jotrope 06.07.05, 21:27 Potrzebuje magika, czarodzieja albo kogos takiego. Sprawa pilna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jotrope Re: Potrzebny magik 09.07.05, 16:20 Przejrzalam wszystkie oferty. Twoja wydaje mi sie najbardziej konkretna. Co potrafisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Potrzebny magik 09.07.05, 19:34 wybierz temat ... oferty sie posypia ... Odpowiedz Link Zgłoś
jotrope Re: Potrzebny magik 09.07.05, 19:41 Stary, ja mam bardzo konkretna sprawe do zalatwienia. Wybralam Ciebie, bo byles zwiezly i rzeczowy. Co potrafisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Potrzebny magik 09.07.05, 19:43 z malego ptaszka zrobic ..... bociana ... moze byc ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Potrzebny magik 09.07.05, 19:45 moze co innego? Ptaszka zostaw mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Potrzebny magik 09.07.05, 19:47 ok, pozostawiam ptaszka w twoich rekach ... ale musisz byc cierpliwa, za 9 miesiecy wykluje sie bocian ... to najdluzszy trick w historii czarnej magii. Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Potrzebny magik 09.07.05, 19:50 czuje sie zaszczycona.Ptaszek bedzie w dobrych rekach.I tez znam pare trikow magicznych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Potrzebny magik 09.07.05, 19:51 z malym ptaszkiem ? a mozesz go powiekszyc np. do wielkosci golebia ? Odpowiedz Link Zgłoś
jotrope Re: Potrzebny magik 09.07.05, 19:50 Czy Ty aby jestes prawdziwym magikiem ?! Zjawiles sie co prawda tak jak ten prawdziwy: jestem ! Ale co to za podpytywanie, czy cos tam moze byc albo nie ?!! Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Potrzebny magik 06.07.05, 21:51 prelekcje o magii to specjalnośc Lutego nie wiem jak u niego z praktyką... Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Potrzebny magik 06.07.05, 21:52 tylko czemu skończył na 13:) lepiej isc dalej zeby nie było pecha;) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Potrzebny magik 06.07.05, 22:21 może być???? www.tomex.kom.pl/flash/index.php?swf=morto pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Potrzebny magik 07.07.05, 14:41 no rzeknij czego trzeba ? chlopu podluzyc? czy sprawic by wiecej nie stanal kanalii ? wredna przyjaciolke oszpecic ? czy zeby jej cycki obwisly do pepka ? szefa opryszczyc ? czy ozlocic ? sasiadowi kota zdechnac ? czy sasiadke ta co z twoim, rzesistkowicy nabawic ? wszystko da sie zrobic... tanio nawet biore... nie wracam urody ani milosci. z zasady. taki jestem, k u r w a zasadniczy Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Potrzebny magik 07.07.05, 15:08 krish jest jedna taka co mnie wkurza... no w sumie ze dwie.. hm... albo i wiecej.. bedzie zniżka grupowa????? i studencka??? studencko-grupowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Potrzebny magik 07.07.05, 15:21 zalezy od uslugi oszpecanie, choroby, pryszcze, rzesistki, uplawy, lysienie podlegaja rabatom okolicznosciowym natomiast rzucanie urokow milosnych, permanentny wzwod, podnoszenie cyckow, wywolywanie bogactwa etc objete sa odrebnym cennikiem i trzymaja sie mocno Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Potrzebny magik 07.07.05, 15:49 Od stałego wzwodu mam swojego 9 vatowego przyjaciela, od miłości trzymam się z dala na wszelki wypadek.. podnosić cycków nie musze bo i nie ma co.. ale lysienie takiej jednej wiedzmie by sie przydało. drugiej dajmy na to pryszcze- zeby mie pomyślały ze to jeden urok i nie stać mnie na odrobinę fantazji. A jak z impotencją? serwujesz?? bo w sumie taki jeden też mi podpadł to ile razem i czy dostanę fakturę? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Potrzebny magik 07.07.05, 15:57 impotencja tez... ale nie wiem czy nie taniej cie wyniesie wynajac zula do skopania po jajach faktura moze byc na usluge towarzyska nie wiem, czy sie da odpisac... ps 9 watow to duzo jak na przyjaciela ? czesto trzeba zmieniac baterie ? Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Potrzebny magik 07.07.05, 16:30 mam akumulatorki ;) jakoś daję radę.. ładują się w 4 godziny a przyjaciel jak trzeba radzi sobie od moich 18 urodzin. Czy dużo.. hm.. no ma ciężką robotę "chłopak" Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Potrzebny magik 07.07.05, 16:41 musisz wyjsc za maz za 16 latka starszym serduszko peknie skoro masz przyjaciela od 18 urodzin... nie przerobia... Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Potrzebny magik 08.07.05, 09:32 Krish! no bez przesady... z posiadania nic nie wynika.. tak jak z posiadania ksiazek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bba4 Re: Potrzebny magik 07.07.05, 15:02 a mniszki nie chcesz? potrafi zdzialac cuda;) Odpowiedz Link Zgłoś
mzimu5 Re: Potrzebny magik 08.07.05, 10:14 Dobry Szaman: itulec@o2.pl - Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś