Dodaj do ulubionych

problem mesko-meski

08.06.14, 15:24
Witam,

Bardzo prosze o porade w następującej kwestii. Od półtora roku darze uczuciem mężczyzne, który nie akceptuje swojej orientacji seksualnej. Napisalem do niego list, i chcialbym po prostu wiedziec czy nie jest zbyt agresywny. Nie chce bowiem, aby zamknal sie w swojej skorupie jeszcze bardziej.

Czesc,

Miałeś może jakieś przemyślenia odnośnie tego, co Tobie ostatnio powiedziałem w twoim pokoju ? Powiedziałem, że mam wrażenie trzęsą się Tobie czasem ręce jak się witamy. Powiem więcej- zauważyłem, że na mnie spoglądasz gdy udaje, że jestem skoncentrowany na czymś innym, I to wielokrotnie.

Jest mi bardzo przykro, że cierpisz gdyż nie potrafisz zaakceptować rzeczy takimi jakimi są, Piszę to, bo się o Ciebie martwie, sprawiasz sobie ból i istnieje spore ryzyko, że taką postawą będziesz krzywdzić innych,

Zastanów się, będziesz się bić ze sobą całe życie ? Wiesz, zawsze podziwiałem twój nonkoformizm. Pamiętasz może jak wyszedłeś jako jedyny z konfrerencji środkiem sali zanim ta dobiegła końca ? Ja i X poszliśmy wtedy za Tobą, W sferze uczuciowej jednak boisz się spojrzeć prawdzie w oczy.

Zyjemy tylko raz i nie dla innych

W tej sytuacji, na moja sugestie nt ' trzesacych sie rak'', chlopak zareagowal zdenerwowaniem i zaczal sie lekko jakac, Mnie rowniez to wiele kosztowalo- nie bylem w stanie wydusic z siebie tego, co napisalem, Prosze powiedziec czy nie jest tresc tego nie jest zbyt agresywna ?

Dziekuje za odp
Obserwuj wątek
    • larusse Re: problem mesko-meski 08.06.14, 16:32
      Agresywna nie jest, ale zastanow sie czy chcesz cos to wyslac.
      • guinnes.s Re: problem mesko-meski 08.06.14, 17:10
        Chyba to jest ostatnia rzecz jaka mi pozostala- de facto nawet nie licze ze bedzie odpowiedz-chce miec absolutnie czyste sumienie ze zrobilem wszystko co sie dalo

jasne wolalbym to powiedziec w twarz- szansy juz tej nie mam bo osobnik sie przeprowadzil do innego miasta...

Jak mowilem, chcialbym aby sie otworzyl, a nie zamknal jeszcze bardziej; jakies rady ?
        • larusse Re: problem mesko-meski 08.06.14, 17:19
          Moim zdaniem to po takim liscie (i skoro sie juz przeprowadzil) to zamknie sie jeszcze bardziej.
          Ja bym na Twoim miejscu zostawila to jak jest.
          Jak bedzie chcial to sam przyjdzie.

Ja bym odpuscila list.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka