malwi.4 16.01.15, 17:30 Skąd się bierze chęć plotkowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona.blue Re: plotkowanie 16.01.15, 22:05 malwi.4 napisała: > Skąd się bierze chęć plotkowania? chyba z niskich pobudek, lubimy poplotkować o kimś, zwłaszcza o jego słabościach, bo w porównaniu z ta osobą możemy poczuć sie lepsi i z ciekawości, wścibstwa Odpowiedz Link Zgłoś
zolza14 Re: plotkowanie 16.01.15, 22:19 mona.blue napisała: > malwi.4 napisała: > > > Skąd się bierze chęć plotkowania? > > chyba z niskich pobudek, lubimy poplotkować o kimś, zwłaszcza o jego słabościac > h, bo w porównaniu z ta osobą możemy poczuć sie lepsi > > i z ciekawości, wścibstwa Tak, z chęci dowartościowania się, a także: z zazdrości , z zawiści i urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: plotkowanie 16.01.15, 22:27 a jak walczyć z taką chęcią? może ciekawe życie prowadzić? Odpowiedz Link Zgłoś
zolza14 Re: plotkowanie 17.01.15, 08:39 malwi.4 napisała: > a jak walczyć z taką chęcią? > może ciekawe życie prowadzić? To też, ale przede wszystkim pracować nad podniesieniem poczucia własnej wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii z nudow, prze Pani 17.01.15, 10:57 z nudow. gdyz , gdy ma sie dosc wlasnych Interesujacych zajec, to ocenianie innych nie przychodzi do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: z nudow, prze Pani 05.02.15, 01:04 hansii napisał: > z nudow. > gdyz , gdy ma sie dosc wlasnych Interesujacych zajec, to ocenianie innych nie p > rzychodzi do glowy. Jak nie masz co robic z nudow to zmien mi soczewki. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza14 Re: z nudow, prze Pani 05.02.15, 18:33 hansii napisał: > z nudow. > gdyz , gdy ma sie dosc wlasnych Interesujacych zajec, to ocenianie innych nie p > rzychodzi do glowy. To bardzo dobra odpowiedź. Rozsiewanie plotek bierze się z jałowości i pustki własnego życia. Dzięki plotkowaniu taka osoba chociaż na chwilę ma poczucie swej ważności, bo ona wie coś, czego inni nie wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada.ww Re: z nudow, prze Pani 06.02.15, 01:42 Masz racje Zolza, a ja jestem podobno taka jak "jedna babunia nasza kochana". Odpowiedz Link Zgłoś
brygada.ww Re: z nudow, prze Pani 06.02.15, 01:46 A ta babunia w moim wieku byla naprawde piekna kobieta, ja tego wieku nie dozyje. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada.ww Re: z nudow, prze Pani 06.02.15, 01:54 brygada.ww napisała: > A ta babunia w moim wieku byla naprawde piekna kobieta, ja tego wieku nie dozyje. I tak sobie dziecinstwo przypomnialam, ta wlasnie babcia mowila o jednym 3 letnim dziecku, ze ma 3 lata a jeszcze nie mowi. To dziecko bylo z dziadkiem przy saturatorze i powiedzialo do tej kobiety "ty ku... jak chce to mowie" Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 17.01.15, 11:38 Stad, ze ludzie nie maja nic lepszego do roboty. www.realitytea.com/2015/01/16/stassi-schroeder-says-boyfriend-patrick-doesnt-appear-vanderpump-rules-protect/ Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: plotkowanie 17.01.15, 11:56 Ponoc jezyki rozwijaly sie na skutek potrzeby omawiania innych przez ludzi - wyobraz sobie swiat bez internetu, telefonu, etc. Tak ludzie dowiadywali sie jeden od drugiego co i jak sie wydarzylo, kto co zrobil. Wiec w samym plotkowaniu - potrzeby przekazywania informacji o drugich i omawiania ich nic takiego dziwnego nie ma. Ale jak to z ludziskami - ktos podkoloruje, ktos inny cos sklamie, ktos