zeldaf 29.11.13, 23:53 fejsbuk. Studencka miłość odezwała się po latach i uderza w sentymentalny ton. Ja jestem sama i samotna. Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1lapaz Re: Temat stary jak... 30.11.13, 00:02 no poczatek jak z bajki ;) serio odezwanie sie grozi fantazjowanieM ? az tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
zeldaf Re: Temat stary jak... 30.11.13, 00:15 Skomplikowana historia. Chodzi o to, że mam wrażenie, iż on "zapuszcza sondę". A ja sobie nie ufam. Wyposzczona trochę jestem, zaś facet ostatnio jak sprawdzałam był żonaty. Odpowiedz Link Zgłoś
1lapaz Re: Temat stary jak... 30.11.13, 00:29 > Skomplikowana historia. Chodzi o to, że mam wrażenie nie tyle skomplikowana co powazna, jak to u mnie w podstawowce bywało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeldaf Re: Temat stary jak... 30.11.13, 00:36 Że niedojrzałą postawę prezentuję? Uzasadnij :) Odpowiedz Link Zgłoś
1lapaz Re: Temat stary jak... 30.11.13, 00:53 > Że niedojrzałą postawę prezentuję? Uzasadnij :) oj no nie wiem, ale zebys nie myslala.... zem cos w planach wzgledem przyszlosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
zeldaf Re: Temat stary jak... 30.11.13, 00:58 Oj tam, mnie o czytelną komunikację chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: Temat stary jak... 30.11.13, 12:29 Wypytaj o zone, i juz. Sama uwazaj co pisze, przynajmniej dokad pewna nie jestes. Czesto tak jest ze ksiazke adresowa ludzie udostepniaja wiec nagle przychodza zaproszenia od osob z ktorymi kontakt sie zerwal lata temu - oni sami nie pamietaja tylko ta ksiazka adresowa adres zapamietala - i teraz FB zaproszenia rozsyla. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Temat stary jak... 30.11.13, 06:52 Sprobuj zastanowic sie na odpowiedzia na pytanie, czego nie robic? Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.ka Re: Temat stary jak... 30.11.13, 09:05 Słuchaj swoich uczuć i nimi się kieruj. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Temat stary jak... 30.11.13, 10:02 a to zależy od tego jak często się magazynek załadowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Temat stary jak... 01.12.13, 10:30 Najpierw sie zastanów, czy ten człowiek, jego charakter, sposób traktowania Ciebie odpowiada Ci, no i czy nie jest nadal zonaty. To, że jesteś sama nie powinno oznaczać, że "bierzesz wszystko", lepiej byc samej niz z nieodpowiednim meżczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: Temat stary jak... 01.12.13, 16:49 mona.blue napisała: > To, że jesteś sama nie powinno oznaczać, że "bierzesz wszystko", lepiej byc sam > ej niz z nieodpowiednim meżczyzną. Samo sedno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zeldaf Re: Temat stary jak... 01.12.13, 17:47 Spoko, już to "przegadałam" na emamie :) forum.gazeta.pl/forum/w,567,148309864,148312874,Re_Temat_stary_jak_.html Odpowiedz Link Zgłoś
hansii myslec :) 01.12.13, 18:43 zeldaf napisała: > fejsbuk. Studencka miłość odezwała się po latach i uderza w sentymentalny ton. > Ja jestem sama i samotna. Co robić? myslec :) seks i po 50-tce bywa przyjemny. tylko porozmawiac i spytac o konkrety - by bylo wiadomo, o co konkretnie (kazdej ze stron) chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Temat stary jak... 03.12.13, 07:57 Nie działać zbyt pochopnie. Pomyśleć o wszelkich konsekwencjach. Nim będzie za późno. Serce ......... ale rozum przede wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś