luty10 01.02.05, 15:27 Toz zaczal sie miesiac Lutego...:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.malone Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 01.02.05, 15:29 Wszystkiego Najlepszego! MM A która godzina? ps. I teraz tak codziennie, do końca miesiąca trzeba będzie składać Ci zyczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 01.02.05, 15:35 m.malone napisał: > Wszystkiego Najlepszego! > MM > A która godzina? > > ps. I teraz tak codziennie, do końca miesiąca trzeba będzie składać Ci zyczenia > ? Ciebie zwolnie z tego obowiazku i dzieki za zyczenia... godzina? w pol do komina..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: ale czy z kukułką, 01.02.05, 16:10 kvinna napisała: > bo to ważne :-) Mam zegar z cyckami, Krishowi by sie spodobal...krowie cycki sie dyndaja i 'czas' odmierzaja, ze Szwajcarii przywiozlem..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 01.02.05, 15:30 To nadstaw buziaczka. mogie Ci przyLutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 01.02.05, 15:37 karielcia napisała: > To nadstaw buziaczka. > > mogie Ci przyLutowac. siem przyLutujesz i nie bedziesz sie mogla odLutowac...uwazaj..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: strachy na lachy? 01.02.05, 15:45 w marcu moze byc jeszcze gorzej marzec, jak to marzec - bedzie sie marzlo przyLutowac juz nie bedzie komu i tylko jakis marcowy wicher zlapac, coby nie marznac samej. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Idzie Luty 01.02.05, 15:49 sprzedaj buty :-) Luty? Jaki fason butów lubisz najmocniej? My, forum, Ci nie kupimy, ale powiedzieć zawsze możesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: Idzie Luty 01.02.05, 15:55 W Lutym, jak przystalo na Karielcie z Karielii, chodze tylko w drewniakach. Jednego buta moge Ci podarowac. - Chcesz? (ale jest troche przechodzony). Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Idzie Luty 01.02.05, 16:03 karielcia napisała: > W Lutym, jak przystalo na Karielcie z Karielii, chodze tylko w drewniakach. > Jednego buta moge Ci podarowac. - Chcesz? (ale jest troche przechodzony). Dzieki wielkie, podaruj jednak Imaginowi. On, w jednym bucie lubi chodzic... Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Idzie Luty - kupuj buty? 01.02.05, 16:08 Imagin, jak przystalo na wodza, to boso chodzi. Jemu moge podarowac najwyzej moja skarpetke (a dosc dziurawa jest), coby sobie czapke niewidke z niej zrobil i do dusz forumowych tajniakiem sie wkradal. Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Idzie Luty 01.02.05, 16:01 kvinna napisała: > sprzedaj buty :-) > > Luty? Jaki fason butów lubisz najmocniej? > My, forum, Ci nie kupimy, ale powiedzieć zawsze możesz :-) walonki... Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 01.02.05, 16:52 te, skromniacha ! Odpowiedz Link Zgłoś
ivek k sażalieniu 01.02.05, 16:58 dień rażdienia tolka raz w gadu :((( wszelkiego dobrego. Idzie zima... yyy idzie Luty szykuj walonki czy jak to tam ten tego.. aj. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: k sażalieniu 01.02.05, 17:10 ciebie tez tego uczyli???? cholera... a wada po asfaltu riekom... Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: k sażalieniu 03.02.05, 11:17 hsirk napisał: > riekoj znaczy uczyli ale nie nauczyli za wiele. Nie znam rosyjskiego, nad czym ubolewam, bo chcialbym sobie kiedys Gogola w oryginale poczytac, albo obejrzec Spalonych sloncem bez lektora czy napisow, ech.. Ajwek Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: k sażalieniu 01.02.05, 17:12 :))) a Ciebie to juz ze sto lat tu nie bylo ps. a luty to wodnik? Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: k sażalieniu 01.02.05, 19:45 vielonick napisała: > :))) a Ciebie to juz ze sto lat tu nie bylo > > > ps. a luty to wodnik? > ta... szuwarek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ivek dzień dobry Vielonick'u 03.02.05, 11:15 vielonick napisała: > :))) a Ciebie to juz ze sto lat tu nie bylo 100 dni to na pewno. z partyjnym pozdrowieniem, happy as codzien ajwek Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: k sażalieniu 03.02.05, 17:58 ivek napisał: > dień rażdienia tolka raz w gadu :((( > wszelkiego dobrego. > Idzie zima... yyy idzie Luty szykuj walonki czy jak to tam ten tego.. > aj. walonki juz pocerowane, Komandos cerowal... dobry chlopina... Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 01.02.05, 17:23 powiedz jaki chcesz prezent? fleur Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 01.02.05, 17:33 fleuret napisała: > powiedz jaki chcesz prezent? > fleur Chcialbym, zebys mi opowiedziala co Ci sie przytrafialo... ...moze byc na privie:) Dzieki..:D Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 01.02.05, 17:42 odpowiedziałam Ci juz w wątku "chciałbym, żebyscie to przeczytali" fleur Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 01.02.05, 18:06 fleuret napisała: > odpowiedziałam Ci juz w wątku > "chciałbym, żebyscie to przeczytali" > fleur nie znalazlem tam zadnych opisow... Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 01.02.05, 17:38 do życzeń dołączam: wszystkiego! a niektóre z tego niech będzie nawet najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 03.02.05, 18:05 oleena napisała: > do życzeń dołączam: wszystkiego! a niektóre z tego niech będzie nawet najlepsze > ! > ale fajny nick sobie wymyslilem...:) siedze sobie teraz i czytam, takie mile rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 01.02.05, 19:37 Luty ! -wszystkiego zimnego i sniegowego z pewnego deszczowego miasta -skladam Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 03.02.05, 18:07 alicja-ciekawska napisała: > Luty ! > -wszystkiego zimnego i sniegowego > z > pewnego deszczowego miasta -skladam to 'zimnego', juz sie spelnilo, piec sie w domu popsul...teraz czekam na sniezyce...:) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 05.02.05, 15:27 luty10 napisał: > alicja-ciekawska napisała: > > > Luty ! > > -wszystkiego zimnego i sniegowego > > z > > pewnego deszczowego miasta -skladam > > to 'zimnego', juz sie spelnilo, piec sie w domu popsul...teraz czekam na > sniezyce...:) reklamacja nie przyjeta, piec nie byl objety zyczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 05.02.05, 15:30 alicja-ciekawska napisała: > luty10 napisał: > > > alicja-ciekawska napisała: > > > > > Luty ! > > > -wszystkiego zimnego i sniegowego > > > z > > > pewnego deszczowego miasta -skladam > > > > to 'zimnego', juz sie spelnilo, piec sie w domu popsul...teraz czekam n > a > > sniezyce...:) > reklamacja nie przyjeta, > piec nie byl objety zyczeniami. ale zimno bylo jak cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 05.02.05, 15:35 luty10 napisał: > alicja-ciekawska napisała: > > > luty10 napisał: > > > > > alicja-ciekawska napisała: > > > > > > > Luty ! > > > > -wszystkiego zimnego i sniegowego > > > > z > > > > pewnego deszczowego miasta -skladam > > > > > > to 'zimnego', juz sie spelnilo, piec sie w domu popsul...teraz cz > ekam n > > a > > > sniezyce...:) > > reklamacja nie przyjeta, > > piec nie byl objety zyczeniami. > > ale zimno bylo jak cholera... - kurcze ! mam poczucie winy ! moze bys ognisko rozpalil? albo jakas kolezanke ? albo cwicz podskoki,i nareperuj piec,O! Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 05.02.05, 15:39 alicja-ciekawska napisała: > luty10 napisał: > > > alicja-ciekawska napisała: > > > > > luty10 napisał: > > > > > > > alicja-ciekawska napisała: > > > > > > > > > Luty ! > > > > > -wszystkiego zimnego i sniegowego > > > > > z > > > > > pewnego deszczowego miasta -skladam > > > > > > > > to 'zimnego', juz sie spelnilo, piec sie w domu popsul...te > raz cz > > ekam n > > > a > > > > sniezyce...:) > > > reklamacja nie przyjeta, > > > piec nie byl objety zyczeniami. > > > > ale zimno bylo jak cholera... > > - kurcze ! mam poczucie winy ! > moze bys ognisko rozpalil? > albo jakas kolezanke ? > albo cwicz podskoki,i nareperuj piec,O! Rozpalilem ognisko, z przodu zar, a z tylu korzonki przymarzaly do podlogi... Ty sie lepiej zastanow, jak komus cos zyczysz...:) a z jakiego deszczowego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 05.02.05, 15:51 > > > > piec nie byl objety zyczeniami. > > > > > > ale zimno bylo jak cholera... > > > > - kurcze ! mam poczucie winy ! > > moze bys ognisko rozpalil? > > albo jakas kolezanke ? > > albo cwicz podskoki,i nareperuj piec,O! > > Rozpalilem ognisko, z przodu zar, > a z tylu korzonki przymarzaly do podlogi... > Ty sie lepiej zastanow, jak komus cos zyczysz...:) - to znaczy ze ja jestem ,,zla czarownica??? czy to Ty nie zatroszczyles sie o swoj piec!? w razie co To idz do restauracji na obiad, bo znowu bedzie ,na mnie!!! > a z jakiego deszczowego miasta? z pewnego ,,slonecznego,, miasta w Germanii - Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 05.02.05, 16:07 alicja-ciekawska napisała: > > > > > > piec nie byl objety zyczeniami. > > > > > > > > ale zimno bylo jak cholera... > > > > > > - kurcze ! mam poczucie winy ! > > > moze bys ognisko rozpalil? > > > albo jakas kolezanke ? > > > albo cwicz podskoki,i nareperuj piec,O! > > > > Rozpalilem ognisko, z przodu zar, > > a z tylu korzonki przymarzaly do podlogi... > > Ty sie lepiej zastanow, jak komus cos zyczysz...:) > - to znaczy ze ja jestem ,,zla czarownica??? Nooo, pare wiekow temu, juz bys na stosie plonela... bywalo, ze jak krowa komus zdechla, to wlasciciel zdechlej krowy oskrzal sasiada o czary i jak nic musial sasiad splonac... Jak to sie czasy pozmieniali...teraz taka czarownica jak Ty, bezkarnie po forumie hasa i ludziom nieszczescia na glowe sprowadza..:) > Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 05.02.05, 16:45 luty10 napisał: > Nooo, > pare wiekow temu, juz bys na stosie plonela... > bywalo, ze jak krowa komus zdechla, to wlasciciel zdechlej krowy > oskrzal sasiada o czary i jak nic musial sasiad splonac... > Jak to sie czasy pozmieniali...teraz taka czarownica jak Ty, > bezkarnie po forumie hasa i ludziom nieszczescia na glowe sprowadza..:) nieprawda Wysoki Trybunale! jestem dobra czarownica , tylko nieraz moje zyczenia sa zle zrozumiane! prosze o lagodny wymiar kary. - a jadles juz? -bo mam stracha ! Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 05.02.05, 16:48 alicja-ciekawska napisała: > luty10 napisał: > > > > > Nooo, > > pare wiekow temu, juz bys na stosie plonela... > > bywalo, ze jak krowa komus zdechla, to wlasciciel zdechlej krowy > > oskrzal sasiada o czary i jak nic musial sasiad splonac... > > Jak to sie czasy pozmieniali...teraz taka czarownica jak Ty, > > bezkarnie po forumie hasa i ludziom nieszczescia na glowe sprowadza..:) > > > nieprawda Wysoki Trybunale! > jestem dobra czarownica , tylko nieraz moje zyczenia sa zle zrozumiane! > prosze o lagodny wymiar kary. kazda tak mowi... kazda czarownica, rzecz jasna... > > - a jadles juz? > -bo mam stracha ! jadlem i o dziwo (przepraszam za wyrazenie) nie udlawilem sie ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 05.02.05, 16:56 > > > > - a jadles juz? > > -bo mam stracha ! > > jadlem i o dziwo (przepraszam za wyrazenie) nie udlawilem sie ...:) GUPOL !!! to mi sie juz nie podoba , nawet w zartach! >teraz Ty zrobiles mi przykrosc ....... > O!! Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 05.02.05, 16:58 alicja-ciekawska napisała: > > > > > > > > - a jadles juz? > > > -bo mam stracha ! > > > > jadlem i o dziwo (przepraszam za wyrazenie) nie udlawilem sie ...:) > GUPOL !!! to mi sie juz nie podoba , nawet w zartach! > >teraz Ty zrobiles mi przykrosc ....... > > O!! cos mnie dzisiaj, na gupie zarty wzielo...:) ale przeciez Ty, nie zrobilas mi przykrosci...:) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 05.02.05, 17:02 > > cos mnie dzisiaj, na gupie zarty wzielo...:) > ale przeciez Ty, nie zrobilas mi przykrosci...:) no.. dobrze , dobrze ,mam dzisiaj dzien laskawosci.WYBACZAM! wiem ze zartowales. Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 05.02.05, 17:24 alicja-ciekawska napisała: > > > > > > cos mnie dzisiaj, na gupie zarty wzielo...:) > > ale przeciez Ty, nie zrobilas mi przykrosci...:) > > no.. dobrze , dobrze ,mam dzisiaj dzien laskawosci.WYBACZAM! > wiem ze zartowales. no, juz lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 01.02.05, 19:44 luty10 napisał: > Toz zaczal sie miesiac Lutego...:))) ja ci zycze, zebys robil tylko to, na co naprawde masz ochote... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 03.02.05, 18:09 zalozylam_nowe napisała: > luty10 napisał: > > > Toz zaczal sie miesiac Lutego...:))) > > ja ci zycze, zebys robil tylko to, na co naprawde masz ochote... :)) hi hi ... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 02.02.05, 13:20 Najlepsze Życzenia Urodzinowe w Drugim Dniu Lutego - Lutemu składa MM Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 02.02.05, 13:25 m.malone napisał: > Najlepsze Życzenia Urodzinowe w Drugim Dniu Lutego - Lutemu > > składa > MM > jedyny, prawdziwie zyczliwy czlowiek na tym forum i.....bezinteresowny.. dziekuje MM...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: do Lutego:))) 02.02.05, 20:07 luty10 napisał: > jedyny, prawdziwie zyczliwy czlowiek na tym forum i.....bezinteresowny.. > dziekuje MM...:) czy Ty napewno jesteś Luty, czy może Luta???? coś strasznie ostatnio kadzisz MM:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: do Lutego:))) 02.02.05, 20:15 aretha04 napisała: > luty10 napisał: > > > jedyny, prawdziwie zyczliwy czlowiek na tym forum i.....bezinteresowny. > . > > dziekuje MM...:) > > czy Ty napewno jesteś Luty, czy może Luta???? > coś strasznie ostatnio kadzisz MM:))) > pozdr. > A. Ja kadze MM? pierwszy raz zaledwie, no, ale interes w tym mam...:) A swoja droga, powiem Ci, ze kiedys w jakiejs prywatnej dyspucie zapytano; kogo bysmy z forum wzieli na wyspe bezludna...padlo na MM...nie wiem, czy sie MM ucieszy...ale taka jest prawda...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: do Lutego:))) 02.02.05, 20:22 luty10 napisał: > aretha04 napisała: > > > luty10 napisał: > > > > > jedyny, prawdziwie zyczliwy czlowiek na tym forum i.....bezintere > sowny. > > . > > > dziekuje MM...:) > > > > czy Ty napewno jesteś Luty, czy może Luta???? > > coś strasznie ostatnio kadzisz MM:))) > > pozdr. > > A. > Ja kadze MM? pierwszy raz zaledwie, no, ale interes w tym mam...:) > > A swoja droga, powiem Ci, ze kiedys w jakiejs prywatnej dyspucie zapytano; kogo > > bysmy z forum wzieli na wyspe bezludna...padlo na MM...nie wiem, czy sie MM > ucieszy...ale taka jest prawda...:)) jestes pewien, ze szlo o wyspe? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: do Lutego:))) 02.02.05, 20:25 zalozylam_nowe napisała: > luty10 napisał: > > > aretha04 napisała: > > > > > luty10 napisał: > > > > > > > jedyny, prawdziwie zyczliwy czlowiek na tym forum i.....bez > intere > > sowny. > > > . > > > > dziekuje MM...:) > > > > > > czy Ty napewno jesteś Luty, czy może Luta???? > > > coś strasznie ostatnio kadzisz MM:))) > > > pozdr. > > > A. > > Ja kadze MM? pierwszy raz zaledwie, no, ale interes w tym mam...:) > > > > A swoja droga, powiem Ci, ze kiedys w jakiejs prywatnej dyspucie zapytano > ; > kogo > > > > bysmy z forum wzieli na wyspe bezludna...padlo na MM...nie wiem, czy sie > MM > > ucieszy...ale taka jest prawda...:)) > > jestes pewien, ze szlo o wyspe? ; byc moze, wyspa byla pretekstem tylko, ale co ja na to poradze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: do Lutego:))) 02.02.05, 20:52 luty10 napisał: > zalozylam_nowe napisała: > > > luty10 napisał: > > > > > aretha04 napisała: > > > > > > > luty10 napisał: > > > > > > > > > jedyny, prawdziwie zyczliwy czlowiek na tym forum i.. > ...bez > > intere > > > sowny. > > > > . > > > > > dziekuje MM...:) > > > > > > > > czy Ty napewno jesteś Luty, czy może Luta???? > > > > coś strasznie ostatnio kadzisz MM:))) > > > > pozdr. > > > > A. > > > Ja kadze MM? pierwszy raz zaledwie, no, ale interes w tym mam...:) > > > > > > A swoja droga, powiem Ci, ze kiedys w jakiejs prywatnej dyspucie za > pytano > > ; > > kogo > > > > > > bysmy z forum wzieli na wyspe bezludna...padlo na MM...nie wiem, cz > y sie > > MM > > > ucieszy...ale taka jest prawda...:)) > > > > jestes pewien, ze szlo o wyspe? ; > > byc moze, wyspa byla pretekstem tylko, > ale co ja na to poradze...:) obawiam sie, ze mowa byla o wiezieniu... ;D warto byloby tez wspomniec, ze byl jeden warunek wstepny co do tozsamosci wspolwieznia hihi Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Ja to rozumiem tak 03.02.05, 18:27 >zalozylam_nowe napisała: że założyłaś_nowe z okazji urodzin Lutego. Czy się może mylam? Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: do Lutego:))) 02.02.05, 21:05 luty10 napisał: > Ja kadze MM? pierwszy raz zaledwie, no, ale interes w tym mam...:) > ???????????????????? Ty masz interes w bezinteresownym MM:)))) nic z tego nie rozumiem:) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 02.02.05, 14:49 W drugim dniu hucznych obchodow twojego dorocznego swieta, zycze Ci, Tomeczku, duuuuzo rozumu ;) Ja to bym chetnie jakie dzwieki (ladne, przysiegam!) ci na te okolicznosc wydala (nie ze swojego gardla, przysiegam!), ale to moze dopiero, jak zadeklarujesz anielskom cierpliwosc.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 03.02.05, 18:20 zalozylam_nowe napisała: > W drugim dniu hucznych obchodow twojego dorocznego swieta, zycze Ci, Tomeczku, > duuuuzo rozumu ;) rozumu nigdy nie za wiela... > > Ja to bym chetnie jakie dzwieki (ladne, przysiegam!) ci na te okolicznosc > wydala (nie ze swojego gardla, przysiegam!), ale to moze dopiero, jak > zadeklarujesz anielskom cierpliwosc.... ;) ale anielskiej cierpliwosci we mnie wiela...:) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 02.02.05, 14:54 bo czekamy na jeszcze, co ludzie? fleur Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 02.02.05, 15:05 Luty trwaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 03.02.05, 18:34 zza_krzaka napisała: > Luty trwaj:) jak ta chwila...:) a co Ty za tym krzakiem robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
baabett Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 02.02.05, 15:27 Czasem Luty się zlituje, że człek niby wiosnę czuje, ale czasem tak się zżyma, że człek prawie nie wytrzyma....:) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!, nie tylko w lutym:) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 03.02.05, 18:00 baabett napisała: > Czasem Luty się zlituje, że człek niby wiosnę czuje, ale czasem tak się zżyma, > że człek prawie nie wytrzyma....:) > > > WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!, nie tylko w lutym:) jakie ja mam do tych dziewczyn szczescie...wieksze niz Hubciu, a moze nawet wieksze niz MM..??:) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe a ja to nawet prezent mam ;P 02.02.05, 15:30 maggie and milly and molly and may went down to the beach(to play one day) and maggie discovered a shell that sang so sweetly she couldn't remember her troubles,and milly befriended a stranded star whose rays five languid fingers were; and molly was chased by a horrible thing which raced sideways while blowing bubbles:and may came home with a smooth round stone as small as a world and as large as alone. For whatever we lose(like a you or a me) it's always ourselves we find in the sea --------------------- co prawda, wydaje sie, ze nie dosc powazasz EEC, ale moze jeszcze zmadrzejesz z wiekiem.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: a ja to nawet prezent mam ;P 02.02.05, 15:37 hsirk napisał: > EEC? cummings :) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: a ja to nawet prezent mam ;P 03.02.05, 18:38 zalozylam_nowe napisała: > maggie and milly and molly and may > went down to the beach(to play one day) > > and maggie discovered a shell that sang > so sweetly she couldn't remember her troubles,and > > milly befriended a stranded star > whose rays five languid fingers were; > > and molly was chased by a horrible thing > which raced sideways while blowing bubbles:and > > may came home with a smooth round stone > as small as a world and as large as alone. > > For whatever we lose(like a you or a me) > it's always ourselves we find in the sea > > > --------------------- > > co prawda, wydaje sie, ze nie dosc powazasz EEC, ale moze jeszcze zmadrzejesz z > > wiekiem.... ;))) ladnie malowal...a wiersz ladniejszy od Imaginowego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Jest dzień trzeci Lutego 03.02.05, 02:44 Więc znów Wszystkiego Najlepszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Jest dzień trzeci Lutego 03.02.05, 13:04 hi,hi, i tak caly miesiac?! Potem spiszemy te idee. Trzeciego dnia Luty ,zycze Ci - 1000§ na drobne wydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Jest dzień trzeci Lutego 03.02.05, 13:48 Alicja: > Trzeciego dnia Luty ,zycze Ci - 1000§ Alu, a ile lat mozna dostać z paragrafu 1000? (chciałbym wiedzieć jak Solenizantowi zyczysz) ps. Jak sie chyba przenikuję na marzec albo inny miesiac (31-dniowy) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Jest dzień trzeci Lutego 03.02.05, 13:51 m.malone napisał: > Alicja: > > > Trzeciego dnia Luty ,zycze Ci - 1000§ > > Alu, a ile lat mozna dostać z paragrafu 1000? > (chciałbym wiedzieć jak Solenizantowi zyczysz) > > ps. Jak sie chyba przenikuję na marzec albo inny miesiac (31-dniowy) hi hi hi ale sie obsmialam, powinno byc $ Dolarow nie zadych paragrafow. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Jest dzień trzeci Lutego 03.02.05, 14:01 m.malone napisał: > Mówią że mocniejsze €:))) Na drobne wydatki wystarcza mu dolary. Chyba ze chce zlotowki? Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Jest dzień trzeci Lutego 03.02.05, 18:16 alicja-ciekawska napisała: > hi,hi, > i tak caly miesiac?! Potem spiszemy te idee. > Trzeciego dnia Luty ,zycze Ci - 1000§ na drobne wydatki. ja tam te Twoje esy-floresy za dulary biore...:) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Jest dzień trzeci Lutego 03.02.05, 17:54 m.malone napisał: > Więc znów Wszystkiego Najlepszego MM, tez Najlepszego... Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 03.02.05, 11:41 luty10 napisał: > Toz zaczal sie miesiac Lutego...:))) w trzecim dniu lutego - wszystkiego najmilszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 03.02.05, 15:38 a w Ameryce to mają paczki? fleur Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 03.02.05, 15:54 fleuret napisała: > a w Ameryce to mają paczki? > fleur a czego w Ameryce nie maja..:)? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 03.02.05, 16:02 luty10 napisał: > > a czego w Ameryce nie maja..:)? Mickiewicza Adama co Wielkim Poetą był niestety Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 03.02.05, 17:58 luty10 napisał: > > a czego w Ameryce nie maja..:)? tak sympatycznego forum:))))) ode mnie też i to potrójne życzenia, lub nawet do sześcianu (za poprzednie dni):)))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 03.02.05, 18:26 aretha04 napisała: > luty10 napisał: > > > > > a czego w Ameryce nie maja..:)? > > tak sympatycznego forum:))))) > ode mnie też i to potrójne życzenia, lub nawet do sześcianu (za poprzednie dni) > :)))) > pozdr. > A. To forum, to nawet w Australii maja...:) dzieki za szescian, bardzo ja lubic szesciany... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Teraz czekam na Aza... 03.02.05, 18:43 ciekawe, czy zyczenia mi zlozy... chcecie??? mozemy sie zalozyc... ja mowie, ze nie zlozy...i wygram...jak zwykle...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Teraz czekam na Aza... 04.02.05, 17:37 mówię: złoży wierzę, że nie przegram fleur Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: składam - 03.02.05, 19:18 wysokich temperatur bez niszczącej gorączki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Lutego dzień czwarty przychodzi... 04.02.05, 02:59 Ale kogo to poza mną obchodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Lutego dzień czwarty przychodzi... 04.02.05, 16:28 Malonie, ja Ciebie zwalniam z dalszego dostarczania mi zyczen, tys zapewne swiety czlowiek, to nie bedziem tej z swietosci szargac...:))dzieki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Lutego dzień czwarty przychodzi... 04.02.05, 16:32 wspaniałomyslnośc MM jest niezniszczlna nie dziekuj Mu zbyt predko fleur Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Lutego dzień czwarty przychodzi... 04.02.05, 16:38 fleuret napisała: > wspaniałomyslnośc MM jest niezniszczlna > nie dziekuj Mu zbyt predko > fleur ja dziekuje, za to, co juz bylo...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Lutego dzień czwarty przychodzi... 04.02.05, 17:49 Tak mi się wokół głowy trochę jarzy. To prawda, ale nie zużyje się:) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: składam - 04.02.05, 16:37 alfika napisała: > wysokich temperatur bez niszczącej gorączki ;) > hej, w tropiki czas...czego i Tobie alfiko zycze..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik dobra rada dla Lutego 04.02.05, 08:08 1 Marca zmien sobie nick na marzec10. itd :) Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 04.02.05, 21:32 Spokojnie Lutek, przez cały miesiąc przecie można, nie tak nerwowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 05.02.05, 14:36 z najlepszymi życzeniami dla Lutego dnia piątego "długie szaty krępuja ciało, a bogactwo duszę" Sokrates Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ludzie, dlaczego Wy mi zyczen nie skladacie?? 05.02.05, 15:04 fleuret napisała: > z najlepszymi życzeniami dla Lutego > dnia piątego > "długie szaty krępuja ciało, > a bogactwo duszę" > Sokrates bieda, tez krepuje... jaks Ty...noo..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: życzenia od Aza 05.02.05, 14:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=19120312&a=20256952 podjęłam zakład Luty popatrz wyzej wątku Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: życzenia od Aza 05.02.05, 15:00 fleuret napisała: > podjęłam zakład Luty popatrz wyzej wątku Bede musial do tych buduarow zajsc, gdzie Az sie schowal za firankami... Myslisz, ze zaklad wygralas? Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: życzenia od Aza 05.02.05, 20:44 fleuret napisała: > a Ty jak myslisz? Wygralas, choc podstepem.:))..ale o co zalozylismy sie...? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: życzenia od Aza 05.02.05, 20:49 o nic jesli pamietam Az sie wywinał, niestety co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: 5-go Lutego 05.02.05, 15:10 alicja-ciekawska napisała: > - wszystkiego smacznego!!! ide cos zezrec...:) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: 5-go Lutego 05.02.05, 15:20 luty10 napisał: > alicja-ciekawska napisała: > > > - wszystkiego smacznego!!! > > ide cos zezrec...:) Tylko nie przypal, nie przesol, nie przepieprz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska 6-lutego 06.02.05, 15:50 dzis bedzie dla Ciebie ,mnie i innych: mniej glupoty i nienawisci na swiecie zycze Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: 6-lutego 06.02.05, 19:11 A wiecej zrozumienia i gotowosci do wspolpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: 6-lutego 06.02.05, 19:55 Spóżnione ale szczere. Też się ośmieliłam dzisiaj poświętować. Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: 6-lutego 06.02.05, 20:12 zza_krzaka napisała: > Spóżnione ale szczere. Dzieki...:) > Też się ośmieliłam dzisiaj poświętować. osmielilas..? dzisiaj..? w takim razie, zycze Ci, zebys swietowala codziennie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: 6-lutego 06.02.05, 20:15 alicja-ciekawska napisała: > dzis bedzie dla Ciebie ,mnie i innych: > mniej glupoty i nienawisci na swiecie > zycze swiat jest piekny mimo wszystko...:) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: 6-lutego 06.02.05, 20:21 luty10 napisał: > alicja-ciekawska napisała: > > > dzis bedzie dla Ciebie ,mnie i innych: > > mniej glupoty i nienawisci na swiecie > > zycze > > swiat jest piekny mimo wszystko...:) Zawsze tak mowie! Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: 6-lutego 06.02.05, 20:28 alicja-ciekawska napisała: > luty10 napisał: > > > alicja-ciekawska napisała: > > > > > dzis bedzie dla Ciebie ,mnie i innych: > > > mniej glupoty i nienawisci na swiecie > > > zycze > > > > swiat jest piekny mimo wszystko...:) > Zawsze tak mowie! znaczy sie, na dobrej drodze jestes...stad do wiecznosci...:) Odpowiedz Link Zgłoś