jotrope 22.07.05, 11:39 Człowiek jest spadkobiercą czy może więźniem swojej przeszłości ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panorama12 Re: Przeszłość 22.07.05, 12:23 Kiedyś żyłam tylko przeszłością, nie potrafiłam cieszyć się tym co jest tu i teraz. Teraz zrozumiałam, że idealizowałam tą przeszłość. Pamięć jest wybiórcza, a ja pamiętałam tylko to co dobre... Zagłębiałam się w to coraz bardziej. Teraz jest już trochę inaczej, myślę bardziej o przyszłości, ciągle mając nadzieję, że to co dobre dopiero ma mnie spotkać... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Przeszłość 22.07.05, 13:44 panorama12 napisała: > Kiedyś żyłam tylko przeszłością, nie potrafiłam cieszyć się tym co jest tu i > teraz. Teraz zrozumiałam, że idealizowałam tą przeszłość. Pamięć jest > wybiórcza, a ja pamiętałam tylko to co dobre... Zagłębiałam się w to coraz > bardziej. Teraz jest już trochę inaczej, myślę bardziej o przyszłości, ciągle > mając nadzieję, że to co dobre dopiero ma mnie spotkać... czyli, z deszczu pod rynne... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Przeszłość 22.07.05, 13:07 Bywa ze pierwszym,czasami jednym i drugim,bywa tez,ze zadnym z powyzszego... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Przeszłość 22.07.05, 13:41 A co, nie mozna nie byc spadkobierca swej przeszłosci ? Odpowiedz Link Zgłoś