Gość: Alka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 21:29 help ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natalia Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz IP: *.sip.asm.bellsouth.net 31.10.04, 21:52 A gdzie sie czerwienisz? Puchniesz? Bo jak tak to kapuste przykladaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 31.10.04, 22:01 A co za roznica gdzie ona sie czerwieni? Dlaczego ma puchnac? A kapuste to zawsze moze przylozyc, nawet jak nie puchnie... Odpowiedz Link Zgłoś
bart13p Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz 31.10.04, 22:47 Kiedy się czerwienisz? Kiedy wypowiadasz siepublicznie? Kiedy prawią Ci koplementy o pochwały? Nie wiem, ale trza zawsze zachowywać zimna krew i nie będziesz się czerwienic - trening czyni mistrza :P Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz 01.11.04, 02:12 BYł tu wątek na ten temat. Poszukaj w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 03:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=11138069&a=11165805 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palma mi odbiła Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 07:41 To się nazywa erytrofobia.Czasami jest to wręcz paniczna reakcja,która potwornie utrudnia kontakty z ludźmi i może sporo napsuć, nawet w życiu zawodowym. I nie prawda,ze mija z wiekiem.Zależy to od tego jak rozwiążesz swoje problemy emocjonalne. Według mnie, wszystko powinno iść w kierunku akceptacji własnej osoby i podbudowania swojego poczucia wartości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 07:46 Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.04, 11:40 czerwone policzki pewnego pana sa najmilsza rzecza jaka mnie ostatnio spotkala.nigdy bym nie uwierzyla w szczerosc jego sojrzen gdyby nie ten cudowny rozowy dodatek. on bardzo duzo zmienil miedzy nami ale tez jego wspomnienie daje mi sile kazdego dnia.moze sprobujesz dokonac rzeczy ktora teraz wydaje ci sie niemozliwa polubic swoje rumience. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 12:56 Dawniej często się czerwieniłam i podobnie jak dla Ciebie było to klopotliwe.Wyjściem stalo się otwarte mowienie o czerwonych policzkach . Gdy czułam,ze sie czerwienię,zamiast mysleć"och wszyscy widzą ",mówiłam "zaczerwieniłam się bo jestem zdenerwowana,bo to emocjonujące,bo zawsze się czerwienię gdy mi na czyms zalezy,bo tu jest gorąco"itd. Zwykle napięcie opadalo.Oczywiscie nie daje się to zastosowac w kazdej sytuacji,(np. w czasie karczemnej awantury na bazarze odpada:)),ale b.często,nawet z obcymi osobami,w oficjalnych sytuacjach. Trzeba tylko uważać na uzasadnienie czerwienienia i na egzaminie np. nie strzelić zawsze się czerwienię, gdy nic nie umiem :) Ja zauważylam,że świat się nie wali od tego ,ze sie zaczerwieniłam i można z tego zartować. Napięcie zniknęlo, a z nim czerwienienie się(choć czasem wraca) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz 01.11.04, 13:33 Małgo: ... >> Napięcie zniknęlo, a z nim czerwienienie się(choć czasem > wraca) :))) akiedakiedywraca????:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 14:39 buraczek wraca gdy baaardzo się zawstydzę ,zezłoszczę takze gdy baardzo się przestraszę.To musi być naprawdę bardzo ,bardzo mocne..rzadko się zdarza taka okazja. a moze to niedobrze,ze się tak rzadko wstrząsam?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz 01.11.04, 14:45 Dobrze, że choć od czasu do czasu:) Tam ktoś na sąsiednim pytał kiedy skończą się emocje itd. Nie wie co ją/go czeka:D ps. a ja kiedy się rozzłoszczę albo przestraszę - blednę. Ale tylko troszke i też coraz rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 15:01 Wolalabym blednąc, w czerwieni zwł.plamistej mi nie do twarzy,więc zazdroszczę MM szlachetnej bladości.:) Emocje nigdy się nie kończą,czego boleśnie, a właściwie strasznie i śmieszno wczoraj doświadczyłam.Gdyby tylko śmieszno bylo ,to niech trwa jak najdłużej. Teraz znow muszę wyruszyć na front cmentarny i ciekawe czy dziś też będę w plamy ?Raczej nie bo dzis bez"STYPY",tylko cmentarz.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz 01.11.04, 16:04 O! To Ci chyba ładnie z takimi plamami:) Pociecha jest taka, że schodzą. O szczegóły wczorajsze nawet nie pytam, bo jak nie lubisz plam... Cmentarze, a właściwie cmentarz mam za soba, bo fajnie jest - wszyscy leżą w jednem miejscu. Ja mam tam na razie tylko rezerwację:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikkki To tylko do daje urody!!! IP: *.swm.uni-mannheim.de 01.11.04, 13:19 nie martw sie takimi rzeczami i nie zwracaj na nie uwagi, moze w szkole , w pracy czerwienienie troche przeszkadza, ale facetom raczej sie podoba, ladne rumience dodaja kobiecie tylko balsku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
klee777 Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz 01.11.04, 18:15 Napisz do mnie na skrzynkę. Postaram się pomóc. Sama kiedyś miałam ten problem i teraz też mi się czasem zdarza:) Pozdrawiam Cię serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.04, 18:42 A właśnie, że problem ten z wiekiem mija. Powiedzmy, po 40 roku życia. Nie pocieszyłam, co... Ale głowa do góry, czerwienienie się świadczy tylko o Twojej dużej wrażliwości. Ta właśnie też z wiekiem mija... Odpowiedz Link Zgłoś
milk.chocolate Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz 01.11.04, 19:03 Gość portalu: abe napisał(a): > czerwienienie się świadczy tylko o > Twojej dużej wrażliwości. Ta właśnie też z wiekiem mija... na szczęście niekoniecznie, i nie u wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
a444 Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz 01.11.04, 20:30 U mnie nie minęła.To mój wieloletni towarzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 21:17 Zalamalam sie Waszymi postami.. Polubic je ? To tak jak polubic wroga... Mam polubic cos, co rozwala mi zycie, demaskuje moje wszelkie emocje ????? Odebraly mi wszystko: nie mam ochoty na jakiekolwiek kontakty z innymi ludćmi, unikam imprezy i wyjazdy Bardzo duzo w zyciu przez to stracilam... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klee777 Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz 11.11.04, 21:21 napisz do mnie, to postaram się pomóc. klee777@gazeta.pl pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 11.11.04, 22:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komandos-57 Re: Ciągle się czerwienię, jak sobie z tym poradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 07:03 Łotpisz .... bo poczszebna jes mi ta wiadomoś do łonanizmu.....conie.... & @# - komek /co wespuł s kozom dzieli domek/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oracleMorte forum o czerwienieniu się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.04, 22:35 users.nethit.pl/forum/forum/erytrofobia/ Odpowiedz Link Zgłoś