Dodaj do ulubionych

trzesace sie rece

IP: *.kalisz.mm.pl 23.12.04, 18:37
Mam pewien problem. Kiedy ide do odpowiedzi w szkole, rozmawiam z osoba plci przeciwnej lub np. biore udzial w jakims spotkaniu to strasznie trzesa mi sie rece. Jak moge pozbyc sie tego problemu ? Kompleksow raczej nie mam. Z gory dizekuje za odpowiedzi. Pozdrowienia!
Obserwuj wątek
    • Gość: profesor UW Re: trzesace sie rece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 18:45
      Zanim wyskikniesz do budy walnij lufe i bedzie ok.
      • Gość: Mareczek Re: trzesace sie rece IP: *.kalisz.mm.pl 23.12.04, 18:51
        nie moge codziennie pic ...
        • Gość: sdf Re: trzesace sie rece IP: *.range81-129.btcentralplus.com 23.12.04, 19:13
          nie sluchaj idiotow i nie przejmuj sie, to normalne ze trzesa ci sie rece,
          polacy maja to w genach
          • Gość: robert Re: trzesace sie rece IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 21:30
            sdf uważaj co piszesz, właśnie jadłem i o mało się nie zadławiłem:)
            • marta9991 Re: trzesace sie rece 23.12.04, 22:51
              hihi
          • Gość: profesor UW Re: trzesace sie rece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 23:23
            debili którym tez się trzęsą ręce nie słuchaj, tylko walnij lufe i Ci
            przejdzie, nie musisz codziennie, w sobote i niedziele mozesz odpocząć
    • Gość: 322 Re: trzesace sie rece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 23:16
      No a czego się tak boisz?
      • alissa6 Re: trzesace sie rece 23.12.04, 23:44
        tylko nie pij jak jedziesz bo za duzo rozlejesz:)
        • j_ar Re: trzesace sie rece 24.12.04, 08:44
          to wazne, jak rowniez aby nie pic kiedy jest sie wywolanym do odpowiedzi,
          rowniez nie pic w towarzystwie dziewczynek, jak i na spotkaniach nie pic... na
          boga, pic tylko przed szkola, wtedy beda wyniki ;)
    • mskaiq Re: trzesace sie rece 25.12.04, 07:12
      Mysle ze jestes bardzo emocjonalny i z tad biorze sie te trzesienie rak. Mysle
      ze musisz uwolnic stres a najlepsza metoda to cwiczenia fizyczne. Codzienny
      spacer, bieg, rower itp bardzo szybko zredukuja twoje emocje i trzesienie rak
      ustapi. Sprobuj.
    • Gość: betty Re: trzesace sie rece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 12:47
      Marku, przyczyną trzęsących się rąk jest często zbyt duże napięcie mięśniowe.
      Staraj się jak najczęściej świadomie rozluźniać swoje ciało, np. każdą jego
      część po kolei napiąć i świadomie rozluźnić. Zwracaj też uwagę, czy mięśnie nie
      wykonują niepotrzebnej pracy (często np. zbyt kurczowo trzymamy długopis czy
      słuchawkę telefonu, napinamy żuchwę itp.) Pomagają też niewątpliwie regularne
      ćwiczenia fizyczne, przy których zmęczysz się na tyle, że mięśnie same się
      odprężą. Pozdrawiam i życzę rozwiązania problemu!
    • Gość: JanNiezbedny nie łonanizuj się tyle ...(nt) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 22:16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka