ma-gdaaa
05.06.14, 12:32
Witam
Mam 32 lata, jestem po rozwodzie, wydawac by sie mogło,ze jestem dorosła kobieta i takie problemy moglyby mnie nie dotyczyc, ale nie daje sobie rady z pewną sytuacją, ktora wydarzyła się tydzień temu. Spotykam się z kims od miesiąca, tydzien temu moj partner zabral mnie na impreze do domu swojego przyjaciela. Przyjaciel ma żonę i rodzinę. Ja alkoholu w zasadzie nie piję, tego wieczoru wypilam 3 drinki i stracilam kontakt z rzeczywistością do tego stopnia, ze nie pamiętam co się działo. Pierwszy raz w życiu upoiłam się do tego stopnia, że byłam półprzytomna . Jest mi wstyd. Mam jedynie małe przebłyski, ze przyjaciel mojego partnera zaprowadził mnie na taras i tam siedział przy mnie(moj partner musial na chwilę opuscic impreze). Wydawało mi się momentami, ze moj partner wrócił i pamiętam ,ze przytulałam się do jego pleców i go głaskałam. To był niestety jego przyjaciel, wykorzystał sytuacje i poczulam,ze dotknal moich piersi. Później juz zasnęłam i jak przyjechal moj partner pojechalismy do domu. Nie moglo sie nic wydarzyc miedzy mna, a tym przyjacielem, bo byłam calkowicie pijana, tam przechadzali sie inni domownicy, rowniez jego zona i nie byloby mowy, aby on wykorzystal mnie bardziej. Najbardziej sie boje tego,ze to sie jakoś wyda, ze moj partner na ktorym bardzo mi zalezy odrzuci mnie. To są przyjaciele od dziecinstwa, codziennie sie widuja, sa bardzo zżyci, a wiec nie wiem czy on kiedym mu tego nie powie, nawet w zartach, sa bardzo bezpośredni... Z drugiej strony on ma rodzine..., ale moglby obrocic kota ogonem i powiedziec,ze go prowokowalam i wykorzystac to,ze ja nic nie pamietam, a wiec przedstawic swoja wersję wydarzeń. Moj partner nic mi nie mowi, jest dla mnie taki jak przed imprezą, a ja siedze i mam "kaca moralnego" i mnostwo mysli kielkuje w mojej glowie. Nie moge sobie jakos z tym poradzic, bardzo mi na nim zalezy, ale ten strach przed tym,ze to jakos predzej czy pozniej sie wyda paralizuje mnie. Prosze o radę jak moge sobie z tym pomóc by az tak bardzo sie tym nie przejmowac.