Dodaj do ulubionych

Pomocy - mam dość !!

20.10.10, 14:53
W mojej klasie są takie 4 dziewczyny , ktore nie są tipsiarami , barbie nie o to chodzi .
Każdy je lubi za co ? Za to że są ladne , mają figury modelek itp .
A ja z takimi 3 koleżankami jestesmy odrzucane przez reszte , a te dziewczyny sobie rozkazuja

Mamy dość ! Pomocy , pomóżcie
Obserwuj wątek
    • justyskaa123 Re: Pomocy - mam dość !! 20.10.10, 14:57
      Ja też mam coś takiego w mojej klasie tylko że one nie mają super figury i są 2 a nie 4 ;]
      wszystkimi żądzą !
      wredne szmaty ! angry
    • blyszczaca Re: Pomocy - mam dość !! 20.10.10, 15:09
      Raczej nic nie zrobisz,możesz tylko zobaczyć jak możesz poprawić wygląd swojej figury,
      wygląd i sań się bardziej odważna bo w tym również rzecz.
      U mnie w szkole jest dziewczyna wcale nie ładna i jest lubiana i popularna to zależy również od
      ciebie jaka jesteś jeśli cicha i samotna to nikt cię nie polubi bo co z taką osobą robić tylko
      ściany podpierać a jeśli jesteś przebojowa i radosna,wesoła to tylko zmień coś w swoim
      wyglądzie i do dzieła !!!

Powodzenia smile
      • olcissia_1998 Re: Pomocy - mam dość !! 20.10.10, 17:53
        U mnie są różne grupki tipsiar.

Elita "Sweet Girls"
        Tak siebie nazywają dziewczyny z tej grupy...
        Jest ich sześć. Wiktoria, to ich przewodnicząca. I największa z tipsiar. Chodzi o to, że na
        przerwach chodzi w szpilkach i ma na sobie pełno tapety. I oczywiście nosi tipsy. Zresztą
        ma wszystkie cechy aroganckiej tipsiary. Jest blondynką, zielono-niebieskie oczka (bo ona
        uważa, że to żadkie uncertain), opalenina jak z solarium (bez urazy dla osób o takich włosach
        oczach, lub opaleniźnie wink) i różowe ciuszki. I oczywiście tipsy, puder i szpilki. Kiedyś to
        była normalna dziewczyna, bez różu, zero makijażu i szpilek. I uwielbiałą sport. A teraz
        pełno różu, 100% tapety i wysokie szpilki na każdej przerwie. Druga Sabrina liczy się z nią
        rangą. Na lekcjach to taki świętoszek, a na długiej przerwie pełno tpety, szpilki, ale nie ma
        różu tylko pełno niebieskiego. Serio! Nawet tipsy niebieskie sobie załatwiła i szminkę taką...
        Jedyne, w czym się różni od Wiktorii to kolor włosów, bo ma czarne.
        Sara to młodsza w wieku Wiktorii siostra Sabriny...Podobna do Sabriny, tylko ma mniej
        tapety i nie chodzi w szpilkach, ale tipsy i jakiś makijaz jest.
        Asia i Eliza to takie pulpety (bez urazy! smile) ale są nawet miłe. Ale nosza makijaż i tipsy. Aśka
        to taka "raperka" w złotych i czarnych kolorach i masa biżuterii...
        Eliza róż i bluzka w białe i różowe paski ze złotym napisem "HOT"...
        A Kasia to załatwia jedzenie...dla nich. Dokucza z Wiktorią i innymi tym osobą, które np.
        zapomniały kanapek z domu, lub wogule nie przynosza jedzenia...A jak im dokuczają???
        Kasia kupuje pełno jedzenia i z dziewczynami opycha się nimi przy osobach bez jedzenia.

One wszystkie...były kiedyś zwykłymi dziewczynami. Wiktoria-fajna koleżanka. Sabrina-
        nieśmiała sportmenka. Sara- sportmenka z fasjnym charakterem. Asia- śmieszka "barbie".
        Eliza- ciocia "dobra rada". A teraz stały się tipriarami ;-((

A w mojej klasie nie ma grup tipsiar, ale sa dziewczyny kochające róż

Jak np. Sandra kochająca Hannah Montana z masa błyskotek i rózu, Agata która z
        prymusa zmieniłą się w nową Dodę i Ada- różowa księżniczka-buntowniczka.

Tak, tak- w każdej szkole są takie osoby...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka