norya 10.08.04, 14:28 Z godzinę temu. I smutno, i łzy. I pomieszanie nastrojów. Czy ona już leci do Nieba? Bądźcie ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
havlo Re: Zmarła moja Babcia 10.08.04, 15:03 norya napisała: > Czy ona już leci do Nieba? Już tam jest... Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Zmarła moja Babcia 10.08.04, 15:25 I pewnie jest bardzo szczęśliwa i nie chciałaby, żebyś sie zbytnio zamartwiała. Jak do Niej dołączysz, wspomnisz moje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: Zmarła moja Babcia 10.08.04, 15:06 ...zawsze będzie z Tobą, tak długo, dopóki będzie w Twoich wspomnieniach. tulę mocno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Zmarła moja Babcia IP: *.unl.edu 10.08.04, 15:36 wszystkie babcie leca do nieba. moja tez 3 lata temu udala sie w ta podroz. kochalem ja, kocham i bede kochal. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
lune Re: Zmarła moja Babcia 10.08.04, 15:43 bedzie sie toba opiekowac :) bedzie smucic sie stamtad - gdy ty bedziesz smutna i cieszyc sie twoimi radosciami ; pamietaj o niej :) twoja dobra pamiec sprawi ze zawsze bedzie przy tobie ; lune Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zmarła moja Babcia 10.08.04, 19:48 norya napisała: > Z godzinę temu. I smutno, i łzy. I pomieszanie nastrojów. > Czy ona już leci do Nieba? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ja pierdole!!!Co za bzdet.Godzine temu umiera ktos,ta klacz siada do kompa i oznajmia swiatu ze babka zmarla i leci.Frunie do nieba!Zajebiscie i naukowo.Won kurwiszonie walniety. Odpowiedz Link Zgłoś
havlo Bot...? 10.08.04, 19:58 ...bo chyba nie człowiek? Komek to złośliwy bot, który wymknął się z laboratorium szalonego programisty... to wyjaśnia dlaczego nie ma osierdzia... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Bot...? 10.08.04, 20:00 havlo napisał: > ...bo chyba nie człowiek? Komek to złośliwy bot, który wymknął się z > laboratorium szalonego programisty... to wyjaśnia dlaczego nie ma osierdzia... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Jakie znowu OSIERDZIE do chuja wafla,jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
havlo Re: Bot...? 10.08.04, 20:22 komandos57 napisał: > Jakie znowu OSIERDZIE do chuja wafla,jakie? Rozumiem twoją frustrację - jako byt wirtualny, narządu do którego wznosisz modły, także nie posiadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Laboratorium 10.08.04, 20:22 havlo napisał: > ...bo chyba nie człowiek? Komek to złośliwy bot, który wymknął się z > laboratorium szalonego programisty... to wyjaśnia dlaczego nie ma osierdzia... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Masz racje.Zem sie wymknol z laboratorium.Ty natomiast wymkles sie z pracia swojego starego,zes wypelzal w pierwszym strzyku,pojebku. Odpowiedz Link Zgłoś
havlo Re: Laboratorium 10.08.04, 20:28 komandos57 napisał: > Ty natomiast wymkles sie z pracia swojego starego,zes wypelzal w pierwszym strzyku,pojebku. Jak większość nie-botów :) Wybacz jednak, że to mój ostatni wpis do ciebie w tym wątku - jam człek, niezręcznie jakoś - pogadamy w przyszłości, nie raz, gdzieś na forum. Obiecuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Laboratorium 10.08.04, 20:47 havlo napisał: > Jak większość nie-botów :) Wybacz jednak, że to mój ostatni wpis do ciebie w > tym wątku - jam człek, niezręcznie jakoś - pogadamy w przyszłości, nie raz, > gdzieś na forum. Obiecuję :) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Zrecznie to jak sikam i se slipek nie zamocze.Ale.......Trzym sie.Buzka. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Chyba widzialem ja.Leciala na miotle. 10.08.04, 20:51 norya napisała: > Z godzinę temu. I smutno, i łzy. I pomieszanie nastrojów. > Czy ona już leci do Nieba? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Powiem ci ze ona wcale nie leciala do nieba.Raczej to byl lot nad kukulczym gniazdem i chciala dac nura do piekla.Zem w ostatnich sekundach ukierunkowal NIEBOSZCZKE na niebo. Swiec Panie Jej duszy! Odpowiedz Link Zgłoś
