aniam97 03.09.21, 18:13 Jak w tytule, poszukuje psychoterapeuty gestalt na nfz. Zdaję sobie sprawę że może nie być łatwo zr znalezieniem takiego specjalisty, będę wdzięczna za sugestie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kod_matrixa Re: Psychoterapia Lublin gestalt 03.09.21, 19:31 Gestalt zrobi Ci z mózgu asfalt. Uciekaj od tego typu kuglarstwa jak najdalej. Od innego zresztą też, ale od tego zwłaszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
n4rmoorr Re: Psychoterapia Lublin gestalt 08.09.21, 01:06 aniam97 napisał(a): > Nie o to pytałam :) Wpisał się tylko po to by odwrócić uwagę od problemu.Lubi stać na poboczu.Taki miękki miękiszon .Myśli że go to nie dotyczy . Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Psychoterapia Lublin gestalt 08.09.21, 10:24 Cześć, Szukałas informacji na stronach miejskich? NFZ-tu, mopsu…; bywa ze i „białe listy” ale rzadko aktualizowane. Szkoda , bo przy pandemii przemysł zdrowotny - apki jak mapki zdrowia /informacje główne- lpowiązane strony/ powinny rosnąć jak grzyby po deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniam97 Re: Psychoterapia Lublin gestalt 09.09.21, 21:25 Hej, przeszukałam kilka ośrodków oferujących psychoterapię na nfz, jednak jeszcze bez rezultatów Odpowiedz Link Zgłoś
hana11 Re: Psychoterapia Lublin gestalt 09.09.21, 21:38 Poszukaj fundacji. U mnie w mieście jest fundacja, ktora zajmuje się ludźmi po stracie (nieodpłatnie). A tobie może chodzi o stratę bliźniaka. Po prostu musisz się zaklasyfikować jako osoba, co przeszła stratę na rozmowie kwalfikacyjnej. Taka wizyta kwalifikacyjna jest za darmo. Ja się nie zaklasyfikowalam, ale kobieta dała mi namiar na inną fundację, co zajmuje się takimi problemami jak moje. Jak masz jakąś możliwość kontaktu z jakimkolwiek psychologiem, ja miałam kontakt z psychologiem szkolnym mojego dziecka, to taki psycholog ma kontakty i może cię gdzieś pokierować, np do fundacji. Odpowiedz Link Zgłoś