Dodaj do ulubionych

Chciałbym...

29.08.04, 21:44
Chciałbym wymienić się doświadczeniami i dowiedzieć się kilku rzeczy od
KOBIET na temat ich samych. Chyba mam jakiś problem i może źle podchodze do
kilku spraw...? Chciałbym jednak korespondować, a nie rozpoczynać nowego
tematu na forum. Jeśli jesteś płci pięknej, masz przynajmniej 22lata, troszkę
oleju w głowie, cierpliwości, wyobraźni i chęci (czy ja już nie chcę za dużo?)
to napisz do mnie: spamm@op.pl
Obserwuj wątek
    • marusia_ogoniok Re: Chciałbym... 29.08.04, 21:51
      willberth napisał:

> Chciałbym wymienić się doświadczeniami i dowiedzieć się kilku rzeczy od
      > KOBIET na temat ich samych. Chyba mam jakiś problem i może źle podchodze do
      > kilku spraw...? Chciałbym jednak korespondować, a nie rozpoczynać nowego
      > tematu na forum. Jeśli jesteś płci pięknej, masz przynajmniej 22lata, troszkę
      > oleju w głowie, cierpliwości, wyobraźni i chęci (czy ja już nie chcę za dużo?)
      > to napisz do mnie: spamm@op.pl

Pogięło cię bydlaku zakazany.... durny, brzydki i skończony? Jak ja ci qrwa
      pokoresponduje to zaraz wylądujesz w przyszłości Imagine'a...
      ....alebo nie, inaczej.... milutki. Jaki masz problemik? nie wiesz z której
      strony dupa?... pytaj..............tylko grzecznie posrańcu...grzecznie
      mówię...
      • Gość: krish Re: Chciałbym... IP: 62.233.233.* 29.08.04, 21:55
        marus, spokojnie
        troche zrozumienia
        czlowiek po prostu pomylil fora
        ze stulejka to na zdrowie
      • willberth Re: Chciałbym... 29.08.04, 21:58
        qrcze, może faktycznie fora pomyliłem... to sory...
    • ziemiomorze Re: Chciałbym... 29.08.04, 21:59
      Chlebem i sola, willberth, ale chyba istotnie chcesz za duzo.
      Problem rozwiazany,
      z
      • willberth Re: Chciałbym... 29.08.04, 22:03
        Drodzy Psycholodzy Forum Psychologii: gdzie zatem powinienem się udać z moją
        chęcią?
        • melanie Re: Chciałbym... 29.08.04, 22:04
          Idz na cosmopolitan. Tamtejsze forumowiczki chetnie wszystko opowiedza ze
          szczegolami.
          • Gość: krish Re: Chciałbym... IP: 62.233.233.* 29.08.04, 22:05
            ewentualnie na forum zdrowie, jesli Twym problemem jest stulejka
            • zwierciadelko Re: Chciałbym... 30.08.04, 11:16
              jestescie tępoty ktore nie potrafią prowadzić dialogu w cywilizowany sposób.

Nie znajdziesz tu nikogo w podobnym do ciebie wieku, tu są sami zdradzeni albo
              zdradzający obwiesie z siwymi głowami .
              • amiga2 Re: Chciałbym... 30.08.04, 11:24
                I dlatego,lustereczko,dziwię się,że zaglądasz na to forum...
                • zwierciadelko Re: Chciałbym... 30.08.04, 11:57
                  amiga2 napisała:

> I dlatego,lustereczko,dziwię się,że zaglądasz na to forum...

spiesze z odpowiedzia:
                  Dlatego, że interesuje się psychologią i sadziłam, że na forum o takim tytule
                  znajdują się ludzie z podobnymi zainteresowaniami.
                  Zastałam natomiast pseudopsychologów "mundrych", że aż trudno uwierzyć, że
                  udzielają porad za darmo.
                  Nie spełniły się moje oczekiwania wobec tego forum, natomiast zaglądam nadal,
                  bo upośledzenie coniektórych również jest fascynujące
                  • brunonx Re: Chciałbym... 30.08.04, 14:27
                    tu się z Tobą zgodzę zwierciadełko.
                    a moze temat nie był zbyt rozbudowany intelektualnie, albo temat powinien
                    trafić do 'drugiej ligi' dyskutantów a nie pierwszej jak to ktoś kiedyś
                    powiedział.
                    Spławili faceta szybciutko. I tak kultura z jego strony po steku wyzwisk Marusi
                    zachował się jak mały baranek :) he he.
                    • Gość: Willberth Re: Chciałbym... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 05.10.04, 23:48
                      Faaaajnie... W kilku słowach można powiedzieć, że grono psychologów określiło
                      mój przypadek jako zboczeńca czy niedojrzałego erotomana oraz, na koniec
                      młodego baranka (czy jakoś tak? Ja znam określenie jurny byczek ;-)). W sumie
                      to marusia ma i tak plusa za to, że dała mi szansę wypowiedzi, w ogóle ("pytaj,
                      byle grzecznie") :)))). Normalnie, reasumując, moja kwestia została rozwiązana
                      gdzieś koło mnie - wyższa rada postanowiła mnie wysłać do COSMOPOLITAN, albo
                      drugiej ligi forum. LITOŚCI, ludziska Wy to traktujecie poważnie za poważnie!!
                      Uważam, że od czasu do czasu powinniście porozmawiać sami ze sobą - starzy
                      bywalcy forum, ze starymi bywalcami. Pogadać, powymieniać doświadczenia,
                      powysyłać kolegów czy koleżanki do wariatkowa, zalecić ludziom klasztory,
                      wykastrować, a Ci co zostaną mogą podpalić lokal COSMOPOLITAN, albo VIVA czy
                      temu podobne. Wtedy wasza misja zostanie wypełniona, bogowie zostaną
                      zaspokojeni, i chwałą okryte zostanie forum PSYCHOlogii.
                      MIMO WSZYSTKO POZDRAWIAM. BĘDE SOBIE OD CZASU DO CZASU ODWIEDZAŁ. :DDDDDD
                  • Gość: baba zona Re: Chciałbym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 15:11
                    No to zycze Ci dalszych owocnych obserwacji...;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka