyt mała korzyść?
        • kalistera Re: komedia, no! pomozecie..? ,P 26.02.12, 16:31
          Oczywiście,że możesz.Trzeba jenak wybrać hipoterapeutę godnego zaufania,z odpowiednimi kwalifikacjami,co do którego będziesz pewna,że nie zabawi się Twoim kosztem,albo w inny sposób Cię nie wykorzysta. Hipnozą, jak również autohipnozą, można przyśpieszyć proses przyswajania wiedzy poprzez usunięcie różnych ograniczających nas blokad.
          Najszybciej można przyswajać słówka i zwroty będąc w stanie tzw.czujnej relaksacji,tzn w rytmie alfa fal mózgowych.(badania Łozanowa)
          Może zainteresuj się metodami superlearningu,sugestopedii.
    • caramel.ki Re: komedia, no! pomozecie..? ,P 01.03.12, 11:46
      wszyscy, krorzy posluguja sie tym jezykiem, znani mi ludzie, to farsa. hipnoza wyczysci to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka