telefon.zaufania 18.01.05, 16:07 Czytam i odpowiadam. Prywatnie i bezplatnie. telefon.zaufania@gazeta.pl :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tola_wiercipieta Re: Jezeli macie problemy. 18.01.05, 16:39 Hej!Ja troszke wczesnie opisywalam moje problemy.Temat to:Co mam zrobic?Prosze o odpowiedz.Dzieki.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
telefon.zaufania Re: Jezeli macie problemy. 18.01.05, 16:45 tola_wiercipieta napisała: > Hej!Ja troszke wczesnie opisywalam moje problemy.Temat to:Co mam zrobic? Prosze > o odpowiedz.Dzieki.Pozdrawiam. Czym zajmuje sie Twoj maz? Odpowiedz Link Zgłoś
tola_wiercipieta Re: Jezeli macie problemy. 18.01.05, 16:48 Jest mechanikiem samochodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
telefon.zaufania Re: Jezeli macie problemy. 18.01.05, 16:51 tola_wiercipieta napisała: > Jest mechanikiem samochodowym. Kochasz go? Odpowiedz Link Zgłoś
telefon.zaufania Re: Jezeli macie problemy. 18.01.05, 17:10 tola_wiercipieta napisała: > Sama nie wiem Albo szybko sie rozwiedz, albo walcz o lepsze z nim zycie. Szanse masz niewielkie, ale masz. Samo sie nic nie zmieni. W tej walce polegac mozesz tylko na sobie. Smutno to widze. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Jezeli macie problemy. 18.01.05, 16:55 telefon.zaufania napisał: > tola_wiercipieta napisała: > > > Jest mechanikiem samochodowym. > Kochasz go? a mechanika kochac ,to zle? Odpowiedz Link Zgłoś
tola_wiercipieta Re: Jezeli macie problemy. 18.01.05, 17:00 Nie o to chodzi,ze jest mechanikiem,tylko jaki ma stosunek do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Jezeli macie problemy. 18.01.05, 17:01 tola_wiercipieta napisała: > Nie o to chodzi,ze jest mechanikiem,tylko jaki ma stosunek do mnie. Odpowiedz juz masz w Twoim ,watku. pozdrowienia dla maluszka Odpowiedz Link Zgłoś
tola_wiercipieta Re: Jezeli macie problemy. 18.01.05, 17:06 Dziekuje za pozdrowienia w imieniu coreczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
tola_wiercipieta Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 14:37 Poza tym,szantazuje mnie,ze odbierze mi dziecko jesli sie z nim rozstane,bo on ma kase i prace. Odpowiedz Link Zgłoś
telefon.zaufania Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 15:28 tola_wiercipieta napisała: > Poza tym,szantazuje mnie,ze odbierze mi dziecko jesli sie z nim rozstane,bo on > ma kase i prace. Szantazem sie nie przejmuj, nie wyglada na oddanego ojca. To jest tylko gra pozorow. Nie masz szans na dobre z nim zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 16:47 telefon.zaufania napisał: > Czytam i odpowiadam. > Prywatnie i bezplatnie. > telefon.zaufania@gazeta.pl > :))))))))))) Prywatnie i bezpłatnie? Hm... No i ten uśmieszek, jakiś taki podejrzany. Odpowiedz Link Zgłoś
telefon.zaufania Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 16:53 qw5 napisała: > telefon.zaufania napisał: > > > Czytam i odpowiadam. > > Prywatnie i bezplatnie. > > telefon.zaufania@gazeta.pl > > :))))))))))) > > Prywatnie i bezpłatnie? Hm... > No i ten uśmieszek, jakiś taki podejrzany. Dlatego Narod Polski taki smetny, wystarczy sie usmiechnac i juz jestes PODEJRZANY :))) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 17:02 Jest cała gama uśmiechów i uśmieszków. Uwierz mi, że gdybym weszła do lekarza, który zajmuje się intymnymi sprawami, a on powiedziałby mi na wejściu : proszę, niech pani wejdzie, ja pani pomogę bezpłatnie i całkiem prywatnie:)i przy tym, się uśmiechał, no wyszłabym w te pędy. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 17:06 A ja sie zastanawiam czy nie wykorzystac okazji. Daja to bierz. Jak sie mowi. Przypuszczam ze czerpiesz z tego przyjemnosc (z pomagania). A moze nawet nabywasz doswiadczenie majac jeszcze jakies obiekcje przed zarabianiem na tym? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
telefon.zaufania Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 17:15 hubkulik napisał: > A ja sie zastanawiam czy nie wykorzystac okazji. > Daja to bierz. Jak sie mowi. > Przypuszczam ze czerpiesz z tego przyjemnosc (z pomagania). A moze nawet > nabywasz doswiadczenie majac jeszcze jakies obiekcje przed zarabianiem na tym? > > Pozdrawiam Hubert Wiem, ze na forum sporo jest ludzi z problemami, ktorzy nigdy nie zdobeda sie na zalozenie watku. Dla tych niesmialych powstal telefon zaufania:) Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 17:24 No to rzeczywiscie znalazlas luke w rynku. ;) Iscie anielska robota. A dobra jestes? Mozna Ci zaufac? Nie wykorzystasz klienta? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
telefon.zaufania Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 17:40 hubkulik napisał: > No to rzeczywiscie znalazlas luke w rynku. > ;) > Iscie anielska robota. > A dobra jestes? Mozna Ci zaufac? > Nie wykorzystasz klienta? > > Pozdrawiam Hubert To sie zobaczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 17:42 Ja sie naprawde zastanawiam. Taka gratka nie zdarza sie codzien. Odpowiedz Link Zgłoś
telefon.zaufania Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 17:46 hubkulik napisał: > Ja sie naprawde zastanawiam. > Taka gratka nie zdarza sie codzien. Wiesz jaka role spelnia telefon zaufania? Pierwsza pomoc; ktos zyczliwie wyslucha, byc moze poradzi albo odesle do fachowca. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 17:52 Z tym fachowcem to brzmi groznie;) Jeszcze sie dokopie do jakichs glebokich wzorocow z ktorymi nie bedziesz mogla sobie poradzic i powiesz mi: "marsz do psychiatry paranoiku. juz dzwonie po sanitariuszy. zaraz przyjda do Ciebie z kaftanem". Odpowiedz Link Zgłoś
telefon.zaufania Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 17:10 qw5 napisała: > Jest cała gama uśmiechów i uśmieszków. Uwierz mi, że gdybym weszła do lekarza, > który zajmuje się intymnymi sprawami, a on powiedziałby mi na wejściu : proszę, > > niech pani wejdzie, ja pani pomogę bezpłatnie i całkiem prywatnie:)i przy tym, > się uśmiechał, no wyszłabym w te pędy. A moj usmiech to jaki? Oblesny, sprosny, cwaniacki, dwuznaczny? Jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Jezeli macie problemy. 20.01.05, 17:18 Szczerze ? Wygląda na ... sprośny ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
telefon.zaufania Re: Jezeli macie problemy. 21.01.05, 00:45 qw5 napisała: > Szczerze ? Wygląda na ... sprośny ;)))) A jak zinterpretujesz swoj usmiech? Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 16:52 Za darmo? Moze sie tez zglosze? Odpowiedz Link Zgłoś
tola_wiercipieta Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 17:05 A wiecie moze jak wygladalaby sprawa rozwodowa jesli on bedzie zagranica,a ja w Polsce?Boje sie,ze przy takiej korupcji w naszym kraju,on odbierze mi dziecko!!! Dziekuje wszystkim za rady,jestem bardzo wdzieczna! Odpowiedz Link Zgłoś
zraniony Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 17:37 tu wszyscy czytają i odpowiadają za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 17:40 I tak sie dziwie ze tyle osob chce to robic na forum. Jest klasa problemow, ktore wymagaja pewnej intymnosci, a nie zeby sie wszyscy gapili. Odpowiedz Link Zgłoś
zraniony Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 17:49 i takie sprawy omawia się poprzez pocztę, nikt do Ciebie Hubert nie pisze?, nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
telefon.zaufania Re: Jezeli macie problemy. 21.01.05, 00:47 zraniony napisał: > i takie sprawy omawia się poprzez pocztę, nikt do Ciebie Hubert nie pisze?, nie > > wierzę A do Ciebie pisza? Nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
telefon.zaufania Re: Jezeli macie problemy. 19.01.05, 17:43 zraniony napisał: > tu wszyscy czytają i odpowiadają za darmo Ale nie wszyscy napisza. Odpowiedz Link Zgłoś