zrodloslow Re: Chyba widzialem ja.Leciala na miotle. 12.08.04, 03:41 komandos57 napisał: > norya napisała: > > > Z godzinę temu. I smutno, i łzy. I pomieszanie nastrojów. > > Czy ona już leci do Nieba? > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > Powiem ci ze ona wcale nie leciala do nieba.Raczej to byl lot nad kukulczym > gniazdem i chciala dac nura do piekla.Zem w ostatnich sekundach ukierunkowal > NIEBOSZCZKE na niebo. > Swiec Panie Jej duszy! > O jena jena, zeby sie ona nieboszczka o jaki ksiezyc nie rozwalila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Zmarła moja Babcia IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 11.08.04, 11:07 Jestem z Tobą w Twoim smutku. Ona już jest w niebie. Trzymaj się. Jakie słowa mogą ukoić taki ból:-(? Tylko czas. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_style Re: Zmarła moja Babcia 11.08.04, 12:58 strasznie mi przykro, norya Twoja Babcia już jest w Niebie, na pewno ściskam mocno PS - czy admin nie mógłby naprawdę usunąć paru debili z tego forum i paru debilnych wpisów, które obrażają ludzi i są bez żadnego sensu i związku z tematem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Zmarła moja Babcia IP: *.proxy.aol.com 11.08.04, 20:43 Popieram Twoja wypowiedz i popieram Twoja propozycje jest czas i miejsce na wszystko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
havlo Re: Zmarła moja Babcia 12.08.04, 00:23 lenka_style napisała: > PS - czy admin nie mógłby naprawdę usunąć paru debili z tego forum i paru > debilnych wpisów, które obrażają ludzi i są bez żadnego sensu i związku z > tematem???? Dla Komka nie ma świętości wartej uszanowania - jego wpisy świadczą tylko o nim samym - jeśli znikną, zabraknie tego świadectwa. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zmarła moja Babcia 12.08.04, 00:53 havlo napisał: > Dla Komka nie ma świętości wartej uszanowania - jego wpisy świadczą tylko o nim > > samym - jeśli znikną, zabraknie tego świadectwa. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Na 115 procentow zaloze sie zes swir,czubie walniety. Odpowiedz Link Zgłoś
jenndrek1 Re: Zmarła moja Babcia 12.08.04, 01:09 havlo napisał: > lenka_style napisała: > > PS - czy admin nie mógłby naprawdę usunąć paru debili z tego forum i paru > > > debilnych wpisów, które obrażają ludzi i są bez żadnego sensu i związku z > > > tematem???? > > Dla Komka nie ma świętości wartej uszanowania - jego wpisy świadczą tylko o nim > > samym - jeśli znikną, zabraknie tego świadectwa. Swietosci sa po to, by je szargac, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Zmarła moja Babcia IP: *.telprojekt.pl 11.08.04, 22:50 spotka tam mojego tatkę... zamruga gwiazdką na niebie schowa się w pogodzie w kratkę i poczeka tam na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Zmarła moja Babcia 11.08.04, 23:14 Smutno. Smutno zwłaszcza że już w tych pierwszych chwilach po stracie musisz szukać na forum ludzi z którymi się swym bólem podzielisz. Pamietam jak moja siostra (cioteczna) dowiedziała sie o smierci Babci u mnie w domu. Najlepsze co mogłam zrobic w tamtej chwili - to przytulic ją mocno i podawać chusteczki do nosa. Bo to chila na wypłakanie się. Mądra mama natura dała nam płacz. Naturalna kolej rzeczy że dziadkowie i rodzice odchodza pierwsi.. Choc boli to jednak jest normalne. Gdzies w nas jest zakodowane. Wspominaj ją z usmiechem choćby przez łzy. Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: Zmarła moja Babcia 12.08.04, 00:49 trzymaj sie, bedzie dobrze... i Tobie i Babci :) pamietaj o niej z usmiechem i ciesz sie ze mogla byc z Toba tak dlugo choc to wydaje sie zawsze za krotko ps. chyba wiem kto to pisal.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Babcia wyladowala. 12.08.04, 01:00 norya napisała: > Z godzinę temu. I smutno, i łzy. I pomieszanie nastrojów. > Czy ona już leci do Nieba? > > Bądźcie ze mną. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Jestesmy z toba babcia.Dzieki zes wyladowala bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jenndrek1 Re: Babcia wyladowala. 12.08.04, 01:07 komandos57 napisał: > norya napisała: > > > Z godzinę temu. I smutno, i łzy. I pomieszanie nastrojów. > > Czy ona już leci do Nieba? > > > > Bądźcie ze mną. > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > Jestesmy z toba babcia.Dzieki zes wyladowala bezpiecznie. Wyladowala czy wyladowala, bo to wazne chplernie. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Babcia wyladowala. 12.08.04, 01:12 jenndrek1 napisał: > Wyladowala czy wyladowala, bo to wazne cholernie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Wyladowala sie i poleciala do tego apostola(mysle ze nie z rogami)i tam wylONdowala. Odpowiedz Link Zgłoś
jenndrek1 Re: Babcia wyladowala. 12.08.04, 01:18 komandos57 napisał: > jenndrek1 napisał: > > > Wyladowala czy wyladowala, bo to wazne cholernie. > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > Wyladowala sie i poleciala do tego apostola(mysle ze nie z rogami)i tam > wylONdowala. > > Babcia z rogami, czy apostol, bo to tez cholerrnie wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Babcia wyladowala. 12.08.04, 01:22 jenndrek1 napisał: > > > > Babcia z rogami, czy apostol, bo to tez cholerrnie wazne. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Z miekkim chujem,tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
jenndrek1 Re: Babcia wyladowala. 12.08.04, 01:24 komandos57 napisał: > jenndrek1 napisał: > > > > > > Babcia z rogami, czy apostol, bo to tez cholerrnie wazne. > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > Z miekkim chujem,tak jak ty. > > Znowu szargasz swietosci, ty... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Babcia wyladowala. 12.08.04, 01:27 jenndrek1 napisał:, czy apostol, bo to tez cholerrnie wazne. > > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > > Z miekkim chujem,tak jak ty. > > > > > Znowu szargasz swietosci, ty... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Maasz racje.Chuje to swietosc.Dla tych co nigdy GO qw pochwie nie zaznaly i dla tych uposledzonych na praciu. Mowilem juz ci ze luzuje ci.Pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jenndrek1 Re: Babcia wyladowala. 12.08.04, 01:31 komandos57 napisał: > jenndrek1 napisał:, czy apostol, bo to tez cholerrnie wazne. > > > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > x > > > Z miekkim chujem,tak jak ty. > > > > > > > > Znowu szargasz swietosci, ty... > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > Maasz racje.Chuje to swietosc.Dla tych co nigdy GO qw pochwie nie zaznaly i dla > > tych uposledzonych na praciu. > Mowilem juz ci ze luzuje ci.Pamietasz? > Odpowiem cytujac jakiegos lajdaka: Kazdy chce sie zaprezentowac godnie.Jezeli to nie wypala,prezentuje swoje uposledzenie w innym wcieleniu.Ot i co! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Babcia wyladowala. 12.08.04, 01:35 jenndrek1 napisał: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Oki babcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Babcia wyladowala. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 01:52 > Kazdy chce sie zaprezentowac godnie.Jezeli to nie wypala,prezentuje swoje > uposledzenie w innym wcieleniu.Ot i co! nie przesadzasz...? Odpowiedz Link Zgłoś
jenndrek1 Re: Babcia wyladowala. 12.08.04, 01:59 Gość portalu: mimi napisał(a): > > Kazdy chce sie zaprezentowac godnie.Jezeli to nie wypala,prezentuje swoje > > > uposledzenie w innym wcieleniu.Ot i co! > > nie przesadzasz...? ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starsza Re: Do Komandosa57 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:02 Obserwuję Twoje zachowanie,sposób wypowiedzi a przede wszystkim język jakim się posługujesz od dłuższego czasu.W tym momencie przekroczyłeś wszystkie granice przyzwoitości.Czy wiesz,co to jest?Za kogo się uważasz?Dlaczego nie stosujesz się do ogólnie przyjętych zasad?Dlaczego nie liczysz się z prośbami forumowiczów?Zwracano Ci wiele razy uwagi.Coś z Tobą...nie teges...??????Czegoś Ci brakuje?Czujesz się niedowartościowany w realu ,czy jak?Masz problem ? Przedstaw swoje trudności ,chętnie Ci pomożemy.Nie lekceważ innych,nie drwij,bo wszystko obróci się przeciwko Tobie.Szanuj swój ojczysty język i nie kalecz go.Najwyższy czas,żebyś zrozumiał,że jesteś mądrym i wartościowym człowiekiem,wyjdź ze swoich kompleksów.Nie musisz w ten sposób się zachowywać,żeby zwrócić na swoją osobę uwagę.Znajdziemy w Tobie pozytywne cechy tylko "bądź sobą".Nie graj,nie popisuj się.Czemu to ma służyć?Potrafisz sam przed sobą odpowiedzieć na te pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Do Komandosa57 12.08.04, 20:26 Gość portalu: Starsza napisał(a): > Obserwuję Twoje zachowanie,sposób wypowiedzi a przede wszystkim język jakim się xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Kicia,a mozesz mi pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy_s Re: Zmarła moja Babcia IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 12.08.04, 21:58 Dobrze babcia zrobila.Ciesz sie... Odpowiedz Link Zgłoś