adam.dazim 08.01.05, 20:34 Czy jest ktoś kto się ze mną niezgodzi :) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.dazim Re: Dwie najglupsze na forum Madzia i Marta 08.01.05, 20:36 dziewuchy przeslijcie chociaz swoje zdjecia mam nadzieje ze przynajmniej jestescie super seksi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astalavista ZIEEEEEEEW ! n/t IP: *.jpk.pl / *.rotmanka.jpk.pl 08.01.05, 20:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Dwie najglupsze na forum Madzia i Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 20:37 Ja. Madzia - to jest TO (jak mozna ja porownywac z Marta...)! :) Facet, cierpisz na schorzenie wzroku? Nie traktuj tego jak wycieczke osobista ;), ale roznica jest tak wyrazna.... :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.dazim Re: Dwie najglupsze na forum Madzia i Marta 08.01.05, 20:48 chyba w obwodzie biustu :) jak dla mnie to jeden pies je gania ile masz lat? lubię dojrzale... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Dwie najglupsze na forum Madzia i Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 21:00 Tutaj niestety mozesz dostac niestrawnosci ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Dwie najglupsze na forum Madzia i Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 20:39 do worka z Madzia wrzuc jeszcze Krisha, ktory nie wie, co to fellatio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Dwie najglupsze na forum Madzia i Marta 08.01.05, 20:40 ja ! dlatego ze madry czlek nigdy nie powie o innym ze jest glupi, a ja dla odmiany chce udawac ze jestem madra, a czemu myslisz ze one sa glupie . i co to znaczy ,,byc glupim,,?? a ty jestes gupi czy mondry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia PLAGIATOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 20:43 ino plagiat uprawia przejrzalam jego watki wali tekstami z woodego alena i to po calosci glownie z tomiku "skutki ubovczne" ale wczesniejszych tez nie omija plagiator wstretny intelektualiste dowcipnego chce udawac TO I SIE NIE POWIODLO TYM RAZEM!!!! BESTIO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja-ciekwska Re: Dwie najglupsze na forum Madzia i Marta IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.05, 20:43 czy ja tak dlugo pisalam, czy tak szybko byl odzew, a na inne (ciekawsze)watki tak wolno odpisuje sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Marta ratuj!!! Ja nie mam pomyslu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 20:53 Marta w szkole badaja inteligencje znaczy ten no wiesz poptencjal ta czesc genetycznie uwarunkowana no jak sie to nazywalo ... jakies materace Ravena czy jakos tak? robili Ci to kiedys? napisz szybko ktory centyl jestes i ratuj nasz honor jak ty napiszesz to ja tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Przestan, bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 20:59 ona gotowa to wziac na powaznie... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś