imagiro 25.03.05, 18:03 wyszedlem z dola lece ku szczytom zdarzen jak cma ku swietle ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imagiro Re: haiku radosne 25.03.05, 18:08 to tez dla ciebie ... wychodzisz troche z dola ? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska wybieram to hajku 25.03.05, 18:23 imagiro napisał: > wyszedlem z dola > lece ku szczytom zdarzen > jak cma ku swietle ... i oby tak zostalo > Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: tez wolałabym takie 25.03.05, 18:31 to przestan zauwazac inne,usmiechnij sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: tez wolałabym takie 25.03.05, 18:37 spędziłam 2 dni z ojcem, porozmawialismy sobie o tym co ważne itp., uświadomiłam sobie ile popełniłam błędów jakbym mogła cofnac czas to moze bym dzisiaj nie miała dołów, sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: tez wolałabym takie 25.03.05, 18:43 xy2 napisała: > spędziłam 2 dni z ojcem, porozmawialismy sobie o tym co ważne itp., > uświadomiłam sobie ile popełniłam błędów > > jakbym mogła cofnac czas to moze bym dzisiaj nie miała dołów, sama nie wiem to czemu jestes smutna? -odkrylas cos waznego,zrozumials swoje bledy , to powod do radosci . Nie ma ludzi ktorzy nie popelniaja bledow.Dobrze o nich wiedziec. Niektorzy trwaja cale zycie we wlasnej "glupocie". Usmiech poprosze ! A czasu i tak nie da sie odwrocic,to tak samo pewne ,jak nastepne bledy. Oby nie byly takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: tez wolałabym takie 25.03.05, 18:51 xy2 napisała: > a moze masz racje uwierz mi... mam ! Odpowiedz Link Zgłoś