back.door 26.02.05, 15:39 :))))))))) prawda czy fałsz? PS. Właściciel(ka) prawidlowej odpowiedzi otrzyma nagrodę, może nawet w formie abstrakcji, hahahahaha pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubkulik Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 15:44 Jak wlasnie tego nie robisz ;) to na pewno do pewnego stopnia abstrakcja. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 15:58 sex to sex wyraz skladajacy sie z trzech liter s nie budzi we mnie niepokoju, tak samo e i x ale razem stwarzaja burze ktora konczy sie zapaleniem papierosa zaparzeniem herbaty i dluga lektura wydarzen tygodnia w tygodniku rzecz jasna co za emocje Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 16:07 No prosze, co abstrakcja moze robic z czlowiekiem. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 16:10 a co moze czlowiek z abstrakcja to przechodzi ludzkie pojecie hle hle Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 16:15 Mozna by tak sie bawic w swiecie wyobrazni w nieskonczonosc. Tylko gdzie ten seks? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 16:16 Nie widze tu zadnego zaplecza ani przebieralni. To musi byc jakas abstrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 16:19 pan sie ubierze, pan sie przejdzie do sklepu spolem pan sie zapyta o zaplecze jak pan zobaczy to sie pan przekona co jest abstrakcja Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 16:23 Jak mieszkasz w Wielkiej Brytanii (nie myle sie?), to sie wcale nie dziwie ze Twoj swiat abstrakcji okupuja sklepy SPOLEM. Ale tego ich to nawet juz w Polsce chyba ciezko znalezc. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 16:33 czy mi sie wydaje czy atakujesz moj swiat abstrakcji? he he he tak sa sklepy spolem i jest forum, jest jeszcze pare innych rzeczy a twoj kolego swiat abstrakcji na czym polega i co w sobie miesci? Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 16:39 Nie. Nie atakuje Twego swiata abstrakcji. Moj swiat abstrakcji? Ho ho. Duzo by opowiadac i opisywac. Zycia by nie starczylo. Wiec nawet nie rozpoczne. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: czasem dobrze rozpocząć:) 26.02.05, 18:09 A czasem lepiej pozostac w milczeniu. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
hansii wichrowe wzgorza by chcialy... 26.02.05, 18:42 - jak to wichrowe wzgorza... by swiezym Wiatrem powialo... Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: wichrowe wzgorza by chcialy... 26.02.05, 18:43 Wiatr wieje tam gdzie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 16:34 Poszedł się przebrać????? Za co???? uchylcie rąbka tajemnicy?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 16:37 za wichrowe wzgorza to moje ulubione przebranie Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 16:40 Moje tez:)Ale za mną nie widze przebierającego (się) sexu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii na 95 % Abstrakcja - 26.02.05, 16:45 zgadzam sie z moim przedmowca hubkulikiem. normalny facet najczesciej i tak mysli glowmnie o seksie. ale poniewaz z roznych wzgledow robic tego nieustajaco sie nie da, wiec na 95 % seks to abstrakcja, a tylko na 5 % reality show. PS. Hollender zle poprzednio wkleilem mialo to byc tu. Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: na 95 % Abstrakcja - 26.02.05, 16:49 tak normalny facet to woda i troche miesa a to mieso to czlonek normalny facet mysli o pracy, kasie i o seksie nie ma to jak norma ford nie byl wynalazca tasmowej produkcji on ja po prostu odkryl obserwujac ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: na 95 % Abstrakcja - 26.02.05, 16:52 wszystko odkrywa się przez obserwację, co nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii nie wszystko. 26.02.05, 16:55 niekiedy trzeba siegnac - "tam, gdzie wzrok nie siega..." juz nasz wieszcz, Mickiewicz byl o tym uczyl. Ale praktyczne podstawy tej nauki dal dopiero Fredro. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: nie wszystko. 26.02.05, 16:57 Tak, pamiętam, ale on kazał chyba "bez serc, bez ducha" hihihi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: moze mala korekta? 26.02.05, 17:16 moze... ale mi sie i tak z dymaniem kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 20:07 back.door napisała: > :))))))))) > prawda czy fałsz? > PS. Właściciel(ka) prawidlowej odpowiedzi otrzyma nagrodę, może nawet w > formie abstrakcji, hahahahaha > pzdr sex zadna abstrakcja, Naturalne odruchy zwierzat sluzace do rozmnazania sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansii co za cynizm i rozpusta... 26.02.05, 20:36 i jeszcze cieszy sie zla opinia... nie dosc ze ma zla opinie..., to jeszcze sie nia, rozpustnica, cieszy. a ja to sie czesze byle czym. Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: co za cynizm i rozpusta... 26.02.05, 20:43 Coz, cynikom i rozpustnikom wiele do czesania się nie trzeba:P Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 20:37 back.door napisała: > Alicjo.........:) > :))) > pzdr slucham ????,,,,,;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 20:42 Alu, jeszcze nie mam sponsora Nagród:PPPPPPP :DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 20:44 back.door napisała: > Alu, jeszcze nie mam sponsora Nagród:PPPPPPP > :DDDDDDDDDD Czy mam rozumiec ze wygralam,,,,??? wystarczy mi usmiech i dobre slowo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 20:47 Poudawaj choć trochę, ze nie tylko to:PPPP Bądź rozpustna, w końcu jest POST! :) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 20:51 back.door napisała: > Poudawaj choć trochę, ze nie tylko to:PPPP > Bądź rozpustna, w końcu jest POST! > :) mam byc naprawde rozpustna????????? oki mlody 37 wysoki troche zaokraglony mily moge nagrode odebrac, z dowolnego miejsca osobiscie Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 20:54 Sie robi juz! Wrzuce w wyszukiwarke oraz poinformuje jak znajdę? PS. Wolny czy obojętnie?:) :D Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 21:02 back.door napisała: > Sie robi juz! Wrzuce w wyszukiwarke oraz poinformuje jak znajdę? > PS. Wolny czy obojętnie?:) > :D obojetne bo co ma napisac mezatka??????;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 21:14 Ok, to mi ulatwi poszukiwania! :D Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 21:17 back.door napisała: > Ok, to mi ulatwi poszukiwania! > :D o kurcze !!!! mam treme ! a co bedzie jak znajdziesz?????? ja chyby zartowalam moze tego chlopa zamienimy na samochod? audi a6 moze byc. Mozna zamienic????? Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 21:19 A kolorek, jaki?:) PS. Rozumiem, ze chcesz poabstrahowac w samochodzie???;) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Sex to Abstrakcja 26.02.05, 21:22 back.door napisała: > A kolorek, jaki?:) > PS. Rozumiem, ze chcesz poabstrahowac w samochodzie???;) tak jak dostane to autko(czarne) to moge abstrahowac ile wlezie. W autku czemu nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Ide sobie w diabły..... 26.02.05, 21:17 ..a Wy czasem nie czeszcie swoich myśli:) oraz cieszcie się, że sobie idę hihi Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Ide sobie w diabły..... 26.02.05, 21:19 back.door napisała: > ..a Wy czasem nie czeszcie swoich myśli:) oraz cieszcie się, że sobie idę > hihi ale wracaj niebawem....ja jednak prosze o to audi...chopa nie chcem... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska czekam ....czekam....niecierpliwie 27.02.05, 16:30 mam nadzeje ze moj audi to nie abstrakcja???? Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: szukam.....szukam......:) 27.02.05, 16:53 Alu, nagroda miala byc w formie abstrakcji, ale ciiiiiiiiii:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: szukam.....szukam......:) 27.02.05, 16:55 back.door napisała: > Alu, nagroda miala byc w formie abstrakcji, ale ciiiiiiiiii:)) o kurcze ,,,,u mnie to tak z wygranymi i nagrodami....zawsze abstrakcyjne,, buuuuuuu,buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Chodz tu i nie płacz, mam lizaka:) 27.02.05, 16:58 Taki duuuuzy jest, czerwony, z odpustu:) Chesz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Chodz tu i nie płacz, mam lizaka:) 27.02.05, 17:00 back.door napisała: > Taki duuuuzy jest, czerwony, z odpustu:) Chesz?:))) nie! bo lizak tez bedzie abstrakcyjny,,,,buczam dalej...buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska moje buczenie tez jest 27.02.05, 17:02 abstrakcyjne ;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
back.door to ja bucze z Tobą 27.02.05, 17:02 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..... (_) ! > to jest lizak!!!!! dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: patyk sie ułamał, buuuuuuuuuuuuuuu 27.02.05, 17:07 hi hi hi,,,,,to Znak,,,nie wolno igrac z obietnicami ,nawet tymi abstrakcyjnymi, teraz sama sobie zjedz tego lizaka,,,i przybedzie Ci pare kilo.;DDDDDDD No chiba ze otrzymam tego audika....... Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: patyk sie ułamał, buuuuuuuuuuuuuuu 27.02.05, 17:09 hihi, przydaloby sie choc 4 kilo:P i audi dla Ciebie tez:)))))) PS. Może znasz jakies sposoby przesylania lizakow drogą elektronicznej poczty?:) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: patyk sie ułamał, buuuuuuuuuuuuuuu 27.02.05, 17:13 back.door napisała: > hihi, przydaloby sie choc 4 kilo:P i audi dla Ciebie tez:)))))) > PS. Może znasz jakies sposoby przesylania lizakow drogą elektronicznej poczty?: > ) > :))) nie znam ,,,ale moze zapytamy na forum komputerowcow ,jak takie jest. Ciekawe co by nam odpowiedzieli!? -odeslali na forum psychologia,,;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: to ja bucze z Tobą 27.02.05, 17:08 back.door napisała: > buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..... > (_) > ! > to jest lizak!!!!! dla Ciebie jakis dziwny ten lizak,,nie lubie surrealizmu w sztuce.;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: to ja bucze z Tobą 27.02.05, 17:11 a ja uwielbiam purnonsens i wszystko, co wykazuje odrobine szaleństwa:) Ciebie tez lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: to ja bucze z Tobą 27.02.05, 17:15 back.door napisała: > a ja uwielbiam purnonsens i wszystko, co wykazuje odrobine szaleństwa:) > Ciebie tez lubie:) hi hi hi....nareszcie ktos sie na mnie poznal. Dzieki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: to ja bucze z Tobą 27.02.05, 19:01 Nie wierzę, ze nikt wczesniej tego nie uczynił ( mysle o rozpoznaniu, hihi) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii poczkaj... 26.02.05, 21:23 jeszcze chwile... zawolam jednego znajomego... jak on Cie przeczesze po kieszeniach, to dopiero bedziesz sie z tej trwalej ondulacji prawdziwie cieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: poczkaj... 27.02.05, 13:03 eheheh, a prosze bardzo, moje kieszenie mozna przeczesywac wzdłuż i wszerz bez nadziei, ze stamtad sie cosik wyczesze:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: poczkaj... 27.02.05, 14:22 jesli tak, to trzymam Cie za slowo... tego znajomego to pogonie, a sam wezme sie za przeczesywanie tych kieszeni... tylko chcialbym byc pewien, czy ta Twoja sukienka z kieszeniami, ktora masz na sobie, jest z cenkiego materialu? Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: poczkaj... 27.02.05, 15:24 Sukienka????? Marzenie:) Jest za zimno na sukienki, cenię sobie wygodę, a kieszeni mam full w bojówkach:P :)))) PS. Już Ci sie prucie sukienek marzy, co??:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: poczkaj... 27.02.05, 15:51 dlaczego od razu prucie...??? ja delikatny jestem... sprawdzilbym tylko ,czy te kieszenie masz na wlasciwym miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: poczkaj... 27.02.05, 16:36 mysle, ze nie wiem, czy sa... ale jak sprawdze, to poczuje sie troche pewniej i z pewnoscia Ci odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: poczkaj... 27.02.05, 16:54 achaaaa:)))) hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: poczkaj... 27.02.05, 18:47 Ten ? (znak zapytania po twoim no, hihi) wyglada jak haczyk:))) pozdrawiam PS. Dzis mam akurat spodnie bez kieszeni i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
hansii jak to co... madrzejszy ustepuje pierwszy... 27.02.05, 19:02 podgrzej wiec troche w pokoju i zaloz te cienka sukienke z kieszonkami... the show must go on... Odpowiedz Link Zgłoś