Gość: jam to! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 17:39 Poradzcie, prosze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hania Re: Jak byc byla wredna? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 14.06.02, 17:46 Gość portalu: jam to! napisał(a): > Poradzcie, prosze! Ale o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Jak byc byla wredna? 14.06.02, 17:49 moze sprobuj przez "forum o portalu", tam znajdz Maas i napisz do niej , bezposrednio na skrzynke. Powinna odpiac pozdrawiam - wcale nie wrednie Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Jak byc byla wredna? 14.06.02, 17:57 sorki, nie do "portalu", tylko "o forum" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasia Re: Jak byc byla wredna? IP: 62.233.138.* 14.06.02, 18:11 Wredna, napisz do administratorów (tak jak Ci doradziła Roseanne - możesz na Forum o forum) z prośbą o sprawdzenie numeru IP komputera, z którego ktoś się zalogował jako Ty, i o namierzenie tej osoby. Ktoś Ci się po prostu włamał do skrzynki - znał hasło, domyślił się, zastosował jakiś program do łamania haseł, cokolwiek. W każdym razie Gazeta ma możliwość namierzenia go. Ale musisz sama się do nich z tym zwrócić. Powodzenia :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: Jak byc byla wredna? 14.06.02, 18:44 Niewiasty powyżej mają rację - tylko Maas Ci dopomóc może i dopomoże, mam nadzieję, a podleca namierzy. A niechby i mogła do publicznej wiadomości go zapodać z logina choćby, to może powietrze by się tu lekko odświeżyło. A nam ulga jakaś...Choćby taka... pzdr t. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka Re: Jak byc byla wredna? 14.06.02, 19:26 wredno, strasznie ci wspolczuje, przykro mi, ze tacy "podszywacze" zabawili sie twoim kosztem ;o( przeczytalam co na forum o forum rzekla maas, i przyznaje jej racje faktycznie, pilnujmy naszych hasel i podpowiedzi (z ciekawosci sprawdzilam: kilka osob na tym forum ma tak trywialna podpowiedz, ze haslo samo sie rzuca na kalwiature) ;o( a jak byc byla wredna? moze to twoj nowy nick? byla_wredna ? nowa_wredna ? sprobuj jak pollyanna znalezc w tym cos pozytywnego, chociaz troszke pozytywnego serdecznie pozdrawiam ;o) czaro Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Jak byc byla wredna? 14.06.02, 19:52 czarodziejka napisał(a): > przeczytalam co na forum o forum rzekla maas, i przyznaje jej racje > faktycznie, pilnujmy naszych hasel i podpowiedzi > (z ciekawosci sprawdzilam: kilka osob na tym forum ma tak trywialna podpowiedz, > > ze haslo samo sie rzuca na kalwiature) ;o( > Ha! to juz wiem, dlaczego nikt nie podszyl sie jeszcze pode mnie :") A swoja droga, mialem jeszcze jedno konto na tym portalu, ale wykombinowalem takie haslo, ze mimo podpowiedzi nie moge go teraz rozgryzc (bo zapomnialem, oczywiscie) :((( Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka kwieto 14.06.02, 19:58 kwieto napisał(a): > Ha! to juz wiem, dlaczego nikt nie podszyl sie jeszcze pode mnie :") ha ha, ja nie znam odpowiedzi na twoje pytanie-podpowiedz, ale moze jakis informatyk? > wykombinowalem > takie haslo, ze mimo podpowiedzi nie moge go teraz rozgryzc (bo zapomnialem, > oczywiscie) :((( ech, to co to za podpowiedz, skoro nie podpowiedziala? Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: Jak byc byla wredna? 14.06.02, 19:57 Ale Ci się nowy nick udał, Tyś to! Ale daj Ci, zebyś przy starym zdołała pozostać.. kciuki trzcińskie zaciskam pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam to! Re: Jak byc byla wredna? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 20:48 Dzieki wszystkim! Do ADMINA sie poskarzylam i jeszcze napisze tam wszedzie gdzie radzicie! O rezultatach " reklamacji" napisze! Pozdrawiam .....? Odpowiedz Link Zgłoś
jeweller Re: Jak byc byla wredna? 14.06.02, 21:56 Gość portalu: jam to! napisał(a): > Poradzcie, prosze! Jest taki program: TINY PERSONAL FIREWALL, zainstaluj go sobie i patrz, kto usiłuje się przypinać do Ciebie. Jest tam: tucows.icm.edu.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta Re: Jak byc byla wredna? 15.06.02, 17:24 jeweller napisał : > Jest taki program: TINY PERSONAL FIREWALL, > zainstaluj go sobie i patrz, kto usiłuje się przypinać do Ciebie. Posłuchałam i ja :) Zainstalowałam i teraz co i rusz pojawia się komunikat o alercie, nie można kiwnąć palcem na klawiaturze, aby nie wyskoczył :(( Męczy mnie to, czy jest rada na "utajnienie" jego czujności ? Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeweller Re: Jak byc byla wredna? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.06.02, 08:14 To wkurza tylko na początku, można wybrać - puszczasz lub nie, lub ustawić regułę. To dobry program. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: Jak byc byla wredna? IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 15.06.02, 18:37 Gość portalu: jam to! napisał(a): > Poradzcie, prosze! to trzeba miec we krwi Odpowiedz Link Zgłoś