luty10 26.07.05, 19:43 dziekuje Ci za Twoja wiare we mnie i Twoja lojalnosc... dziekuje Ci za Twoja przyjazn... pragne nigdy Cie nie zawiesc... moglbym na privie, ale chce zeby wszyscy wiedzieli, ze cenie Cie bardzo...:)) pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alaaa6 Re: gf.............:)))) 26.07.05, 19:45 luty10 napisał: > dziekuje Ci za Twoja wiare we mnie i Twoja lojalnosc... > dziekuje Ci za Twoja przyjazn... > pragne nigdy Cie nie zawiesc... > > moglbym na privie, ale chce zeby wszyscy wiedzieli, > ze cenie Cie bardzo...:)) > pozdrowka ozen sie z nia;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fordyta Re: gf.............:)))) 26.07.05, 19:49 to wygląda jak post pożegnalny. Jednak wyczuwam lekką nutkę tego czegos, co czesto towarzyszy Ci w określonych okolicznościach, których nie można ot tak po prostu szczerze i szerzej opisywać, luty, bo to się dzieje naturalnie w Twojej głowie, pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: gf.............:)))) 26.07.05, 19:52 fordyta napisała: > to wygląda jak post pożegnalny. Jednak wyczuwam lekką nutkę tego czegos, co > czesto towarzyszy Ci w określonych okolicznościach, których nie można ot tak po > > prostu szczerze i szerzej opisywać, luty, bo to się dzieje naturalnie w Twojej > głowie, > pozdrowienia i nich s--- Odpowiedz Link Zgłoś
fordyta Re: gf.............:)))) 26.07.05, 19:54 wybacz, alaaa6, naturalnie mała popraweczka: >> > prostu szczerze i szerzej opisywać, luty, "bo to się dzieje naturalnie w > Twojej > > głowie,: w tm miejscu, w którym jest i w którym powinno byc, a w którym nie było wczęsniej naturalnie powinien być cytat. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro do lutoszy 26.07.05, 19:54 misiu, a co to kogo obchodzi ? ty zacznij mowic normalnym jezykiem do ludzi, to wiecej przyjaciol zdobedziesz ... zachowujesz sie jak KK ... ladidadi, cacy cacy ... i masz pusto na tacy ... Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: gf.............:)))) 26.07.05, 21:32 :))))) moja wiare w Ciebie i przyjazn zawdzieczasz sobie... :)))) jestes pieknym czlowiekiem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: gf.............:)))) 26.07.05, 21:33 zalozylam_nowe napisała: > :))))) > > moja wiare w Ciebie i przyjazn zawdzieczasz sobie... :)))) > > jestes pieknym czlowiekiem > :)))) miejmy nadzieje ze jego stara tez tak mysli;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: gf.............:)))) 27.07.05, 11:44 luty10 napisał: > problem z @ specjalnie dla ciebie stworzony...bay Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: gf.............:)))) 27.07.05, 11:55 luty10 napisał: > problem z @ a druga? :) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: gf.............:)))) 27.07.05, 12:02 zalozylam_nowe napisała: > luty10 napisał: > > > problem z @ > > a druga? :) a telefonu ,ci nie podal jeszcze? tam zonusia moze odebrac;)))? Julio;) Odpowiedz Link Zgłoś
zalamanyy Re: gf.............:)))) 27.07.05, 12:42 alaaa6 napisała: > zalozylam_nowe napisała: > > > luty10 napisał: > > > > > problem z @ > > > > a druga? :) > > a telefonu ,ci nie podal jeszcze? > tam zonusia moze odebrac;)))? > Julio;) aluuu6, co to za insynuacje?;)))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=26609971&a=26673599 Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: gf.............:)))) 27.07.05, 12:45 zalamanyy napisał: > alaaa6 napisała: > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > luty10 napisał: > > > > > > > problem z @ > > > > > > a druga? :) > > > > a telefonu ,ci nie podal jeszcze? > > tam zonusia moze odebrac;)))? > > Julio;) > > aluuu6, co to za insynuacje?;)))) > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=26609971&a=26673599 > lojoj! :))) ale sie ryplo;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: gf.............:)))) 27.07.05, 15:52 alaaa6 napisała: > zalozylam_nowe napisała: > > > luty10 napisał: > > > > > problem z @ > > > > a druga? :) > > a telefonu ,ci nie podal jeszcze? > tam zonusia moze odebrac;)))? > Julio;) homo vulgaris charakteryzuje sie tym, ze kazda miedzyludzka relacje widzi przez pryzmat dupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: gf.............:)))) 27.07.05, 15:55 zalozylam_nowe napisała: > alaaa6 napisała: > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > luty10 napisał: > > > > > > > problem z @ > > > > > > a druga? :) > > > > a telefonu ,ci nie podal jeszcze? > > tam zonusia moze odebrac;)))? > > Julio;) > > homo vulgaris charakteryzuje sie tym, ze kazda miedzyludzka relacje widzi przez > > pryzmat dupy :) > > jak wynika z drugiego watku... Tobie Julenko pozostaja pryzmaty duchowe do dyspozycji... oj ! a nie wiesz co tracisz... gorale powiadaja ;siat sie kolo d.. kreci.. a gorale to madrzy ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe alu, powiem wprost... 27.07.05, 21:34 dowcip masz olowiany, a ja nie posiadam lupy do szukania sensu w tym, co piszesz ponadto, jesli z twoich postow wyjac czysta zaczepke, w poszukiwaniu jakiegos stanowiska, pozostaje jedynie puste miejsce... moja odpowiedz na ewentulany twoj komentarz do tego posta brzmi: I am whatever you say przykro mi, ale nie mam dla ciebie wiecej czasu :( Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: alu, powiem wprost... 27.07.05, 21:49 zalozylam_nowe napisała: > dowcip masz olowiany, a ja nie posiadam lupy do szukania sensu w tym, co piszes > z > > ponadto, jesli z twoich postow wyjac czysta zaczepke, w poszukiwaniu jakiegos > stanowiska, pozostaje jedynie puste miejsce... > > moja odpowiedz na ewentulany twoj komentarz do tego posta brzmi: I am whatever > you say > ich hab dich auch lieb;) > przykro mi, ale nie mam dla ciebie wiecej czasu :( Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: gf.............:)))) 27.07.05, 12:47 Luty, Ja sie nie chce tutaj pchac miedzy wódke a zakonskę..... Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: gf.............:)))) 27.07.05, 22:02 bardzo.... zwłaszcza za pewne rzeczy- wykorzystywanie i ten uroczy z najbardziej uroczych uśmiechów. Jaki pojawia się podwójnie po każdym Twoim jadowitym poście lub w kazdym z Twoich jadowitych wątków. Ale to tylko takie moje pisanie, bo to ja zostałam wykorzystana. Nie powiem, żebym czuła się z tym dobrze. Więc powiem co innego- skoro nie mozesz mi zagwarantować swojej lojaloności, z moją możesz się pozegnac. Ale to tylko takie moje pisanie. Dla Ciebie zupełnie bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidor.kawowy Re: gf.............:)))) 27.07.05, 22:35 Pisz dalej. Jesteś świetna. Skąd ja to znam? Odpowiedz Link Zgłoś