pastwa 05.09.02, 21:54 Ciekawy byłem kto nie ma problemów z trafieniem w kropke, oraz czy temat jest wazny by watek sie rozwijał ;o) Gratuluje precyzji wszystkim z tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwieto Re: . 05.09.02, 22:00 Temat jest tak wazny, ze az powiem, nie bojmy sie tego okreslenia, zasadniczy. I mam nadzieje, ze sie troche jeszcze rozwinie, latwiej bedzie w niego trafiac... Pastwo! Powinienes teraz temat dobrze poic, karmic, chodzic z nim na spacery, moze urosnie wtedy do dwukropka? Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: . 05.09.02, 22:16 Kwieto, staram sie dbac o mój temat jak tylko moge, nawet "kropię" go dla ochłody. Ps. Chwilowo trwa znajdowanie mu odpowiedniej pozycji,raz na wozie raz pod wozem. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_mimo_woli ...............................narescie cos widac 05.09.02, 22:02 Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa kropka 05.09.02, 22:07 Jak to ludzie potrafia z "igły" zrobić "widły", nie chcę żeby zawężać mój temat, ale az tak go poszerzać jak kolega powyżej,to lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba i IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 22:07 Pozwól Pastwo najdroższy, że ja postawię tę kropke nad I. Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: i 05.09.02, 22:11 Dziekuje Ci bardzo Melbo, ze wyniosłaś mój temat na piedestał i stał sie bardziej widoczny. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne ja droga Melbo jednak 05.09.02, 22:11 wciagne ten znak pod wykrzyknik . Trafilam w kropke! Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: Tobie również dziękuję Roseanne... 05.09.02, 22:14 ....że zrzuciłaś mój temat na niziny,bo on ma chyba lęk wysokosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Roseanne najdroższa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 22:14 Roseanne, ja też trafiam, bo ja jestem dalekowidz. Ale zastanawiam się, jak ten Pastwa tę kropeczkę tu postawił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_sama Re: . IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.09.02, 22:15 Drogi Pastwo!] Widzę ze znalazłeś się w kropce! Jak ci mozemy pomóc biedaku??? ;)) i_s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo hej (z akcentem na "j"!) IP: 209.226.65.* 05.09.02, 22:18 a ja lubie z zakretaskiem ;-) wiec najlepiej mi ta kropka pasuje do "j" jak w przyspiewkach "hej tam w dolinie, hej tam przy mlynie..." ojej! Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: . 05.09.02, 22:20 Pomóc mozna mi na wiele sposobów, najprosciej byłoby mnie kropnąc przez głowe, czym mało okropnym i już. Dzieki Tobie Inko czuję,że choć okropinkę ruszyłem z miejsca ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_sama Re: . IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.09.02, 22:31 Po-kropim cię kropidłem, o-kropne wizje znikna krople rosy w słońcu... Zakrapiana kolacje czas zacząć! i_s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo skroplonym... IP: 209.226.65.* 05.09.02, 22:34 pokropiony z kropielnicy, zakropiony przy miednicy, kropki liczyl przy boznicy pastwa z deszczem skropionej ulicy. kropki mu sie przywidzialy, noca spac mu nie dawaly i w biedronie koszuliny ubierac sie przymuszaly. zakropliwszy wiec oczeta pastwa prosil nas, dziewczeta tudziez panow i chlopieta o bez kropek choc porcieta. nakrapiany wszak kubraczek nosil pastwa - nieboraczek, wiec na spodniach inny szlaczek chcial miec pastwa-biedroniaczek. pot sie skroplil na mym czole wiec w tym miejscu sobie pozwole zakonczyc bajeczke pisana w mozole o kropkach, co pastwe gryza jak mole. wiecej rymow czestochowskich nie mam - starosc, nie radosc - na glupawe rymowanki tez kiedys przychodzi koniec. i kropka! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa dziekuje Ci dodo ;o) 05.09.02, 22:54 Wiersz sliczniutki, juz mi okropinkę lepiej. Ps. Chcę Ci powiedziec, że przypominasz mi o jednym koledze z lat dziecinstwa, który( gdy jeszcze specjalnie mówić nie umial) to poproszony o powiedzenie jak sie nazywa odparł z powaga "dodo af af" od tej pory miał przezwisko właśnie "dodo", ale tylko dla wtajemniczonych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
opty13 "." 05.09.02, 22:17 Przy najblizszej okazji pozwole sobie zacytowac ten temat jako istotny element podtrzymywania zycia na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_mimo_woli Re_animacja kropki... 05.09.02, 22:27 Czy ktos potrzebowal lekarza... To akurat u nas lecza kropniem_sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly.k Gdzie ta kropka? IP: 139.57.24.* 05.09.02, 22:24 Przeciez kropka powinna byc na koncu zdania. Co jesli jest na poczatku? Co to znaczy? Co robic? (tu zwracam uwage dodo, ze pytajnik jest bardziej zakrecony niz 'j'). Moze zatem tak: Na poczatku byla kropka... Pozdrawiam, mk. (znowu kropka!!! ratunku! wszedzie widze kropki!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_sama Re: wykropka? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.09.02, 22:33 MK - czy ty moze masz wysypke - wykropke???? Lekarzu, nie lecz sie sam! lecz Małego Księciunia! Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_mimo_woli Na czym te kropki!!!! 05.09.02, 22:37 Pan ma wysypke, Maly Ksiaze, prosze nie pokazywac jezyka... Hmmm....czym to sie leczy babka_lekarska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoloresDelRio Re: Gdzie ta kropka? IP: 217.153.94.* 06.09.02, 16:32 ?bo to może jak w hiszpańskim? (odwrócony pytajnik sienie udał) Odpowiedz Link Zgłoś
xkropka Re: . 05.09.02, 23:51 Nareszcie temat dla mnie - nie dosc, zem kropka, to jeszcze z iksem. Pastwo! pozdrawiam Cie (z kropka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT ;-) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 16:29 tez postanowilam tu trafic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamfora Re: . IP: 62.29.248.* 06.09.02, 16:37 Aaale kino ;-) Trafilam! Te kropka to tez symbol polskosci...(żaba zżera dżem z dżdżownicy ;-) :-)) Ba. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta Re: . 06.09.02, 17:07 Stanowczość, siła, władza w takiej kropce pewnie postawionej są. Niepotrzebne zdania, niepotrzebna treść. Kto potrafi W TEN SPOSÓB kropke postawić szacunku godzien jest. OOOO Pastwo, jestes WIELKI Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine do pastwy co ukradl watek IP: *.unl.edu 06.09.02, 17:35 A czy to przypadkiem nie ja dalem Ci pomysl z trafianiem w male obiekty ? Moze mnie sie nalezy polowa dochodu z tego watku, ha ? Wodz Imagine, Poludniowa Nebraska Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: do pastwy co ukradl watek 06.09.02, 17:50 Imagine napisał: > A czy to przypadkiem nie ja dalem Ci pomysl z trafianiem w male obiekty ? > Moze mnie sie nalezy polowa dochodu z tego watku, ha ? Wybacz Andrzeju, powinienem pisać przy każdym swoim poscie, ześ natchnieniem mym, bo szczerze powiedziawszy,wszystko co do tej pory nabazgrałem na tym zeszycie wirtualnym jest wynikiem Twojego pierwszego postu jaki ujrzałem wchodząc w tę nieznaną mi kraine. Tak więc,jeszcze mi z 10 lat zejdzie nim zacznę eksploatować tą Twoją mysl o trafianiu w małe obiekty innego wymiaru... Naturalnie nalezy Ci sie prawie cały temat( to wszystko białe obok kropki, wiesz jak ciężko wklepać tę biel było ?), ale kropke mi zostaw, dobrze ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: do pastwy co ukradl watek IP: *.unl.edu 06.09.02, 18:07 pastwa napisał: > Imagine napisał: > > > A czy to przypadkiem nie ja dalem Ci pomysl z trafianiem w male obiekty ? > > Moze mnie sie nalezy polowa dochodu z tego watku, ha ? > > > Wybacz Andrzeju, powinienem pisać przy każdym swoim poscie, ześ natchnieniem > mym, bo szczerze powiedziawszy,wszystko co do tej pory nabazgrałem na tym > zeszycie wirtualnym jest wynikiem Twojego pierwszego postu jaki ujrzałem > wchodząc w tę nieznaną mi kraine. > Tak więc,jeszcze mi z 10 lat zejdzie nim zacznę eksploatować tą Twoją mysl o > trafianiu w małe obiekty innego wymiaru... > > Naturalnie nalezy Ci sie prawie cały temat( to wszystko białe obok kropki, > wiesz jak ciężko wklepać tę biel było ?), ale kropke mi zostaw, dobrze ? > > Pozdrawiam ja to Ci moge wkropic jak mi sie wczesniej za nauki nie wezmiesz. A kysz, 10 lat czekac na to by zrozumiec jak trafic stodole z jednego metra ceglowka. Wstydu nie masz pastwa. Wodz Imagine, Poludniowa Nebraska. Odpowiedz Link Zgłoś
cyntia1 Re: . 08.09.02, 13:00 Udało mi się kropnać w tę kropkę, ale zanim w nią kropnęłam okropnie sobie wkropiłam bo inaczej bym nie smogła. A jak już tu jestem to wkropię autorowi. Zbyt wieloznaczna jest ta kropka, nie wiadomo właściwie czy ona jest za czy też przeciw, czy czegoś broni czy stoi jedynie na z góry upatrzonych pozycjach i czeka. Skropić by tą kropkę czymkolwiek i zobaczyć co się z niej wykluje. Okropnie skropiona wielokropną kropnością kropki Cyntia Odpowiedz Link Zgłoś