Gość: MARIUSZ IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 12:15 NAWIĄŻE KONTAKT Z LUDŹMI ZWIĄZANYMI Z RUCHEM HARE KRYSZNA. W CELU WYMIANY POGLĄDÓW NA TEMAT VED. POSZUKUJE RÓWNIEŻ POZYCJI TAKICH JAK: - ŚRIMAD-BHAGAWATAM canto (1-10). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzi Re: Hare Kyszna IP: *.radiopogoda.pl 11.04.02, 13:53 mając kontakt z tym ruchem dostałam " klapek na oczach ". Po co chcesz go bliżej poznać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Rzeczywiście ruch posuwisto zwrotny IP: 217.153.50.* 14.04.02, 15:02 Te wszystkie ruchy są świetne ale dla guru. Panienki tylko dla niego a jak się znudzi dla reszty. Kasa to mu się nigdy nie nudzi. Taki sobie gniot co podporządkowuje sobie innych kjeszcze głupszych. Hare rama rama hare hare kriszna hare rura hare rama itd aż zbudujesz ramę kierownice koła i słowem cały rower. Coś nieprawdopodobnie nudnego. Bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Szkoda mówić. IP: *.tbg.net.pl 19.04.02, 15:53 Twój list zostwiam bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Szkoda mówić. IP: *.unl.edu 19.04.02, 16:05 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Twój list zostwiam bez komentarza. Mariusz, caly ruch Hare Krishna to najwyzsza forma tzw. bhakti-joga, czyli absolutnej dewocji w strone swiadomosci Krishny. Ciekawe jest poznanie o co w tym wszystkim chodzi, i polecam przeczytanie Bhagawad Gity, ale wedlug mojego rozeznania w temacie, nikt w swiecie zachodnim, przy nawale zewnetrznego swiata, nie ma szans na jakies pozytywne doswiadczenie. Dlatego tak wielu wykancza sie mentalnie i nerwowo uczestniczac w tym ruchu. To nie dla nas Mariusz. Polecalbym natomiast zen i medytacje albo sama Hatha-joge z elementami medytacji czy relaksacji. Oczywiscie nigdy nie zatrzymuj sie ze studiami, nawet najbardziej egzotycznych rzeczy... i sluchaj tylko swego sumienia, wiec mozesz nawet uznac ten post ode mnie za niebyly. Namaste, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś