Dodaj do ulubionych

AMWAY WROCIL!

IP: *.tele2.pl 27.04.02, 18:38
Wrocil Amway, w nowym wcieleniu ale wciaz ten sam. Jesli chcecie to zobaczyc
zapraszam na Czackiego 3/5 (chyba) NOT, czwartek godzina 19. Ja nie mogla
uwierzec w taka bezczelnosc. A moze mnie ktos przekona ze to rzeczywsicie "nowe
wspaniale przedsiewziecie"....
Boje sie tylko ze innych moga przekonac. sama nie wiem gzdie jeszcze moglabym o
tym napisac...
Obserwuj wątek
    • Gość: Melba Re: AMWAY WROCIL! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 21:27
      Na forum praca, zeby ostrzec ludzi.
    • Gość: Mikey Re: AMWAY WROCIL! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 23:36
      hehe, byłem tam w zeszłe wakacje i nieźle się uśmiałem
      śmieszne, że oni sądzą, iż moga kogoś nabrać, ale jeszcze śmieszniejsze jest
      to, że niektórzy naprawdę dają się nabrać...
      w sumie niezły ubaw, szczególnie gdy ci z tych niby klubów dyrektorów wstają,
      aby pokazać nowym, że "oni są wśród nas"
      jak ktoś nie był to niech przyjdzie, bo to naprawdę śmeiszne, :)
      • Gość: layla Re: AMWAY WROCIL! IP: *.tele2.pl 29.04.02, 11:06
        w zeszle wakacje??????!!!!!!!
        Ich bezczelnosc mnie przeraza. Twierdzili ( na spotkaniu kilka dni temu) ze
        rozpoczeli dzialalnosc chyba w listopadzie tamtego roku.
        Sluchales kasetki?:) Cudowna:) Podobnie jak ksazeczka, cudowan wizja swiata,
        prawie poczulam ze sie niepotrzebnie czepiam...
        Najbadziej mi sie podobalo jak na moje super konkretne pytania po spotkaniu (
        np ile kosztuje wejscie do interesu, jak dokladnie wyglada wspolpraca z nimi,
        dlaczegoz wiazali ( oni czyli Microsoft+IBM jak twierdza) sie z firma AMWAY
        wiedzac o jej "reputacji") jeden z panow "wyzszych szczeblem" odpowiadal
        zuplenie nie na temat , na kazde pytanie to samo, mniej wiecej ok 3 minut nie
        podajac zadnej liczby, jako powod zwiazania sie z AMWAEM w Polsce - bo ma
        tradycje (SIC!) i zaoferowala najlepsze warunki.

Idzcie sami, polecam! (nie wiem jakie sa procedury "wejscia samemu" bo ja
        zostalam zaproszona, kiedy probowalam wejsc sama zostalam zatrzymana przy
        drzwiach i poproszona o zaproszenie)
        • Gość: Mikey Re: AMWAY WROCIL! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 01:06
          Gość portalu: layla napisał(a):

> Sluchales kasetki?:) Cudowna:) Podobnie jak ksazeczka, cudowan wizja swiata,
          > prawie poczulam ze sie niepotrzebnie czepiam...

hehe, ty pewnie słuchałaś tylko tych kaset zachęcających
          mój kolega dał się wciągnąć i dzięki temu mogłem posłuchać kaset motywacyjnych i
          szkoleniowych (które oni dają ci po podpisaniu umowy)
          uwierz mi, że to dopiero jazda, :)
          po przesłuchaniu tych kaset czujesz się pozytywnie zmotywowana na cały tydzień, :)
          mój kolega opowiadał mi również co mu wpajali
          nie pamiętam wszystkiego, ale np. musiał przychodzić na te spotkania, aby pomóc
          im... sprawiać wrażenie, że dużo osób przychodzi na te spotkania, :)
          miałem naprawdę niezłą polewkę, gdy mi o tym wszystkim opowiadał
          tak więc może jednak warto się wkręcić, by potem móc się z tego wszystkiego
          pośmiać? :)

> Najbadziej mi sie podobalo jak na moje super konkretne pytania po spotkaniu (
          > np ile kosztuje wejscie do interesu, jak dokladnie wyglada wspolpraca z nimi,
          > dlaczegoz wiazali ( oni czyli Microsoft+IBM jak twierdza) sie z firma AMWAY
          > wiedzac o jej "reputacji") jeden z panow "wyzszych szczeblem" odpowiadal
          > zuplenie nie na temat , na kazde pytanie to samo, mniej wiecej ok 3 minut nie
          > podajac zadnej liczby, jako powod zwiazania sie z AMWAEM w Polsce - bo ma
          > tradycje (SIC!) i zaoferowala najlepsze warunki.

hehe, zapewne ten koleś wiedział o tym czymś nie więcej niż ty
          po prostu dał się wrobić i akurat wtedy musiał grać jakiegoś superbiznesmena,
          któremu się udało, abyś poczuła się wkręcona w świat wielkich pieniędzy
          zapewne zanim mogłaś z nim pogadać musiałaś poczekać aż tłum ciekawskich wogół
          niego się rozejdzie, no nie? :)
          to też ma sprawiać wrażenie, że gadasz z kimś bardzo ważnym

> Idzcie sami, polecam! (nie wiem jakie sa procedury "wejscia samemu" bo ja
          > zostalam zaproszona, kiedy probowalam wejsc sama zostalam zatrzymana przy
          > drzwiach i poproszona o zaproszenie)

hmm, mi powiedziano, że normalnie bilet ileś tam kosztuje (chyba ze 30 zł), ale z
          zaproszeniem wejdę za darmo
          ciekawe, czy to też nie jest ściema...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka