Dodaj do ulubionych

Psychoterapia Bielsko-Biała

23.02.15, 18:07
Mam pytanie. Czy ktoś korzystał z usług psychoterapeutki - Alina Sordyl (Bielsko-Biała)? Sama mam bardzo mieszane uczucia co do sposobu jej pracy i jestem ciekawa, czy ktoś ma podobne wrażenia.
Obserwuj wątek
    • merigold79 Re: Psychoterapia Bielsko-Biała 08.05.15, 14:17
      Byłam u niej i trochę mi pomogła , ale niestety też zaszkodziła, bo wydaje sady bez lepszego poznania sytuacji i nie słucha co ma się do powiedzenia, ale jak już raz coś oceni to zdania nie zmieni. Mi się z nią trudno rozmawiało, bo czasem mowiac delikatnie bardzo sie unosiła. w końcu zrezygnowałam. mogę napisac wiecej na priv.
      • anonim_bielsko Re: Psychoterapia Bielsko-Biała 09.09.15, 15:15
        a ja byłem u tej niej na" terapii" i od tego czasu powoli szukam kogos innego , nie pomoglami ale potraktowala jak najwiekszega kanalie, z taka podloscia nigdy sie nie spotkalem wczesniej! ta kobieta " leczy "krzykiem i obelgami. czy ktos moez polecić dobrego terapeute z bielska-bialej lub okolic?
    • anulka_111 Re: Psychoterapia Bielsko-Biała 22.10.15, 20:37
      ja Ci nie polece, a u niej wlasnie bylam . strasznych rzeczy naopowiadala mi o mamie , narazie mam odsc terapii ,wyleczylam sie
      a w ogole to nie byla nie mila , ale czasami niesprawideliwa
    • marcio_bb Re: Psychoterapia Bielsko-Biała 08.11.15, 09:00
      To nic nowego ").Po kontakcie z psycho-logiem, terapeutą, psychiatrą ma się zwykle bardzo "zamieszane" odczucia.
      • anon.im22 Re: Psychoterapia Bielsko-Biała 26.02.16, 18:28
        A ja właśnie byłam u p.Sordyl i gdybym jeszcze raz miała wybrać terapeutę, to bez wahania wybrałabym p. Alinę i powierzyłabym jej swoje problemy. Cenię p. Alinę za to, że jest kompetentna, mądra, uczciwa, szczera, z poczuciem humoru, a najbardziej za to, że mimo trudności potrafi stworzyć autentyczną relację z drugą osobą sprzyjającą odkrywaniu swojego wnętrza, stawaniu się lepszą osobą. Jestem ogromnie wdzięczna za to, że p. Alina pomogła mi zrozumieć moje relacje z ludźmi z perspektywy skrzywdzonego dziecka, za wsparcie okazywane mi w przeżywaniu mojego smutku, cierpienia z okresu dzieciństwa. Dzięki temu rozpoczął się proces zdrowienia mojej duszy, proces, w którym widzę świat i ludzi wokół mnie w innym świetle.
    • ursno_555 Re: Psychoterapia Bielsko-Biała 05.07.16, 13:26
      W moim przypadku było inaczej. Tzn mi też pani Alina wydawała się właśnie taką osobą dokładnie jak opisujesz, ale okazało się, ze płaciłam za to wysoką cenę , bo musiałam być po prostu jej wiernym, idealnym odbiciem i rezonować jej uczucia i myśli. Mi raz powidziała jak się z nią raz nie zgodziłam, żebym sobie poszukała innego terapeuty, no i tak zrobiłam i jak się zdziwiłam, jak mi nowa terapeutka powiedziała że z panią Aliną powieliłam relację z moją matką i że pani Alina chciała dając mi tak duzą empatię dominować nade mną wkażdym sensie i że jak jej postawiłam granicę to ona poczuła jakbym była dla niej kimś bardzo okrutnym, a ja tylko po prostu myślałam inaczej niż ona, no bo wszyscy się różnimy, a dostałam od niej taki ostry komentarz żebym zmieniła terapeutę. No ale zmieniłam i o kazało się że całe to patrzenie w przeszłość na terapii z panią Aliną było niczym innym jak robieniem z siebie bezradnej ofiary . I nie zgodze się raczej , ze była to terapia z perspektywy dziecka, bo to była raczej terapia z perspektywy potworka, który wszystkich naokoło nienawidzi , bo zrobili coś zdaniem pani Aliny złego . No i jeszcze dodam , ze ona przenosiła na mnie swój program z przeszłości w ogole nie widząc mojego problemu, po prostu swoją przeszłość z trudna matką przeniosła na mnie, a ja mam fajną mamę, oczywiście nie idealna, ale fajną, i jak dziecko wychowywać tez wiem , a pani Alina chciała żabym była taka jak ona, ja na to nie pozowliłam i b. dobrze się stało!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka