vielonick 25.07.04, 01:50 wiecie...? dobrze czasem zamieszac bo wtedy wszystko idzie do gory i mozna sie przyjrzec osobliwosciom przyrodniczym alboo przekonac sie co naprawde mysla ludzie o osobie znicknietej ciekave wnioski ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: az Re: Refleksje z przenickowania IP: *.magtel.net.pl 25.07.04, 02:10 Jasne... ...jak tabaka w rogu, albo jak dla kogo. Piszesz o Oleńce, jmx czy helenie? A może o Witoldzie? On też zniknięty i ktoś coś niedawno tu o nim wspominał. Komandos...?! Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick ooo.... 25.07.04, 03:53 a o tym nie pomyslalam... co za przeoczenie! to przez pozna pore wlasnie pada d e s z c z poviem Ci w zaufaniu ze trzykkrota to mocca ale to tajemnicca, ciiii ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca vielonick vel .. vel ... vel ... vel ... 25.07.04, 07:20 vielonick napisała: > poviem Ci w zaufaniu ze trzykkrota to mocca > ale to tajemnicca, ciiii ;))) Ależ krążysz wokół mnie .. , tkasz tę misterną sieć.. Cała Twoja KRUCJATA ma (pozornie) ukryty cel, niestety znany większości z nas. Strrrrrrrrrrrrasznie się męczysz, po co? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick well welll well ;) 25.07.04, 16:30 > Ależ krążysz wokół mnie .. , tkasz tę misterną sieć.. /ciach/ Ty TO nazywasz "misterna siecia"??? ;DDDDDDDDDD jak ktos Cie walnie siekiera w glowe to tez powiesz, ze glaszcze? (subtelnosc na Twoim poziomie) re meczarnie: masz racje, rozmowa(?) z Toba to istna orka ale czego sie nie robi dla dobra ogolu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: ooo.... 26.07.04, 15:35 vielonick napisała: > poviem Ci w zaufaniu ze trzykkrota to mocca > ale to tajemnicca, ciiii ;))) Nikt się nie nabrał na Twoją tanią i głupią intrygę??? hihihi ... A szkoda, tak się wysiliłaś, tak się namiotałaś po forum w różnych przebraniach i na nic się zdały Twoje wysiłki. Kombinuj dalej! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick oł rili? ;) 26.07.04, 15:54 na moja "tania i glupia intryge" mialas sie nabrac Ty moje wysilki nie poszly na marne jak vidac ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: oł rili? ;) 26.07.04, 16:02 vielonick napisała: > na moja "tania i glupia intryge" > mialas sie nabrac Ty > moje wysilki nie poszly na marne > jak vidac ;DDD No. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Drogie Panie 26.07.04, 16:08 mam wrazenie, ze ta wymiana sprawia Wam dzika radosc. Ale jednak - moze wrzucicie to wzajemne sobie wrzucanie na priw? Tak tylko pytam, zet Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Drogie Panie 26.07.04, 16:17 ziemiomorze napisała: > mam wrazenie, ze ta wymiana sprawia Wam dzika radosc. > > Ale jednak - moze wrzucicie to wzajemne sobie wrzucanie na priw? > > Tak tylko pytam, > zet Przyznam że nie rozumiem motywacji, Twej sugestii, droga zet. Znam przykłady dużo obszerniejszych, prywatnych rozmów, niektóre z obelgami lub propozycjami nie do odrzucenia, w kilometrowych wątkach a jednak ... nigdy nie czytałam podobnego wpisu (pochodzącego od Ciebie) sugerujacego komuś przejście na priv, skąd taka propozycja pod naszym adresem? Myślisz że jestesmy tym pochyłym drzewem na które ..... ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna mocca? 26.07.04, 16:21 A czemu, Ty, dziecko czytasz prywatne rozmowy, a? :) Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: mocca? 26.07.04, 16:25 kvinna napisała: > A czemu, Ty, dziecko czytasz prywatne rozmowy, a? > > :) Ponieważ sa umieszczane na publicznym forum, w postaci wątku. A Ty co robisz w tym wątku, drogie dziecko, a? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: wpadłem sobie 26.07.04, 16:31 kvinna napisała: > po winie jakoś mnie wszędzie nosi :) WpadłEEEEEś? To jestes chłopczykiem czy Ci sie tylko klawisz omsknął z nadmiaru winka? :-))))) Wszystkiego najlepszego, Aniu! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: Drogie Panie 26.07.04, 16:29 moc_ca napisała: > Myślisz że jestesmy tym pochyłym drzewem na które ..... ? :-))) E, nie, skad. Kilometrowe watki sa ok, sama mam do nich slabosc. Ale jakos mnie to zawstydza, to Wasze wzajemne samoobnazanie - a to tu, a to gdzie indziej. Postaram sie to omijac, skoro wolicie publicznie zet Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Drogie Panie 26.07.04, 16:38 ziemiomorze napisała: > moc_ca napisała: > > > Myślisz że jestesmy tym pochyłym drzewem na które ..... ? :-))) > > E, nie, skad. > Kilometrowe watki sa ok, sama mam do nich slabosc. Ale jakos mnie to zawstydza, > > to Wasze wzajemne samoobnazanie - a to tu, a to gdzie indziej. A gdzie jeszcze jest "indziej" bo ja nie czytałam? :-) Musisz mieć uczulenie właśnie na nas, bo moja poprzednia wypowiedź dotyczy właśnie takich wątków, lecz z "wyższą temperaturą" i "ładniejszymi" sformułowaniami, tamte Cię nie zawstydzają? Przykro mi .... ale alergia to alergia - na nią nie ma lekarstwa. No, może alertec?:-) > > Postaram sie to omijac, skoro wolicie publicznie > zet - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: ooo.... IP: *.magtel.net.pl 26.07.04, 16:10 > poviem Ci w zaufaniu ze trzykkrota to mocca > ale to tajemnicca, ciiii ;))) Tak, zaufanie to ważna sprawa. Gdyby nie to, to powiedziałbym Ci kim teraz jest jmx. I to jest raczej chyba może na pewno prawdziwe wskazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: ooo.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:41 "raczej chyba może na pewno" - znakomite określenie, brawo AZ ;))) A powaznie, to ja tez "raczej chyba może na pewno" wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: ooo.... 26.07.04, 16:48 Gość portalu: baba zona napisał(a): > "raczej chyba może na pewno" - znakomite określenie, brawo AZ ;))) > A powaznie, to ja tez "raczej chyba może na pewno" wiem... Zapytajmy raczej: kto nie wie? Palec do gory? :-)) A jak piękne, wielopiętrowe równanko, ... vel ... vel ... vel ...vel .., lubi się przebierać! Ile ma różniastych ubranek! Ach, jakie to sprytne!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: ooo.... 26.07.04, 23:50 Ja juz nic nie wiem. Prosze, oswieccie mnie. Bo ja jako ten zdradzony maz dowiaduje sie ostatnia, kiedy juz wszyscy wszystko wiedza:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: ooo.... 27.07.04, 01:51 melanio, nie sluchaj tych forumoroslych szerlokow holmsow z Bozej laski zwracaj uwage na TRESC a nie tylko na FORME a bedziesz wszystko viedziec :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: ooo.... IP: *.magtel.net.pl 27.07.04, 02:01 Masz na myśli zmysł tekstu? Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick ooo.... 2 26.07.04, 23:15 pooooooviedz... :D nie mozesz mokki (i innych) na stress narazac...! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: ooo.... 2 IP: *.magtel.net.pl 26.07.04, 23:32 Toć napisałem, że nie mogę. Źródeł nie spalę. Comprende? Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: ooo.... 2 27.07.04, 01:47 ach! si, si senior :( amigos para siempre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: ooo.... 2 27.07.04, 02:23 vielonick napisała: > nie mozesz mokki (i innych) na stress narazac...! > ;) Ależ vielonicku, ja nie mam stresu z Twojego powodu. Zasmucę Cię. Masz styl który trudno podrobic ale .. TRUDNO też ukryć czy zmienić, popełniasz te same błędy stylistyczne i gramatyczne, raczej trudno Cię nie rozpoznać! Prawie wszyscy wiemy, od pierwszego wpisu kim jesteś, nie udał się fortel , przykro mi. :-(, :-)))))))))))))))))) Kombinuj dalej. pozdro. i w porzo. Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: ooo.... 2 27.07.04, 02:35 moc_ca napisała: > Ależ vielonicku, ja nie mam stresu z Twojego powodu. Zasmucę Cię. Masz styl > który trudno podrobic ale .. TRUDNO też ukryć czy zmienić, popełniasz te same > błędy stylistyczne i gramatyczne, /ciach/ ktos, kto nie umie odmmienic slowa "FANTAZJA" ma innych uczyc gramatyki, stylistyki, itepe? majaczysz ale pora odpowiednia ku temu ;) > raczej trudno Cię nie rozpoznać! /ciach/ nio, szczegolnie ze sama zalozylam watek w ktorym napisalam kim jestem ale nie od dzis viadomo, ze nie rozumiesz tego co czytasz ubolewam nad tym, napravde :( ps. pozdroofki dla ziemiomorze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: ooo.... 2 27.07.04, 08:16 vielonick napisała: > > raczej trudno Cię nie rozpoznać! > nio, szczegolnie ze sama zalozylam watek > w ktorym napisalam kim jestem tiaaaaaaaaa .., Ty mówisz prawdę i tylko prawdę a my wierzymy Ci jak radiu maryja. :-)))) > > ale nie od dzis viadomo, > ze nie rozumiesz tego co czytasz > ubolewam nad tym, napravde :( Zawsze byłaś głupia, wtedy kiedy uprawiałaś satelictwo, kiedy 'czatowałaś' w tytułach postów, wtedy gdy naśladowałaś nieudolnie innych ale teraz ... przechodzisz samą siebie! Chyba widzisz że nikt nie zwraca uwagi na Ciebie, to jedyny sposób na upierdliwego, przebierającego się w jarmarczne szatki, klauna. Żegnaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina tak tylko (jesli mozna) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 17:50 na czym polega "czatowanie w tytulach postow" ? Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: tak tylko (jesli mozna) 28.07.04, 01:13 ale o co Ty ja pytasz? ona nie wie co muvi Odpowiedz Link Zgłoś