wyrazi zlosliwie lub niekorzystnie, wlasny interesik nakreci, podle cos podpowie - i tak leci. Zycie komus zatruc nie jest trudno w ten sposob, w 'odpowiednim' towarzystwie.. Odwrotnie tez mozliwe - tak robia przeciez gazety - pod niebiosa wychwalaja rozne szuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk2 Re: plotkowanie 27.01.15, 20:22 tak,ja tez uważam ,ze to naturalna czynność,ktora odpowiada na wiele naszych potrzeb.I wcale nie uważam ,ze obgadywanie jest dominującą cecha plotkowania.Wymiana informacji,porownywanie punktów widzenia, pochwalenie się swoimi zdolnościami obserwacji,analizy kuchenno-psychologiczne,i jeszcze długo by wymieniac...Bardzo to lubimy. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 28.01.15, 00:15 krytyk2 napisał: > tak,ja tez uważam ,ze to naturalna czynność,ktora odpowiada na wiele naszych po > trzeb.I wcale nie uważam ,ze obgadywanie jest dominującą cecha plotkowania.Wymi > ana informacji,porownywanie punktów widzenia, pochwalenie się swoimi zdolnościa > mi obserwacji,analizy kuchenno-psychologiczne,i jeszcze długo by wymieniac...Ba > rdzo to lubimy. A no lubia Krytyku, ja tez;) Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk2 Re: plotkowanie 28.01.15, 14:13 tak dalece jak komunikowanie się i zajmowanie światem zewnętrznym jest rzecza ludzką :) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 29.01.15, 02:06 krytyk2 napisał: > tak dalece jak komunikowanie się i zajmowanie światem zewnętrznym jest rzecza l > udzką :) Ja na przyklad lubie gdy ku... w burkach zazdroszcza mody teheranskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 29.01.15, 02:09 I lubie patrzec na ta zazdrosc, czy jestem sadystka? Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk2 Re: plotkowanie 29.01.15, 09:16 sadystą się nie jest ,sadystą się bywa ;) wg Fromma istnieje charakter sadomasochistyczny,czyli w wobec silniejszych pewne osoby zachowują się masochistycznie,wobec słabszych -sadystycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 29.01.15, 09:27 krytyk2 napisał: > sadystą się nie jest ,sadystą się bywa ;) > wg Fromma istnieje charakter sadomasochistyczny,czyli w wobec silniejszych pewn > e osoby zachowują się masochistycznie,wobec słabszych -sadystycznie. A ja np Krytyku widzialam taka ladna kobiete, ktora tez z kocem wyciagnela pod monopolowym najdrozsza wodke i wsiadla w taksowke, pewnie ona tez sadystka;) Mnie osobiscie na wode szkoda byloby 40 euro, poza tym mnie nie stac:( Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 29.01.15, 09:31 Jak mogla w taki sposob wzbudzac zazdrosc u tez z kocem? Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 29.01.15, 10:19 krytyk2 napisał: > sadystą się nie jest ,sadystą się bywa ;) > wg Fromma istnieje charakter sadomasochistyczny,czyli w wobec silniejszych pewn > e osoby zachowują się masochistycznie,wobec słabszych -sadystycznie. Wiesz Krytyku, przypomnial mi sie dawny sasiad, ktory czasem zaplacil, zebym posprzatala czy zaparzyla kawe, gdy mial kaca, czy cos przywiozla ze sklepu. Mowil corce, ze tam zartow nie ma, ze to ludzie bezwzgledni. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 29.01.15, 10:28 Cos tam gledzila ojcu, ze zna jakiegos Ruskiego, co moze wszystko, ze jest niebezpieczny i ze i tak jej ch...a zrobia. Przieciez ten Ruski to aniol, niebezpieczna to ja jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: plotkowanie 29.01.15, 10:30 Plotki jak plotki - najgorsze to chyba to,że ludzie mają tendencję do fasadowości,złośliwości,kolorowania itp. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 29.01.15, 10:32 ankaskakanka14 napisała: > Plotki jak plotki - najgorsze to chyba to,że ludzie mają tendencję do fasadowoś > ci,złośliwości,kolorowania itp. Niech gadaja co chca. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: plotkowanie 29.01.15, 19:21 brygada_ww napisała: > ankaskakanka14 napisała: > > > Plotki jak plotki - najgorsze to chyba to,że ludzie mają tendencję do fas > adowoś > > ci,złośliwości,kolorowania itp. > > Niech gadaja co chca. > No i pozwolą innym,a nie mentalność Kalego. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 30.01.15, 01:50 ankaskakanka14 napisała: > brygada_ww napisała: > > > ankaskakanka14 napisała: > > > > > Plotki jak plotki - najgorsze to chyba to,że ludzie mają tendencję > do fas > > adowoś > > > ci,złośliwości,kolorowania itp. > > > > Niech gadaja co chca. > > > No i pozwolą innym,a nie mentalność Kalego. Ja juz nie wiem o co chodzi. Romek widzial, a Ci nie powiedzial? Nic nie moge z tym zrobic, bo ja tez nie widzialam i szczerze Ci powiem, ze nie chce widziec. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 30.01.15, 09:05 brygada_ww napisała: > A teraz ide sie uspic, dobranoc. > Wczoraj mialam ciezki dzie, na koniec ktorego dostalam od bylego szefa butelke wina. Musialam ja otworzyc w tym momencie, bo jedna szantazowala, ze jak w tej chwili jej nie dam to zacznie krzyczec, bo ma teraz zamiar znalezc siebie. No jak miala znalezc siebie, bo za duzo mebli. Mam oddac jej kluczyki, bo wszystko jest jej. Zawracala dupe czlowiekowi, ktory dopiero co spokojnie zjadl, ze ma mnie sprzatnac. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 30.01.15, 09:20 Miala lozko, ktore jej sie nie podobalo, dostala nowe lozko. Pytaja, to lozko ci sie podoba? Tak. Pozniej polozyla sie spac na podlodze, bo lozko jej sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 30.01.15, 09:54 Znow kazala wierzyc, ze ja to prostytutka jestem i przytakiwac tak taka, ona to prostytutka, jak plotkowac, to plotkowac, taki przeciez ma cel ten watek, zeby nie bylo, ze nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 30.01.15, 10:17 A zyczenia pod moim adresem Anka zupelnie jak bardocia na forum, ze mi zyczy zeby mnie zamordowali, zebym sie roz..., normalnie po takich zyczeniach zaczyna straszyc, ale taki byl przeciez jej cel. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 30.01.15, 10:57 Anka, jakbys nie wiedziala, to znam wszystkie ku... i zlodziei. Gdy czlowiek sie zapytal gdzie sa te ku... i ci zlodzieje, to powiedziala, ze ona nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Dalej plotkuje do Anki 30.01.15, 11:23 Bo coz mi pozostalo. Mowi tak do jednego czlowieka: ona to prostytutka, facet odpowiada, ze on tego nie moze powiedziec, bo nie widzial. A ona na to "sam przeciez korzystales i placiles". Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: Dalej plotkuje do Anki 30.01.15, 11:34 Brygada, a czy ty bloga nie wolalabys gdzies pisac? Tak tam sa mozliwosci przeciez - tu malo kto wie o co ci chodzi, o czym piszesz i po co - nie konwersacja to przeciez wiec dlaczego na forum? Moglabys to sobie tam jakos uporzadkowac, wyjasnic, w opowiadanie zgrabne ulozyc i kontynuoawac - zainteresowac tych zainteresowanych... Przemysl! Milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Dalej plotkuje do Anki 30.01.15, 11:38 clarissa3 napisała: > Brygada, a czy ty bloga nie wolalabys gdzies pisac? Tak tam sa mozliwosci przec > iez - tu malo kto wie o co ci chodzi, o czym piszesz i po co - nie konwersacja > to przeciez wiec dlaczego na forum? Moglabys to sobie tam jakos uporzadkowac, > wyjasnic, w opowiadanie zgrabne ulozyc i kontynuoawac - zainteresowac tych zain > teresowanych... Przemysl! Masz racje. > Milego dnia. Wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Dalej plotkuje do Anki 30.01.15, 12:14 brygada_ww napisała: > clarissa3 napisała: > > > Brygada, a czy ty bloga nie wolalabys gdzies pisac? Tak tam sa mozliwosci > przec > > iez - tu malo kto wie o co ci chodzi, o czym piszesz i po co - nie konwer > sacja > Masz racje. > > > Milego dnia. > > Wzajemnie ale przeciez przyjemnie to trollowanie Brydzi czytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Dalej plotkuje do Anki 30.01.15, 12:45 Bardzo sie ciesze, ze podoba sie. Wiec jeszcze dodam, jakie zyczenia szly pod moim adresem "tak cie nienawidze ty szmato jebana prostytuto, ze ci zycze zebys zdechla. I zdechniesz bo ja tak chce". Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Dalej plotkuje do Anki 30.01.15, 13:12 brygada_ww napisała: > Bardzo sie ciesze, ze podoba sie. Wiec jeszcze dodam, jakie zyczenia szly pod m > oim adresem "tak cie nienawidze ty szmato jebana prostytuto, ze ci zycze zebys > zdechla. I zdechniesz bo ja tak chce". > straszne, co za sadyzm Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Dalej plotkuje do Anki 30.01.15, 13:33 mona.blue napisała: > brygada_ww napisała: > > > Bardzo sie ciesze, ze podoba sie. Wiec jeszcze dodam, jakie zyczenia szly > pod m > > oim adresem "tak cie nienawidze ty szmato jebana prostytuto, ze ci zycze > zebys > > zdechla. I zdechniesz bo ja tak chce". > > > > straszne, co za sadyzm No co Ty Mona, jaki to sadyzm, to sa pieszczoty, ktore tak czy inaczej zostana ladnie wytlumaczone choroba psychiczna. Ci, ktorzy maja to znosic to zli ludzie, pownnam cieszyc sie, ze nazywa mnie publicznie prostytuta i powinnam byc zaszczycona jej towarzystwem. Ktos poza tym ma zrobic wszystko, zebym z gola dupa chodzila, bo to rozkaz. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Dalej plotkuje do Anki 30.01.15, 15:06 Sklasyfikuja to elegancko jako zachowanie afektywne, nieuwarunkowane zla wola osoby chorej, a i tak wiadomo, ze robi to z czysta premedytacja, odwraca glowe i sie smieje. Gdy zalozmy trafi sie ktos z osob w stylu naszej Zolzy i opierdzieli (chociaz Zolza jest za delikatna, to i tak by nie dotarlo), to z zachowan afektywnych w tym samym momencie popadnie w depresje, ktora jest przeciez choroba. I tak beda sie mieszac dropsy z olanzapiny, ktora tez by nie pomogla (nic i nikt nie pomoze) z dropsami podnoszacymi nastroj i jeszcze cos na uspokojenie, bo ma przeciez wieczny stres. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Anka ostatni list 31.01.15, 00:15 lila prosi, zeby ktos ja zabil, ja moze znam wszystkie ku... i zlodziei, ale mordercow nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Anka ostatni list 31.01.15, 21:26 brygada_ww napisała: > lila prosi, zeby ktos ja zabil, ja moze znam wszystkie ku... i zlodziei, ale mo > rdercow nie:( > jak to, znudziło jej się życie? Odpowiedz Link Zgłoś
m_ann_a Re: plotkowanie 30.01.15, 17:50 Prawdopodobnie najchętniej plotkują osoby, które nam zazdroszczą, albo same mają bardzo nudne życie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rosemary84 Re: plotkowanie 02.02.15, 18:02 Jak dla mnie to normalne, że rozmawiamy o innych ludziach- w końcu ileż mozna o pogodzie ;) tylko co innego chamsko obgadywać, a co innego po prostu o kimś porozmawiac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 03.02.15, 23:30 Nie ma na forum Witch, ale Elzunia ma lepsze zajecia w realu, chyba zazdroszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 04.02.15, 02:05 Wszystko to nic. Dostalam prezent od synowej. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk2 Re: plotkowanie 04.02.15, 20:02 myslalem ,ze masz tylko małoletnią córkę Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 04.02.15, 21:37 krytyk2 napisał: > myslalem ,ze masz tylko małoletnią córkę Jedno dziecko jak mialam 18, a drugie jak 38. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 04.02.15, 22:01 Malwi, za kolkiem jestem tylko puma, Ty jestes lwica i mam szacun. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: plotkowanie 04.02.15, 22:08 brygada_ww napisała: > Malwi, za kolkiem jestem tylko puma, Ty jestes lwica i mam szacun. > znasz Malwi z reala? widziałaś ją za kółkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 04.02.15, 22:14 mona.blue napisała: > brygada_ww napisała: > > > Malwi, za kolkiem jestem tylko puma, Ty jestes lwica i mam szacun. > > > znasz Malwi z reala? widziałaś ją za kółkiem? > Nigdy jej nie widzialam, pisala, ze przyjedzie do Wroclawia, to moze pogadamy. Ale mnie we Wroclawiu od dawna nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 04.02.15, 22:21 Nikt tu sie nie zna, tylko teraz niech Anka napisze gdzie Widziala ww i W jakim stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka10 Re: plotkowanie 04.02.15, 22:27 brygada_ww napisała: > Nikt tu sie nie zna, tylko teraz niech Anka napisze gdzie Widziala ww i W jakim > stanie. > Zachowam dla siebie ale wiesz przyglądam się Tobie - dość ciekawe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: plotkowanie 04.02.15, 22:45 ankaskakanka10 napisała: > brygada_ww napisała: > > > Nikt tu sie nie zna, tylko teraz niech Anka napisze gdzie Widziala ww i W > jakim > > stanie. > > > Zachowam dla siebie ale wiesz przyglądam się Tobie - dość ciekawe ;) co było ciekawe? a jak kolega Romek? a ślubny uspokoił się? Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 04.02.15, 22:45 ankaskakanka10 napisała: > brygada_ww napisała: > > > Nikt tu sie nie zna, tylko teraz niech Anka napisze gdzie Widziala ww i W > jakim > > stanie. > > > Zachowam dla siebie ale wiesz przyglądam się Tobie - dość ciekawe ;) Byla taka, co napisala do Dingdonga, ze jestem prostytutka po wyroku za morderstwo, ten jej odpisal, zeby od tej prostytutki z daleka sie trzymala, bo jest niebezpieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: plotkowanie 04.02.15, 23:01 brygada_ww napisała: > Byla taka, co napisala do Dingdonga, ze jestem prostytutka po wyroku za morders > two, ten jej odpisal, zeby od tej prostytutki z daleka sie trzymala, bo jest ni > ebezpieczna. > to chyba w formie żartu szkoda, że dingdong zamknał Chivaska Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: plotkowanie 04.02.15, 23:01 mona.blue napisała: >> szkoda, że dingdong zamknał Chivaska > > Dingdong i że zniknął dobry miał gust muzyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 04.02.15, 23:06 mona.blue napisała: > brygada_ww napisała: > > > Byla taka, co napisala do Dingdonga, ze jestem prostytutka po wyroku za m > orders > > two, ten jej odpisal, zeby od tej prostytutki z daleka sie trzymala, bo j > est ni > > ebezpieczna. > > > to chyba w formie żartu > > szkoda, że dingdong zamknał Chivaska To bylo jego forum i jego sprawa, nikt nie kazal mu tego forum zamykac. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 04.02.15, 23:29 Malwi mam pytanie. Czy Twoj ojciec chcestny ten ruski kupil Ci sportowe BMW? Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: plotkowanie 12.02.15, 15:22 > Malwi mam pytanie. Czy Twoj ojciec chcestny ten ruski kupil Ci sportowe BMW? dam Ci pojeździć we Wrocławiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: plotkowanie 12.02.15, 17:33 Ale wybacz, do Wrocławia to ja nie pojadę nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
rob1n.hood Re: plotkowanie 12.02.15, 18:30 malwi.4 napisała: > Ale wybacz, do Wrocławia to ja nie pojadę nigdy. A to dlaczego nie, a juz do wroclawia grand hotel odrestaurowac. Odpowiedz Link Zgłoś
rob1n.hood Re: plotkowanie 12.02.15, 18:29 malwi.4 napisała: > > Malwi mam pytanie. Czy Twoj ojciec chcestny ten ruski kupil Ci sportowe B > MW? > > dam Ci pojeździć we Wrocławiu :) Auta sie nie pozycza, podobno brygada ma swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: plotkowanie 12.02.15, 18:37 majtek i kompa sie nie pozycza - samochodowych wypozyczalni pelno i ponoc to niezly interes ... jesli chce sie komus w taki bawic.. ps: Trzymaj sie Brydzia! Odpowiedz Link Zgłoś
bitchyusa Re: plotkowanie 12.02.15, 19:30 clarissa3 napisała: > majtek i kompa sie nie pozycza - samochodowych wypozyczalni pelno i ponoc to ni > ezly interes ... jesli chce sie komus w taki bawic.. > > ps: Trzymaj sie Brydzia! Zmienilam nicka, nawet nie wiedzialam, czy mnie odbanowano, czy nie. Nie mam juz czasu na forum, ide w real. Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: plotkowanie 12.02.15, 19:35 Powodzenia! Dzielna jestes wiec pewnam ze dasz rade :) Pamietaj ze te organizacje sa tam gdzies.., w razie co! OK? Odpowiedz Link Zgłoś
bitchyusa Re: plotkowanie 12.02.15, 19:40 clarissa3 napisała: > Powodzenia! Dzielna jestes wiec pewnam ze dasz rade :) Tak zalozylam sobie niecka, bo ze zmeczenia zamarzyly mi sie wakacje na Florydzie, ale niestety jeszcze nie mam ani kasy, ani wyzy, ani kasy na wize:( > Pamietaj ze te organizacje sa tam gdzies.., w razie co! OK? Wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: plotkowanie 12.02.15, 19:39 bitchyusa napisała: > Zmienilam nicka, nawet nie wiedzialam, czy mnie odbanowano, czy nie. Nie mam ju > z czasu na forum, ide w real. a co będziesz robić w realu? ;) jakos sobie nie wyobrażam, że stąd znikniesz Odpowiedz Link Zgłoś
bitchyusa Re: plotkowanie 12.02.15, 19:41 mona.blue napisała: > bitchyusa napisała: > > > Zmienilam nicka, nawet nie wiedzialam, czy mnie odbanowano, czy nie. Nie > mam ju > > z czasu na forum, ide w real. > > a co będziesz robić w realu? ;) > > jakos sobie nie wyobrażam, że stąd znikniesz To porozmawiaj o tym problemie moze z Wiolcia, albo z rodzicami, albo z kim chcesz, ze mna nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bitchyusa Re: plotkowanie 12.02.15, 19:45 bitchyusa napisała: > mona.blue napisała: > > > bitchyusa napisała: > > > > > Zmienilam nicka, nawet nie wiedzialam, czy mnie odbanowano, czy nie > . Nie > > mam ju > > > z czasu na forum, ide w real. > > > > a co będziesz robić w realu? ;) > > > > jakos sobie nie wyobrażam, że stąd znikniesz > > To porozmawiaj o tym problemie moze z Wiolcia, albo z rodzicami, albo z kim chc > esz, ze mna nie. A jak to nie pomoze, to moze tak, jak Malwi pisze, przyjdzie sloneczko z rana poswiecic. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: plotkowanie 12.02.15, 21:21 A Ty Clarisso czemu jesteś złośliwa dla Mony to nie rozumiem. clarissa3 napisała: > i Bozia oswieci. > > Amen. > > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: plotkowanie 12.02.15, 21:27 bo czesto mam wrazenie ze zeby jej wolowymi literami i tlustym drukiem napisal to i tak ... zada pytanie. Wake up! Odpowiedz Link Zgłoś
bitchyusa Re: plotkowanie 12.02.15, 21:31 clarissa3 napisała: > bo czesto mam wrazenie ze zeby jej wolowymi literami i tlustym drukiem napisal > to i tak ... zada pytanie. > > Wake up! www.youtube.com/watch?v=4X7b2E_Jq-k Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: plotkowanie 12.02.15, 19:56 bitchyusa napisała: > mona.blue napisała: > > > bitchyusa napisała: > > > > > Zmienilam nicka, nawet nie wiedzialam, czy mnie odbanowano, czy nie > . Nie > > mam ju > > > z czasu na forum, ide w real. > > > > a co będziesz robić w realu? ;) > > > > jakos sobie nie wyobrażam, że stąd znikniesz > > To porozmawiaj o tym problemie moze z Wiolcia, albo z rodzicami, albo z kim chc > esz, ze mna nie. masz coś do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
bitchyusa Re: plotkowanie 12.02.15, 20:03 Tak Mona, te Twoje wieczne konfabulacje bez realnego wytlumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: plotkowanie 12.02.15, 20:15 bitchyusa napisała: > Tak Mona, te Twoje wieczne konfabulacje bez realnego wytlumaczenia. jakie konfabulacje? Odpowiedz Link Zgłoś
bitchyusa Re: plotkowanie 12.02.15, 20:30 mona.blue napisała: > bitchyusa napisała: > > > Tak Mona, te Twoje wieczne konfabulacje bez realnego wytlumaczenia. > > jakie konfabulacje? Ja tu nie adminuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: plotkowanie 12.02.15, 20:35 bitchyusa napisała: > mona.blue napisała: > > > bitchyusa napisała: > > > > > Tak Mona, te Twoje wieczne konfabulacje bez realnego wytlumaczenia. > > > > jakie konfabulacje? > > Ja tu nie adminuje. co ma jedno do drugiego? Odpowiedz Link Zgłoś
bitchyusa Re: plotkowanie 12.02.15, 20:47 mona.blue napisała: > bitchyusa napisała: > > > mona.blue napisała: > > > > > bitchyusa napisała: > > > > > > > Tak Mona, te Twoje wieczne konfabulacje bez realnego wytlumac > zenia. > > > > > > jakie konfabulacje? > > > > Ja tu nie adminuje. > > co ma jedno do drugiego? Nic, zmeczona jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: plotkowanie 12.02.15, 20:51 bitchyusa napisała: > Nic, zmeczona jestem. jak masz coś to powiedz, tu albo na priv cos mi zarzucasz, a ja nie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: plotkowanie 12.02.15, 21:05 wtrace sie ze, przeciez jedynie nastepne pytanie zadasz wiec po co? Spij sobie dalej smacznie! Odpowiedz Link Zgłoś
bitchyusa Re: plotkowanie 12.02.15, 20:46 mona.blue napisała: > bitchyusa napisała: > > > Tak Mona, te Twoje wieczne konfabulacje bez realnego wytlumaczenia. > > jakie konfabulacje? A konfabuluj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: plotkowanie 12.02.15, 21:06 bitchyusa napisała: > mona.blue napisała: > > > bitchyusa napisała: > > > > > Tak Mona, te Twoje wieczne konfabulacje bez realnego wytlumaczenia. > > > > jakie konfabulacje? > > A konfabuluj sobie. to nie fair, cos mi zarzucasz i nie chcesz wyjaśnić Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: plotkowanie 13.02.15, 13:10 bitchyusa napisała: > Tak Mona, te Twoje wieczne konfabulacje bez realnego wytlumaczenia. zarzucasz mi, że kłamię to czego dotycza te rzekome kłamstwa wg ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: plotkowanie 13.02.15, 13:17 mona.blue napisała: > bitchyusa napisała: > > > Tak Mona, te Twoje wieczne konfabulacje bez realnego wytlumaczenia. > > zarzucasz mi, że kłamię > > to czego dotycza te rzekome kłamstwa wg ciebie? Mona zlej koleżankę...jej pogląd na Twój temat już się utrwalił i nic go nie zmieni, skoro nie ma ochoty Ci nic wyjaśniać...nie warto się przejmować i dociekać, tak myślę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 04.02.15, 23:37 Jakie piekne dziecko www.youtube.com/watch?v=_HQ0WnWFrOg Jak bede miala sile to pojde jutro po butelke perfum Milani, a jak nie bede miala sily to nie pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 04.02.15, 23:54 Nie zniose dluzej tanca Maruski na dachu samochodu;( Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 05.02.15, 00:59 Powies sobie recznik na kaloryferze sasiadko Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: plotkowanie 05.02.15, 01:10 Ojciec bardoci byl podobno w Iranie na wakacjach, a baedocia tak plula na ten kraj. Ten czlowiek mial wakacje zima lato i jeszcze damskiego kierowce samochodu, nie dziwie sie, byl na wakacjach, to nie chcialo mu sie prowadzic samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: plotkowanie 05.02.15, 10:05 brygada_ww napisała: > Ojciec bardoci byl podobno w Iranie na wakacjach, a baedocia tak plula na ten k > raj. Ten czlowiek mial wakacje zima lato i jeszcze damskiego kierowce samochodu > , nie dziwie sie, byl na wakacjach, to nie chcialo mu sie prowadzic samochodu. > A jak ojciec Twojego dziecka, nie utrudnia Ci zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: plotkowanie 05.02.15, 10:06 Mi sie wydawało, że sprawy byłego małżeństwa, rozwodu i exa mam juz poukładane, a dziś w nocy znów miałam koszmar z tym związany. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada.ww Re: plotkowanie 06.02.15, 02:12 I tez jestem w stanie zrozumiec dziecko, ktore mowi do matki "kocham buty", jak matka dziecku niemal codziennie buty kupowala. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada.ww Re: plotkowanie 06.02.15, 04:00 Takie sa ploty Malwi. przyczepia sie do kogos kto mowi po angielsku, poniemiecku, po rosyjaku, po francusku, po polsku, po holendersku Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: plotkowanie 12.02.15, 17:36 wszystko na razie popieprzone, może w maju, gdy przyjdzie wiosna będzie już ok Odpowiedz Link Zgłoś
rob1n.hood Re: plotkowanie 12.02.15, 18:17 malwi.4 napisała: > wszystko na razie popieprzone, może w maju, gdy przyjdzie wiosna będzie już ok Malwi, Ty bardzo dobrze potrafisz pisac, tylko nie powinnas pic, bo od razu widac, ze ktos sie nie bal i najebal. Albo odwrotnie, jak napijesz sie, to wtedy nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: plotkowanie 12.02.15, 19:17 chciałabym, by mi się w pracy już ułożyło, bo na razie się boje, ze mi podziękują w maju powinnam już mieć pewniejszą pozycję i będzie mozna czapkę zdjąć, płaszczyk założyć, i rano słoneczko będzie delikatnie głaskać Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: plotkowanie 12.02.15, 19:32 A co sie dzieje? Ktos noge podstawia? ;( Trzymaj kciuki - w poniedzialek mam rozmowe! Przysle ci krokusa - tu juz kwitna ;) Odpowiedz Link Zgłoś