vicca 13.05.02, 15:10 Po pierwsze ciepła herbata po drugie - kraciasta chusta prababci po trzecie dobra książka czekam na dalsze - może ktoś będzie miał kiedyś ochotę skorzystać :) Pzdr deszczowo (bo pada, a ja w sandałkach) Vicca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masaker Re: pomysły na chandrę 13.05.02, 15:15 Dwógodzinna rozmowa telefoniczna z kims bliskoduszowym? Albo parę chwil chrumania: chrum-chrum-chrum-chrum-chrum-chrum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzcina Re: pomysły na chandrę IP: 212.244.186.* 13.05.02, 15:20 duże pranie (wtedy ręczne), ostry taniec, góry, jak blisko, jakieś porządne wariactwo... i po chandrze - małej, jak duża, trzeba zrobić remont w domu pzdr t. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: pomysły na chandrę 13.05.02, 15:58 To ja juz wiem dlaczego od pol roku jestem permanentnie szczesliwy - jak sie zrobilo 3 miesieczny remont z rozwalaniem scian... :"))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: pomysły na chandrę 13.05.02, 18:37 Rozwalanie ścian najlepsze, przerabiałam:) a wyrywanie podłogi? To ci dopiero cymes...tynków zdzieranie, kabli wywlekanie - frajda nieziemska...Niestety, ostatni robiłam we wrześniu, już nie mam co rozwalać:( Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: pomysły na chandrę 13.05.02, 19:25 Robilem i tynki, i kable, i podloge... a co powiesz na wymiane rur wodnych i gazowych, oraz, uwaga: przesuniecie pionu centralnego ogrzewania? Dorzuce tylko ukladanie kafelkow o wymiarach 2x2 cm, przesuniecie kibelka... Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: pomysły na chandrę 13.05.02, 19:37 Kibelek, oczywiście, w durnym miejscy w dodatku;) rury naturalnie, gazowe nie, bo jak kończyliśmy pierwszy remont, gaz odcięli i nie oddali, trzeba było mieniać na elektryczność, fajnie było. Kafelki,tak, nie takie malusie, jeszczem nie zwariowała, ale za to podest okazał się konieczny, żeby sąsiadom woda spływała:) Gruz goście trzy dni nosili, a metraż mam niewielki... I jeszcze drzwi do wykucia w murze metrowej grubości...Teraz jestem pierwszy majster w okolicy:P Ze zrozumieniem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: pomysły na chandrę 13.05.02, 16:09 uwiazalam szyszke do wstazeczki i uczepilam do krzesla. jak widze co Czarownica z tym wyprawia od razu mi lepiej. tak, tak - przechrzciny byly wczoraj :o) pozdrowienia z krainy deszczowcow - 3 dzien leje bez przerwy i nie moge grzebac w ogrodku, buuu Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka Re: pomysły na chandrę 13.05.02, 16:44 vicca napisał(a): > Po pierwsze ciepła herbata > po drugie - kraciasta chusta prababci > po trzecie dobra książka ze swej strony dorzuce: - meskie kochajace ramiona - dluga kapiel w pachnacej pianie - sen - kino - spacer - jakis ciuszek - moze perfumki? pzdrwm ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: pomysły na chandrę 13.05.02, 18:42 Wczoraj zaoferowałam przyjaciołom swoją pomoc przy dzieciach , - taki "prezent", żeby mogli wyjść sobie razem... Opieka nad rocznymi bliźniakami - i chandra minęła w trymiga ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: pomysły na chandrę IP: 209.226.65.* 13.05.02, 18:48 moj synek, synus, syneczek, misiaczek czyli ogolnie stary kon lat prawie 24 sie wyprowadza od 1 czerwca - beda sobie z jego dama serca mieszkac we dwoje w tym, co sobie kupili i co im zbudowano. jest to wystarczajacy powod dla matki-dodo aby popasc w chandre, melancholie i czarna rozpacz (nie mylic z czarna ospa!). ale, ale... pakowanie pudel i pudelek, wyrzucanie tysiaca i miliona rzeczy, ktore kiedys wydawaly sie niezbedne do zycia i caly harmider zwiazany z wyprowadzka/przeprowadzka wysmienicie pozwalaja zapomniec o tym, ze to moj malutki, moj milutki, moj... stary kon... juz za pare dni zmieni ostatecznie adres... buuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: przecież to oczywiste! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 20:34 ...wejdż do sieci tam - niezawodni,zawsze pogodni ,forumowicze i inne gaduły i...zapominasz o chandrze :))) Nieraz,nie dwa pomogło, myślę że nie tylko mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta Re: pomysły na chandrę 13.05.02, 21:32 Energiczne sprzątanie a później daleki spacer po rozległych łąkach z psem, żadnych ludzi wokół, cisza. Wiosną mnie najlepiej rozchandrza śpiew skowronka.Jest tak nachalnie optymistyczny,że trzeba sie usmiechnąć :) Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: pomysły na chandrę 13.05.02, 21:46 Pol litra... czerwonej herbaty (nazwa towarowa: Andaluzja) Chick Corea w tle Lekko wilgotny chlodek po burzy... A jutro zdecydowanie wlasnorecznie wymieniona piasta w przednim kole roweru :") (musze tylko wymienic, bo mi sprzedali troche nie taka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: pomysły na chandrę IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 21:57 generalnie - to ja wtedy cos wariackiego musze zrobic, w milym, zarazliwym wariactwem towarzystwie, jeszcze najlepiej sie przy tym zmeczyc i splakac ze smiechu wlasciwie zrobienie czegos konstruktywnego tez dziala, ale chyba zazwyczaj jestem bardziej narwana niz konstruktywna, szczegolnie jak mnie cos gryzie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
siusiu Obsiusiac portret towarzysza Wieslawa 14.05.02, 03:00 Obsiusianie portretu tow. Moczara rowniez bardzo pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodamis Re: uzywki IP: *.clients.sacg.washington.edu 14.05.02, 04:36 polecam joint'a i dwa piwa, chandra mija jak reka odjal ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: pomysły na chandrę 14.05.02, 08:28 sok marchewkowo - bananowy i robienie świeczek - świetna zabawa trzeba tylko uważać żeby się nie poparzyć Pzdr ciepło V* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CASPER Re: pomysły na chandrę IP: *.clan.pl 15.05.02, 13:04 Przelecieć jak burza przez kilka drogerii / perfumerii koniecznie samoobsługowych, pomacać wszystko, poczytać ... niekoniecznie kupic. Albo jakieś ciuchowe zakupy. Albo przytulić się do synka, który się uśmiechnie i pociągnie cię za włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: pomysły na chandrę 16.05.02, 17:43 Przeleccie sie po szpitalach miejskich, domach starcow i tym podobnych placowkach " wielkiej ludzkiej szczesliwosci"... od razu Wam chandra minie... A co to jest chandra...? Odpowiedz Link Zgłoś