kur-w-mor-pier 04.01.05, 23:24 jak mu pomoc ? moze ryb cos wymysli jak wroci z drugiej zmiany. zdaje sie ze oboje sa w Albionie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luty Re: sdf wola o pomoc, nie slyszycie ? IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 04.01.05, 23:30 No wlasnie Imagine, nie slyszysz? Nie czekaj na ryba, sam cos wymysl...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: sdf wola o pomoc, nie slyszycie ? 04.01.05, 23:32 Gość portalu: Luty napisał(a): > No wlasnie Imagine, nie slyszysz? > Nie czekaj na ryba, sam cos wymysl...:) ********* nastepny oszczerca. jam nie Imagine !!!!!!!!!!!!!!!!!! jam KWMP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: sdf wola o pomoc, nie slyszycie ? IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 04.01.05, 23:36 Wypierasz sie sam siebie, poznam cie pacanie w kazdym przebraniu...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: sdf wola o pomoc, nie slyszycie ? 04.01.05, 23:41 obrazasz mnie mlody czlowieku. bierzesz mnie za kogos innego. nie ty zreszta pierwszy. zaczynam dochodzic do przyczyny tej pomylki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: sdf wola o pomoc, nie slyszycie ? IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 04.01.05, 23:48 Nie bede rozwodzic sie nad twoja tozsamaoscia, podczas gdy czlowiek potrzebuje pomocy...No co stary, masz jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: sdf ... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 04.01.05, 23:39 Kupie od Ciebie ten obrazek, co mi go na priva przyslales...ile chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
beznadziejna2 Re: sdf ... 04.01.05, 23:43 Gość portalu: Luty napisał(a): > Kupie od Ciebie ten obrazek, co mi go na priva przyslales...ile chcesz? a tego faceta z roza ja bym chciala , kupic naturalnie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: sdf ... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 04.01.05, 23:46 faceta z roza juz zlikwidowalem po tym jak z montrealu zaproszenie na wystawe przyszlo he he to jak zart czy prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
beznadziejna2 Re: sdf ... 04.01.05, 23:48 Gość portalu: sdf napisał(a): > faceta z roza juz zlikwidowalem > po tym jak z montrealu zaproszenie na wystawe przyszlo he he > to jak zart czy prawda? nieprawda ze go zlikwidowales, a moge go skopiowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: sdf ... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 04.01.05, 23:51 Chce to od Ciebie kupic... Dobra to bedzie inwestycja...lepszy jestes od Beksinskiego, mowilem Ci? To ile chcesz, tylko nie przesadzaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: sdf ... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 04.01.05, 23:58 luty brachu, ide juz spac a z montrealu przyslali mi zaproszenie na wystawe, mile z tym ze i tak o kase im chodzi a z drugiej strony na zadne wystawy gotowy nie jestem, nie mam mozliwosci rozwoju, w cateringu jakos nie za bardzo patrza na to co rysuje na talerzach, powiedzialbym skosem, moze kiedys, zreszta facet z roza to chala, tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: sdf ... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 05.01.05, 00:03 nie chrzan, od czegos w koncu mozesz zaczac... acha, pamietaj, ze wielu nie mialo kasy na farby...wiec sie nie tlumacz... kupie ten obrazek...zobaczysz przyniose ci szczescie...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: sdf ... 05.01.05, 07:53 jeżeli Luty kupi pocztówkę, to jestem gotowa zapłacić za posiadaną kopię jestem tą z listu: gwiazdy i dukaty, fleur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: sdf ... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 05.01.05, 07:57 co wy z tym kupowaniem, cos nie tak z wami? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: sdf ... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 05.01.05, 15:09 Cos z toba nie tak...przyslij cene na privia, zapakuj elegancko, zeby poraz drugi nie przemoklo i wyslij... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: sdf ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 15:22 Gość portalu: sdf napisał(a): > co wy z tym kupowaniem, cos nie tak z wami? ;) pomoc z wycena? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: sdf ... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 05.01.05, 15:25 Gość portalu: gf napisał(a): > Gość portalu: sdf napisał(a): > > > co wy z tym kupowaniem, cos nie tak z wami? ;) > > pomoc z wycena? ;) a bedziesz podbijac? jak cie znam, bedzie to na moja niekorzysc..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: sdf ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 15:29 Gość portalu: Luty napisał(a): > Gość portalu: gf napisał(a): > > > Gość portalu: sdf napisał(a): > > > > > co wy z tym kupowaniem, cos nie tak z wami? ;) > > > > pomoc z wycena? ;) > > a bedziesz podbijac? > jak cie znam, bedzie to na moja niekorzysc..:) witaj w calkiem nowiutkim a jakby nie calkiem ;) przeciez Tobie nikt nie da rady...conie? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: sdf ... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 05.01.05, 15:47 Gość portalu: gf napisał(a): > Gość portalu: Luty napisał(a): > > > Gość portalu: gf napisał(a): > > > > > Gość portalu: sdf napisał(a): > > > > > > > co wy z tym kupowaniem, cos nie tak z wami? ;) > > > > > > pomoc z wycena? ;) > > > > a bedziesz podbijac? > > jak cie znam, bedzie to na moja niekorzysc..:) > > witaj w calkiem nowiutkim a jakby nie calkiem ;) > przeciez Tobie nikt nie da rady...conie? ;)) o, a co to ma znaczyc? tez cie witam w calkiem nowiutkim..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: sdf ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 15:52 ja do konkursow owszem staje, ale z toba...? boj sie boga mily moj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: sdf ... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 05.01.05, 16:13 Gość portalu: gf napisał(a): > ja do konkursow owszem staje, ale z toba...? boj sie boga mily moj ;) nie dokazuj, mila nie dokazuj...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: sdf ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:20 Gość portalu: Luty napisał(a): > Gość portalu: gf napisał(a): > > > ja do konkursow owszem staje, ale z toba...? boj sie boga mily moj ;) > > nie dokazuj, mila nie dokazuj...:) oj, bo bede plakala... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: sdf ... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 05.01.05, 16:26 Gość portalu: gf napisał(a): > Gość portalu: Luty napisał(a): > > > Gość portalu: gf napisał(a): > > > > > ja do konkursow owszem staje, ale z toba...? boj sie boga mily moj > ;) > > > > nie dokazuj, mila nie dokazuj...:) > > oj, bo bede plakala... ;) nie rob mi tego, nie jestem w stanie zniesc dziewczynskich lez...:)rozpuszczam sie jak waniliowe lody...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: sdf ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:30 Gość portalu: Luty napisał(a): > Gość portalu: gf napisał(a): > > > Gość portalu: Luty napisał(a): > > > > > Gość portalu: gf napisał(a): > > > > > > > ja do konkursow owszem staje, ale z toba...? boj sie boga mil > y moj > > ;) > > > > > > nie dokazuj, mila nie dokazuj...:) > > > > oj, bo bede plakala... ;) > nie rob mi tego, nie jestem w stanie zniesc dziewczynskich > lez...:)rozpuszczam sie jak waniliowe lody...:)) nie zrobie...:))) bede cie trzymala w chlodzie ;) czy tak ma byc? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: sdf ... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 05.01.05, 16:34 Gość portalu: gf napisał(a): > Gość portalu: Luty napisał(a): > > > Gość portalu: gf napisał(a): > > > > > Gość portalu: Luty napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: gf napisał(a): > > > > > > > > > ja do konkursow owszem staje, ale z toba...? boj sie bo > ga mil > > y moj > > > ;) > > > > > > > > nie dokazuj, mila nie dokazuj...:) > > > > > > oj, bo bede plakala... ;) > > nie rob mi tego, nie jestem w stanie zniesc dziewczynskich > > lez...:)rozpuszczam sie jak waniliowe lody...:)) > nie zrobie...:))) bede cie trzymala w chlodzie ;) czy tak ma byc? ;)) chlod tez zle znosze, zwlaszcza dziewczynski...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: sdf ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:37 Gość portalu: Luty napisał(a): > Gość portalu: gf napisał(a): > > > Gość portalu: Luty napisał(a): > > > > > Gość portalu: gf napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Luty napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: gf napisał(a): > > > > > > > > > > > ja do konkursow owszem staje, ale z toba...? boj > sie bo > > ga mil > > > y moj > > > > ;) > > > > > > > > > > nie dokazuj, mila nie dokazuj...:) > > > > > > > > oj, bo bede plakala... ;) > > > nie rob mi tego, nie jestem w stanie zniesc dziewczynskich > > > lez...:)rozpuszczam sie jak waniliowe lody...:)) > > nie zrobie...:))) bede cie trzymala w chlodzie ;) czy tak ma byc? ;)) > chlod tez zle znosze, zwlaszcza dziewczynski...:) wiec jak cie usmiechnac? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: sdf ... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 05.01.05, 16:41 Odpowiadasz na : Gość portalu: gf napisał(a): wiec jak cie usmiechnac? :)) O! mam pomysl...powiedz kvinnie cos milego...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: sdf ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:44 Gość portalu: Luty napisał(a): > Odpowiadasz na : > Gość portalu: gf napisał(a): > wiec jak cie usmiechnac? :)) > > O! mam pomysl...powiedz kvinnie cos milego...:))) maupa! ;D Odpowiedz Link Zgłoś