Dodaj do ulubionych

Surowi rodzice program w tv

19.05.12, 13:14
Własnie oglądam jakąs powtórke i jestem w szoku, myslę, ze wiecej by zrobili jakby cos zrobili z rodzicami, bo własnie jest w programie dziewczyna, która próbowała popełnic samobójstwo, którą 4 razy matka wyrzuciła z domu, ta dziewczyna mówi,ze nigdy nie miała domu i to JĄ CHCĄ ZMINIAĆ!!! jestem oburzona.
masakra ten program
ludzie mają kilkuletnie terapie, a oni w tydzien zmieniaja relacje z rodzicami
dokąd ten swiat zmierza..
Obserwuj wątek
    • mona.blue Re: Surowi rodzice program w tv 19.05.12, 16:24
      Oglądałam kilka odcinków, w sumie pomysł jest fajny. Ta młodzież jak widac na pierwszy rzut oka pochodzi z zaburzonego środowiska rodzinnego, gdzie praktycznie wszystko im było wolno. Myslę, że taka konfronatacja z innymi postawami rodzicielskimi może dać im do myslenia, ale faktycznie na dłuższa metę przydałaby się terapia rodzinna.
    • w.0 Re: Surowi rodzice program w tv 19.05.12, 17:32
      Nie moge ogladac programow z Polski a moze jest na YouTube? To z checia ogladne....
      • zrozpaczonakasia77 Re: Surowi rodzice program w tv 19.05.12, 17:48
        www.youtube.com/watch?v=sQ-dM0CW0FU
      • mel.la Re: Surowi rodzice program w tv 19.05.12, 20:56

Prosze:

surowirodzice.tvn.pl/odcinki-online/
        • w.0 Re: Surowi rodzice program w tv 20.05.12, 13:50
          dzieki Mela, ale jestesmy 'forumowymi wrogami', a takich sie nie wspiera...:=)
    • jedr-ek28 Re: Surowi rodzice program w tv 19.05.12, 22:02
      Ojciec ekonomista, zna kilka języków obcych i wyprowadził się na wieś, żeby babrać się w gó...e :D Sorry, ale ale ja w to nie uwierzę. To jest na maxa wyreżyserowane hahaha
      "A chlebka już nie chcesz?" Chłopak 17 lat a matka traktuje go jak dziecko. Najbardziej dobija mnie stwierdzenie, że w obliczu niedojrzałych rodziców, nie mających żadnego autorytetu i szacunku w oczach swoich dzieci, te dzieci sprawiają problemy wychowawcze. Choróbsko nadal grasuje.
    • w.0 Re: Surowi rodzice program w tv 20.05.12, 13:52
      Niestety nie moge odtworzyc tego programu brakuje mi jakiegos "plugin" ale na YouTube widac w reklamie ze problem jest ...ogromny.
      I brak jakiejs kompletnej komunikacji pomiedzy dziecmi a rodzicami. Zrozumienia sytuacji dziecka.
    • mskaiq Re: Surowi rodzice program w tv 20.05.12, 15:52
      Nie oglądałem tego programu ale ciekawi mnie co byś zrobiła z rodzicami ?
      Niestety trudno jest uciec od rodziców bo źli rodzice pozostaja negatywnymi
      objektami w dziecku, nawet kiedy dziecko już nie mieszka w domu.
      Ten zinternalizowany negatywny obiekt rodzica może przynosić bardzo wiele
      bólu, czasami tyle samo albo i wiecej niż prawdziwi rodzice.
      Ten ból kończy sie kiedy dziecko pogodzi się z tym obiektem, kiedy nie
      bedzie on wywoływał dłużej złości i nienawiści.
      Serdeczne pozdrowienia.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka