amelia7 29.10.04, 23:35 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelia7 Re: Terapia grupowa 30.10.04, 10:43 Jestescie naprawde mili i wspierajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Terapia grupowa 30.10.04, 10:45 Nie denerwuj się:) Trafiłaś o złej porze Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Terapia grupowa 30.10.04, 10:56 amelia7 napisała: > Jestescie naprawde mili i wspierajacy. Nie przyszło ci do głowy że jest weekend i to w dodatku przed pierwszysm listopada?? No i do tego że może akurat nie zaglądął nikt z takim doświadczeneim?? Mam ci specjalnie wpisac ze NIE, ja nie miałam. :) Cierpliwość zawsze sie przydaje. PS Tu nie ma eksperta, a ostanio to raczej towarzysko sie tu rozmawia niz dyskutuje na ciekawe tematy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia. Re: Terapia grupowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 14:55 Ja brałam udział w takiej terapii i uważam, że bardzo pomaga osobom, które mają problemy w kontaktach międzyludzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia7 Re: Terapia grupowa 02.11.04, 00:54 A mogłabyś więcej na ten temat napisać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
athalia Re: Terapia grupowa 31.10.04, 15:26 Oburzasz sie, a sama nawet nie sprecyzowalas o czym chcesz pisac. Terapi grupowych jest od groma i ciut ciut. Napisz wiecej, to moze ktos pociagnie temat. Bo nie wiadomo o czym ten watek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Terapia grupowa 31.10.04, 21:21 popieram, może i podpowiedziałabym coś na ten temat, ale mam za mało danych, a książki nie napiszę, bo już są a i tak taka mądra nie jestem :) Napisz o co konkretnie chodzi, może pogadamy... Odpowiedz Link Zgłoś
amelia7 Re: Terapia grupowa 02.11.04, 00:56 Mam wątpliwości, czy pójść na terapię grupową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia Re: Terapia grupowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 10:17 bylam na tkaiej terapii... hmm ale nie wim czy do konca o to ci chodzi. spotania co 2 tygodnie w jedenej grupie... jakies intergorowanie, rozmawiamawianie o problemach. to na pewnosc siebie. pomoglo mi bylo lepiej, ale potem znikla ta moc terapii. mimo to znowu na to chodze ide np dzis i jest to na tyle dobrze, ze wiesz, ze te osoby tez chca pomocy, nie jestes sama i wiesz, ze maja podobny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: Terapia grupowa 02.11.04, 12:33 Ale jaka teapia grupowa? Spotkania raz w tygodniu? Trening intepersonalny? Grupowa terapia systemowa? Itd - nie wiadomo, o co pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś