alaaa6 Re: skad bierze sie u niektorych chec do ogladani 02.10.05, 14:47 czy nie maja kompleksow ogladajac cos czego np.sami nie posiadaja albo nigdy nie mogliby posiasc? Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: skad bierze sie u niektorych chec do ogladani 02.10.05, 14:50 pytanie po co im to miec Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: skad bierze sie u niektorych chec do ogladani 02.10.05, 14:52 psychopata.z.borderline napisała: > pytanie po co im to miec > dobre pytanie... to po co ogladaja? Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: skad bierze sie u niektorych chec do ogladani 02.10.05, 14:54 męska natura jest taka, że oni lubią sobie na cyce popatrzeć, co w tym złego Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: skad bierze sie u niektorych chec do ogladani 02.10.05, 14:58 psychopata.z.borderline napisała: > męska natura jest taka, że oni lubią sobie na cyce popatrzeć, co w tym złego > dlaczego "meska natura" ja uwielabiam patrzec na muskularnych mezczyzn... ale jak patrze to zal mi ze nigdy tego nie bede mogla dotknac... pytam czemu moj maz nie jest tak piekny jak ci tutaj? Czy tylko ja mam takie mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: skad bierze sie u niektorych chec do ogladani 02.10.05, 14:59 nie mam męża ale jak kogoś kocham to jest dla mnie istotą idealną i nie chce mi sie nawet patrzec na innych Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: skad bierze sie u niektorych chec do ogladani 02.10.05, 15:01 psychopata.z.borderline napisała: > nie mam męża > > ale jak kogoś kocham to jest dla mnie istotą idealną i nie chce mi sie nawet > patrzec na innych > i tutaj jestesmy u zrodla... ja tez kocham mojego meza,i dlatego nieogladajac takich zdjec nie pozwalam glupim myslom na potancowke... Myslom ktorych potem bym sie wstydzila... Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: skad bierze sie u niektorych chec do ogladani 02.10.05, 15:03 to nie chodzi o wstyd, po prostu nie chce sie oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Alaaa, dla Ciebie, taki muskularny:) 02.10.05, 15:11 www.sadurski.pl/erot/foto/duze/29.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Alaaa, dla Ciebie, taki muskularny:) 02.10.05, 15:24 Nie. Gdyby musiał zamienić kapelusze, pewnie by się Ali spodobał:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Alaaa, dla Ciebie, taki muskularny:) 02.10.05, 15:26 wiesz, byłam na paninskim, nago tanczył świetny trener walk wschodnich panie rzucały sie na niego, siedziałam maksymalnie pijana i patrzyłam na to po co mu to? Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: Alaaa, dla Ciebie, taki muskularny:) 02.10.05, 15:59 aretha04 napisała: > www.sadurski.pl/erot/foto/duze/29.jpg phi... on wcale nie jest muskularny...raczej sflaczaly;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Alaaa, a ten, chyba nie sflaczały????:) 02.10.05, 16:25 www.sadurski.pl/erot/foto/duze/12.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: Alaaa, a ten, chyba nie sflaczały????:) 02.10.05, 16:28 aretha04 napisała: > www.sadurski.pl/erot/foto/duze/12.jpg az sie usmiechnelam;)))ladny .. ale jeszcze znajdz takiego z ramionami :::uwielabiam ramiona....ten ciutku za szczuplutki.. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Alaaa, a ten ????:) 02.10.05, 16:46 tylko poczekaj chwilę ......... krew szybciej pulsuje ........ podniecenie wzrasta .......... o, już załadował:) www.bigfatbaby.com/index.cfm?action=view&id=747 Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: Alaaa, a ten ????:) 02.10.05, 16:48 aretha04 napisała: > tylko poczekaj chwilę ......... krew szybciej pulsuje ........ podniecenie wzra > sta .......... > o, już załadował:) > > www.bigfatbaby.com/index.cfm?action=view&id=747 piekny ...dziekuje wlasnie to jest to;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: Alaaa, a ten ????:) 02.10.05, 17:01 a to jest cos na 1000%... malestars.codserver.com/cnt/jean-claude_van_damme/photos/7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: skad bierze sie u niektorych chec do ogladani 02.10.05, 15:36 Nie wiem skad sie to bierze, ale ja to mam. Bardzo lubie ogladać zdjęcia golych ludzi, a w szczegolności kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: skad bierze sie u niektorych chec do ogladani 02.10.05, 15:39 ja też lubie laski pooglądać:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: skad bierze sie u niektorych chec do ogladani 02.10.05, 16:54 alaaa6 napisała: > zdjec nagich ludzi...? Nie tylko zdjęć. Ludzi na żywo też. Oczywiście po zdjęciu,,, Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: skad bierze sie u niektorych chec do ogladani 02.10.05, 17:02 m.malone napisał: > alaaa6 napisała: > > > zdjec nagich ludzi...? > > Nie tylko zdjęć. Ludzi na żywo też. Oczywiście po zdjęciu,,, widocznie ja mam tylko zahamo-lce;) Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: skad bierze sie u niektorych chec do ogladani 02.10.05, 20:49 Potem pewnie zakłada sie wątki takie jeak ten, w którym autor zadał pytanie i zmył się z forum na które nigdy wcześniej nie wpisywał się. Czemu ma to służyć, propagowaniu siebie, czy tego, że forum podgląda się, pod postem autora znalazło się duzo odpowiedzi na temat przez niego poruszony. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 bodzce kluczowe 02.10.05, 20:55 nagość jest piękna w kazdym wieku ale nie wiem czy o to ci chodzi w seksie paniuja tak zwane bodzce kluczowe często sa natury optycznej np u ciernika to czerwony brzuszek jako samczym MUSISZ mieć czerwony brzuszek jeśli chcesz żeby samiczka się tobą zainteresowała jak ci eksperymentator zamaluje to choćbys był największym najmądrzejszym i najsilniszym samcem w okolicy ona cię zignoruje tak sie stało że u facetów bodzce kluczowe leżą we wzroku Odpowiedz Link Zgłoś