charmaine 06.07.04, 07:42 "Powera" trza! Nawet za "bóstwo" nie mam ochoty robić. To podejrzane jest. Tylko mi tu proszę nie pisać, że klimakterium lubo inne klimaty mnie opętały. Zwykły foch. Focha załapałam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maire-Maire Re: A dzisiaj nic mi się nie chce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 09:37 To chyba ta pogoda tak wpływa na ludzi. Ja spałam do 9.Gdy wreszcie zwlekłam się z łóżka nie chciało mi się nic: ani sniadania robić, ani makijażu. Właśnie postawiłam wodę na kawę.Może po jej wypiciu jakoś się rozbudzę. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: A dzisiaj nic mi się nie chce. 06.07.04, 10:34 No tak! A mnie obudził pieprzony telefon o 6:11! Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka Re: A dzisiaj nic mi się nie chce. 06.07.04, 09:51 Charm :))))))Wspieram CIE w nicnierobieniu!!!Obgryzam dzis nogi od stolu, bo ...bachor poszedl walczyc o status studenta.Powodzenia wszystkim dzis zdajacym !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: A dzisiaj nic mi się nie chce. 06.07.04, 10:35 O matkoboskoelektryczno! Bachor! Nie dobijaj mnie, kobieto! Nie znoszę bachorów, nawet podrośniętych. Jak zda, to za 5 lat bedziesz miała go z głowy. A moze nawet wcześniej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lune zarazliwy foch 06.07.04, 10:19 juz zlapalam ; przez net sie przenosi czy co ? :) Lune Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: zarazliwy foch 06.07.04, 10:36 Pewnie, drogą wzrokową. I po kiego te "refluksy" w szkłach są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: A dzisiaj nic mi się nie chce. IP: 62.233.233.* 06.07.04, 10:25 a tatuś, kurwa, musi... Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: A dzisiaj nic mi się nie chce. 06.07.04, 10:37 Bo mu się chciało zostać tatusiem. Mamusia. Odpowiedz Link Zgłoś
lune Re: A dzisiaj nic mi się nie chce. 06.07.04, 10:56 Gość portalu: krish napisał(a): > a tatuś, kurwa, musi... za to jaka satysfakcja gdy sie takiego focha przemoze (jesli sie przemoc musi) :) ile zadowolonego cmokania do swojego oblicza w lustrze :) poza tym nieprzeliczone szczesliwe westchnienia zafochowanej ze tatus sie przemogl Lune Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homek Toft pieprzyc ich, nie zaszczycimy dzis swiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 10:51 Pieprzyć świat. Dzisiaj do niego nie wyjdziesz. Pozdro dla wszystkich zniechęconych. Aha, poza światem to jeszcze wakacje też pieprzyć. No i życie praktycznie też, bo jak już wszystko to wszystko. Nara, okrutny świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lune Re: pieprzyc ich, nie zaszczycimy dzis swiata 06.07.04, 10:58 fajnie byloby gdyby swiat sie tym przejal ;) ;)) Lune Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homek Toft Re: pieprzyc ich, nie zaszczycimy dzis swiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:16 Żebyś wiedziała, jak on rzewnie płacze po takich tekstach :) Aż z litości wpadasz w jeszcze większy foch, żeby tylko go pocieszyć. Homek Toft www.uciekinier.friko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: A dzisiaj nic mi się nie chce. 06.07.04, 11:03 to pogoda, mi też nic się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna a to niedobrze, 06.07.04, 11:05 gdy mi się chce? też mam szaro za oknami k.nadgorliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maire-Maire Nicnierobienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 14:25 Czym się przejawia? Ja..od 10 siedzę przed kompem i ..tak sobie buszuję po necie. W międzyczasie porozmaiwałam z kilkoma osobami na gg, skoczyłam do pobliskiego spozywczego po Warkę strong, którą zaraz wypiłam, zrobiłam sobie warzywa smazone na patelni i zjadłam, nie przejmując się dietą... Och..cięzki dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
lune Re: Nicnierobienie 06.07.04, 14:27 Gość portalu: Maire-Maire napisał(a): skoczyłam do > pobliskiego spozywczego po Warkę strong :)))))))) lubie z grubym plastrem cytryny Lune Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Nicnierobienie 06.07.04, 14:30 Dolcefarniente. Dolce??? Gucio prawda. Wszystko robię, żeby nic nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś