cheeringup 22.09.05, 09:18 czy to dobrze jak się chodzi z mamą na imprezy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cheeringup Re: mama na imprezie... 22.09.05, 09:55 a jak mama jest fajna.. ? i lubi się bawic?? ps. jestem babką a nie mamisynkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: mama na imprezie... 22.09.05, 10:46 cheeringup napisała: > czy to dobrze jak się chodzi z mamą na imprezy?? nie mama może mieć większe powodzenie niż ty.... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: mama na imprezie... 22.09.05, 10:54 Nie... I jest pytanie, dlaczego mamę nie ciągnie do jej równie młodych duchem równolatków. Odpowiedz Link Zgłoś
szagajet Re: mama na imprezie... 22.09.05, 11:17 na mojej imprezie (osiemnastka ) kilka lat temu, moj kolega przelecial moja mame w lazience Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: mama na imprezie... 22.09.05, 12:02 szagajet napisała: > na mojej imprezie (osiemnastka ) kilka lat temu, moj kolega przelecial moja > mame w lazience i jak Ci z tym bylo? ucieszylas sie ze mama tez ma cos z zycia czy wrecz przeciwnie? (bo nie rozumiem, czy Twoj post jest argumentem za czy przeciw imprezowaniu z mama) Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: mama na imprezie... 22.09.05, 12:15 jestem za.. lubię, widzę jak rozkwita. poza tym , to nie tylko impreza, to również niedziela na spacerze, wakacje ... chodzi mi o to, czy mama rzeczywiście może byc taką przyjaciółką.. ?? bo niby jest super itd, ale to w końcu mama... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: mama na imprezie... 22.09.05, 12:24 cheeringup napisała: > chodzi mi o to, czy mama rzeczywiście może byc taką przyjaciółką.. ?? bo niby > jest super itd, ale to w końcu mama... mysle ze moze. i ze to piekne, jesli tak jest, ale chyba zdarza sie rzadko. chcialabym miec taki kontakt ze swoja matka, ale niestety sie nie da w moim przypadku :( Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: mama na imprezie... 22.09.05, 12:29 widzisz, w moim domu ojca prawie nie było. więc jakby jesteśmy skazane na siebie... w moim domu zawsze było tak i jest, że jak wpadali znajomi to nie tylko do mnie ale do nas... w pewnym momencie zaczęli nawet dzwonić do niej a nie do mnie:):) cieszę się że tak mam, nie będę tego ukrywać... bo np. w taką niedzielę której nie cierpię mam z kim iść na piwko.. mam jednak wyrzuty w stosunku do ojca.. on uważa że matki są od siedzenia w domu.. Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: mama na imprezie... 22.09.05, 11:29 Nie, bo mama ma prawo do samodzielności i chyba opiekuna już nie potrzebuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: mama na imprezie... 22.09.05, 11:48 dziękuję wszystkiem za odpowiedzi... a ja i tak będę z nią chodzić, bo to równa babeczka... i też potrzebuje rozrywki!!! a na robienie szliaków na drutach ma jeszcze czas:> Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: mama na imprezie... 22.09.05, 17:44 jak sie lubi to dobrze ajak nie to niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś