dundee_girl 07.06.02, 10:03 Melba, czytalam dzis stare watki (Szef w delegacji:-))) i napotkalam na Twoj dotyczacy emigracji. Czy nadal planujesz wyjazd do Australii? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Melba Re: DO MELBY IP: *.chello.pl 07.06.02, 14:09 Bardzo planuję i marzę i śnię po nocach...i codziennie mi do skrzyneczki skapują wspaniałe propozycje pracy...ale.... no właśnie, ale, ale, ale.... :( Pozdrawiam Dundee i tylko nie pisz, ze marzniesz, bo masz "ledwie" 19 stopni :) Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: DO MELBY 07.06.02, 14:23 Ano marzne, piecyk grzeje ale przynajmniej nie pada ... masz wielkie szczescie apropos propozycji pracy, cos mi sie wydaje ze to ja jakas przekleta tutaj jestem w tym temacie :-(( Marzysz, snisz, to moze warto sprobowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: DO MELBY IP: *.chello.pl 07.06.02, 14:33 U nas pada i pewnie jeszcze zimniej niż u Ciebie. Co do propozycji i próbowania, bardzo to pokręcone, niestety. Ale dla mojego zawodu ofert jest w bród, to fakt. Szkoda tylko, że nie mogę z nich korzystać...więc na razie marzę i śnię, oraz planuję i bardzo się staram, żeby to się spełniło... A jak Ty sobie radzisz? Jak masz ochotę na ploteczki, to zapraszam na @ : jarvi@wp.pl Pozdrów moknące kangury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: DO MELBY IP: *.chello.pl 07.06.02, 15:12 Zaczynam odpowiadać, ale przygotuj się na epistołę ! Pozdrowienia dla chłopaczków z zespołu Silverchair :) Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: DO MELBY 07.06.02, 15:19 Ja akurat za Silverchair nie przepadam, ale zupelnie niedawno widzialam Keanu Reeves. Na nieszczescie (albo moze i szczescie)bylam z mezem to nie wypadalo mi sie chlopa uczepic:-)) U mnie powoli wszystko zapada w sen. papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: DO MELBY IP: *.chello.pl 07.06.02, 16:07 Dobranoc i niech Ci się śni Keanu, w żadnym bądź razie nie anorektyk Daniel Jones! Aha, @ juz poszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
proo Re: DO MELBY 07.06.02, 23:44 No , kiedy ONA przyjedzie , iwo ? :-)) pozdrawiam proo Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: DO MELBY 07.06.02, 23:49 Ja też, idę do spanka, prooooooo. Miłych snów, papa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: wróciłam n/txt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 00:01 Nikt nie gada, idę więc śnić o Australii. Postaram się przygalopować pod kopytko na szybkie ścisk-ściski. Całuski Czołgające się Robaczki z Wirusicą Iwą w czołówce na czele, tfu, czole. Odpowiedz Link Zgłoś