adam.dazim 28.10.04, 15:04 Co zrobić gdy mnie nagle dopadaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z3r0 Re: Czy miewacie czasami mdłości egzystencjalne? 28.10.04, 15:05 adam.dazim napisał: > Co zrobić gdy mnie nagle dopadaja? Palec w gardlo i jaaazda! A potem herbata mietowa. Odpowiedz Link Zgłoś
xyzxyzxyz2 Re: Czy miewacie czasami mdłości egzystencjalne? 28.10.04, 15:05 nie wiem co masz zrobić, mnie też dopadają i nic nie mog ę na to poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia ja takze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 15:06 uczucie wstretu wywolane prze nadmiar wiedzy o zyciu nie do usuniecia przez zwykly alkaselzer ;( Odpowiedz Link Zgłoś
xyzxyzxyz2 Re: ja takze 28.10.04, 15:07 skąd ten nadmiar wiedzy o życiu i co to wogóle jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: ja takze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 15:10 to uswiadamianie sobie konsekwencji czymow z drugiej strony swiadomosc przygodnosci zycia Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx No dobra... 28.10.04, 15:10 napisz jakie masz objawy, bo wyględa mi,że tu Cię leczą na przedawkowanie wody ognistej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: Czy miewacie czasami mdłości egzystencjalne? 28.10.04, 15:29 A moglbys to jakos blizej opisac? Bo ciekawe, Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Czy miewacie czasami mdłości egzystencjalne? 28.10.04, 15:47 Miewamy - zdecydowanie zbyt często. Jako, że mamy wrodzony wstręt do odruchów konwulsyjnych, a wiadomo, po nich przechodzą wszelkie mdłości, to męczymy się czasem.... Choć, istnieją sposoby na owe mdłości - zamknąć oczy, nie widzieć i robić swoje, żyć w zgodzie z sobą i koniecznie sprawiać sobie chwile radości... pozdrawiam, życząc ulgi w mdłościach:) Odpowiedz Link Zgłoś