Dodaj do ulubionych

Wankland. Pretty fuckin' far from OK

IP: *.chello.pl 08.10.04, 17:10
Zniszczenia w Branzlandii dokonane przez wydarzenie sprzed kilku tygodni
wydaja sie byc niedoceniane przez komentatorów, ale przypominają skutkami
nieco krajobraz po bombie chemicznej.

Dotychczasowi mieszkancy albo emigruja, albo rzygają dogorywajac w bolesciach.
Dostrzec można zaburzenia osobowosci i rownowagi. Nikt nie ma pomyslu na
skuteczna detoksykację.

W dobrej kondycji są przewaznie muridae i blattodea, sporo napływowych o nie
ustalonej przynaleznosci gatunkowej.

o czym z branzlandii donosi

krish the wanker

Obserwuj wątek
    • Gość: Luty Re: Wankland. Pretty fuckin' far from OK IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 17:15
      To o mnie, to o mnie....dogrywam w bolesciach, jeszcze tylko dzien, dwa i.......
      • melanie Re: Wankland. Pretty fuckin' far from OK 08.10.04, 18:08
        Gość portalu: Luty napisał(a):

> To o mnie, to o mnie....dogrywam w bolesciach, jeszcze tylko dzien, dwa
        _________
        Nie. U ciebie tamto: zaburzenia osobowosci i rownowagi. Rzygam to ja, czytajac
        twoje (wciaz nie wierze, ze to ty) ostatnie wypociny.
        • Gość: Luty melanio ... IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 18:21
          uszczesliwilas mnie wreszcie...nigdy nie odezwalas sie do mnie ni slowem i oto
          stalo sie....

jezeli mam zaburzenia to powinnas mi wspolczuc, a jezeli nie mam zaburzen,, to
          tez powinnas...
          Nie wiem skad tyle w Tobie niecheci do mnie...a Imagine zabrac Cie chce do
          Colorado....ech
          • melanie Re: melanio ... 08.10.04, 18:30

> uszczesliwilas mnie wreszcie...nigdy nie odezwalas sie do mnie ni slowem i
            oto
            > stalo sie....
            Albo jest tak, jak myslalam, ze Luty nie jest Luty, albo tez racje ma Krisz, ze
            masz zaburzenia osobowosci. Ale i w tym przypadku juz z toba te moje
            podejrzenia omawialam w twoim glupim watku "czy warto tyc..."
            • Gość: Luty Re: melanio ... IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 18:47
              Melanio z calym szacunkiem, ale jakos malo mi sie z Toba rozmawialo, no nigdy
              tak personalnie...
              Moze krish ma racje, moze mam zaburzenia osobowosci...moze mam zaburzenia
              swiadomosci, zaburzenia rownowagi...zaburzenia zoladkowe itd, ale co z tego
              dla Ciebie wynika...? przeciez nie musisz sie tym przejmowac...
              Watek "czy warto tyc" byl a propos watku "czy warto zyc", czy to moja wina, ze
              ludzie zakladaja "glupie" watki...?
              Dziekuje za zainteresowanie moja osoba, sprawilas mi duza radosc...po Twojej
              diagnozie nic mi nie wypada, jak udac sie do psychiatry. Serdecznie pozdrwiam.
              • melanie Re: melanio ... 08.10.04, 18:54

> Melanio z calym szacunkiem, ale jakos malo mi sie z Toba rozmawialo
                tlumaczysz, klonie.

• melanie Re: melanio ... 08.10.04, 18:59
                  Sprostowanie. Rozmawialam z Lutym duzo i od dawna.
                • Gość: no niby luty Re: melanio ... IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 19:00
                  Przenikliwa kobieta jestes, masz racje, podszywam sie pod lutego.
                  wyjechal na pare dni, pilnuje mu domu. ale tez nie glupi ze mnie czlowiek.
                  Szkoda,ze sie nie udalo.
                  • melanie Re: melanio ... 08.10.04, 19:06
                    Gość portalu: no niby luty napisał(a):

> Przenikliwa kobieta jestes, masz racje, podszywam sie pod lutego.
                    > wyjechal na pare dni, pilnuje mu domu. ale tez nie glupi ze mnie czlowiek.
                    > Szkoda,ze sie nie udalo.
                    ___________-
                    Pozostaje tylko sie przyznac, zes to ty byl ta Ziuta. Przez te twoje popisy
                    Luty ma do dzis problemy z komandosem.
                    • Gość: niby luty Re: melanio ... IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 19:09
                      Luty strasznie sie wtedy na mnie wsciekl, ale wpisywalo sie wiecej
                      osob...Chryja byla na calego, bo on tego komandosa polubil, a mysmy dojsc nie
                      mogli za co?
                      • melanie Re: melanio ... 08.10.04, 19:12
                        Gość portalu: niby luty napisał(a):

> Luty strasznie sie wtedy na mnie wsciekl, ale wpisywalo sie wiecej
                        > osob...Chryja byla na calego, bo on tego komandosa polubil, a mysmy dojsc nie
                        > mogli za co?
                        _________---
                        Wiesz, tak tez myslalam od poczatku, zes Ziuta. Wez przestan sie logowac na
                        Lutego. Badz ta ziuta, i bedzie ok. Polubie cie na maxa. Nie lubie ino klonow.
                        • Gość: niby luty Re: melanio ... IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 19:17
                          ale ja mam dostep do kompa tylko wtedy jak jestem u niego w domu...zarabiam
                          troche w stanach, jestem tutaj rok, mam nadzieje, ze bedzie mnie sponsorowal,
                          luty znaczy sie...chce zostac na dluzej.
                          • melanie Re: melanio ... 08.10.04, 19:19
                            Tym bardziej jak jestes u niego. Masz sie logowac na swoj nick. Bo jestes wobec
                            niego nie w porzadku.
                            • Gość: niby luty Re: melanio ... IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 19:22
                              ale wtedy nie ma zabawy
                    • Gość: niby luty Re: melanio ... IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 19:14
                      acha, luty nigdy niczego nie sprawdza, watki tylko trzy pierwsze widzi, kiedys
                      szukal cos w archiwum i trafil na mojego posta, bo ja sie czesciej pod niego
                      podszywam, nie mogl sie nadziwic, ze takie glupoty wypisywal i mowil, ze nie
                      pamieta tego posta, ale nie dociekal dalej.
                      • melanie Re: melanio ... 08.10.04, 19:17

> bo ja sie czesciej pod niego
                        > podszywam,
                        • Gość: niby luty Re: melanio ... IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 19:21
                          ale wiesz jakie to przyjemne, wchodzisz tutaj i wszyscy cie znaja.
                          Nie jest tez latwo tak sie podzszywac. Dzisiaj musze przestac nadawac, za trzy
                          dni wszystkie posty znikna na drugiej stronie i on nigdy juz tego nie znajdzie.
                          • melanie Re: melanio ... 08.10.04, 19:23

> ale wiesz jakie to przyjemne, wchodzisz tutaj i wszyscy cie znaja.
                            > Nie jest tez latwo tak sie podzszywac. Dzisiaj musze przestac nadawac, za
                            trzy
                            >
                            > dni wszystkie posty znikna na drugiej stronie i on nigdy juz tego nie
                            znajdzie.
                            • Gość: niby luty Re: melanio ... IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 19:25
                              no cos ty? przeciez to tylko zabawa
                            • Gość: niby luty Re: melanio ... IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 19:26
                              na poczte mu nie wchodze, zreszta nie znam hasla
                              • melanie Re: melanio ... 08.10.04, 20:49

> na poczte mu nie wchodze, zreszta nie znam hasla
                                • Gość: niby luty Re: melanio ... IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 20:53
                                  Tak, masz racje, nawet nie wiesz jak bardzo mi wstyd. Przyrzekam, ze nigdy
                                  wiecej nie podszyje sie pod lutego, ani pod innego nicka.
                                  • melanie Re: melanio ... 08.10.04, 20:57

> Tak, masz racje, nawet nie wiesz jak bardzo mi wstyd. Przyrzekam, ze nigdy
                                    > wiecej nie podszyje sie pod lutego, ani pod innego nicka.
                                    _______
                                    ciesze sie, ze zrozumiales. Otoz jestes juz znany na tym foro. Teraz bedziemy
                                    cie witac juz jako ciebie. Powiedz tylko teraz, jaki przyjmujesz nick.
                                    • Gość: nl Re: melanio ... IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 21:00
                                      nie wiem, co radzisz?
                                      • melanie Re: melanio ... 08.10.04, 21:02
                                        Gość portalu: nl napisał(a):

> nie wiem, co radzisz?
                                        ____
                                        bardzo ladny nick.

• Gość: nl Re: melanio ... IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 21:04
                                          nie za krotki?
                                          Acha powiedzialas, ze od moich postow rzygac ci sie chce, to ja nie wiem, czy
                                          pisac cokolwiek
                                          • melanie Re: melanio ... 08.10.04, 21:08

> nie za krotki?
                                            > Acha powiedzialas, ze od moich postow rzygac ci sie chce, to ja nie wiem, czy
                                            > pisac cokolwiek
                                            • Gość: nl Re: melanio ... IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 21:16
                                              dobrze, ide sie logowac, tylko melanio prosze cie, nie zapomnij o swojej do
                                              mnie sympatii, nawet jak nie bedziesz mnie mogla rozpoznac, dobrze?
                                              • melanie Re: melanio ... 08.10.04, 21:17

> dobrze, ide sie logowac, tylko melanio prosze cie, nie zapomnij o swojej do
                                                > mnie sympatii, nawet jak nie bedziesz mnie mogla rozpoznac, dobrze?
                                        • Gość: nl Re: melanio ... IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 21:06
                                          mam pomysl, wymysle takiego nicka, zebys mnie nie poznala, moze to pomoze na
                                          twoje rzyganie.
          • melanie Re: melanio ... 08.10.04, 18:32

> Nie wiem skad tyle w Tobie niecheci do mnie...
            _________
            Chyba mocne sa to zaburzenia. Bo nie mam i nie mialam niecheci do Lutego nigdy.
            Ale prawda jest, ze nie znosze klonow.
          • melanie Re: melanio ... 08.10.04, 18:42

> uszczesliwilas mnie wreszcie...nigdy nie odezwalas sie do mnie ni slowem i
            oto
            > stalo sie....
          • melanie Re: melanio ... 08.10.04, 18:44
            i jeszce to:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=15741820&a=15742136&v=2&wv.x=0
            • Gość: Luty Re: melanio ... IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 18:55
              Sama widzisz, jak tego malo, ciagle czuje niedosyt...
              To z tego niedosytu powiedzialem "nigdy"...
              Naprawde myslalem; dlaczego melania nie odzywa sie do mnie, chyba mnie nie
              lubi....
              no i mialem racje...:)
    • Gość: malgo Re: walnij w stół.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 18:51
      Nie wiem co to branzlandia.

Nie wiem co wydarzyło sie pare tygodni temu.
      Odzywam sie ,jako "naplywowy o nie ustalonej przynaleznosci
      gatunkowej(zoolog jestes?:)).Wyczuwam w Twoim poscie ,jakąs
      niejasna dla mnie tęsknotę za dawnym.Chce Cie dobrze zrozumiec.

Czy chodzi o tresci?-ze zbyt lekkie(bije sie w piersi,tez dalam sie
      poniesc wczorajszej i dzisiejszej lataninie) ale jest tez i na powaznie.

Z tego co zdazylam przejrzec,to dawniej tez tak bywalo.Szalenstwa
      przemieszane z powaga-w roznych,zmiennych proporcjach.Więc...?

Czy chodzi o osoby?-ze nowe,mam nadzieje,ze nie chcesz gonic precz.
      Byloby mi smutno-o tak :(
      Moze,ze "starzy bywalcy"figlują ;)?Bywalo.Mowisz,ze rzygaja(z rozczaro-
      wania?)Zamiast rzygac, niech piszą to co by ich zadowoliło.
      Dawni odeszli a ty tęsknisz?Na to faktycznie trudno cos poradzic.

p.s.Ja wiem jakie moje pochodzenie ale swiadectwa nie mam.Mogę pochwalic

sie ewentualnie rodowodem mojego jamnika :):):)pasi?A i jeszcze

przepraszam,ze nos wetkniety w nie moja polewke,prosze mnie nie lac(ew.lekko)

• Gość: krish Re: walnij w stół.... IP: *.chello.pl 08.10.04, 19:01
        spokojnie!!!

nie tlumacz sie kazdemu

nawet jesli Cie nie lubi

a ja jak dotad nie mam powodu zeby Cie nie lubic

a ten post byl skierowany do uczestnikow - obserwatorow wydarzen

ktos dzisiaj popodnosil watki z tamtych lat...

i sentyment mię wzial
        • melanie Re: walnij w stół.... 08.10.04, 19:03
          Tylko sprostowalam. Zarzucil mi, ze
          1. Nie odezwalam sie do Lutego nigdy
          2. Ze nie lubie Lutego.
          Sa to klamstwa, wiec musialam zareagowac.
        • Gość: malgo Re: walnij w stół.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 19:10
          spokojna jestem -motyla noga:)

podniesienia tez zauwazylam...
          • Gość: krish Re: walnij w stół.... IP: *.chello.pl 08.10.04, 19:12
            to Ty jestes tomek mazur?
            • Gość: malgo Re kto?-ja?.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 19:17
              Znam jednego ,ma 12 lat.Kurczaczki musze leciec sie wietrzy,motyla noga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka