Dodaj do ulubionych

Warto zobaczyć

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 08:24
Surfując po Internecie mozna zauwazyc dynamicznie rozwijające się seriwsy
poświęcone psychologii. Ponieważ ten temat bardzo mnie interesuje studiuje je
dośc dogłębnie. Jednym z tych serwisów godnym polecenia jest adres
www.psychologia.apl.pl. Moim skromnym zdaniem warto tam zajrzeć.
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych psychologią!
Obserwuj wątek
    • Gość: soso Re: Warto zobaczyć IP: 195.41.66.* 24.09.01, 14:38
      Wg mnie lipa. No i to niebieskie tlo!

?
    • Gość: Iza Re: Warto zobaczyć IP: *.chello.pl 24.09.01, 15:33
      A mnie się podoba. Czy możesz polecić jeszcze jakąś stronę? Dzięki!!!
      • Gość: Iza Re: Warto zobaczyć IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 01:12
        Gość portalu: Iza napisał(a):

> A mnie się podoba. Czy możesz polecić jeszcze jakąś stronę? Dzięki!!!

Widzę, że mam sobowtóra.
        Serwis czytałam. Błękit rzeczywiście odblaskowy. O zawartości trudno mi się
        wypowiadać, jestem przecież TYLKO skromną polonistką... Za to Wy chyba
        jesteście wszyscy psychologami, skoro stać was na tak jednoznaczne oceny. Ludzie
        się napracowali, chcą się pochwalić efektami, a Wy "lipa", "denne" itp.
        Przydałoby się może jakieś uzasadnienie.
        • Gość: fnoll Re: nie warto - uzasadnienie IP: *.ds.uj.edu.pl 30.09.01, 12:44
          Poza oczojebnym kolorem niebieskim serwis ten ma inne powazne minusy:

- styl pisania tekstow jest mierny, pelne sa masla maslanego (Iza, jako
          polonistka moglaby to ocenic ;-) )

- poziom merytoryczny tekstow jest niziutki, a niektore nawet zawieraja
          nieprawdziwe informacje (np. ten o schizofrenii - wiecej tam mitow niz faktow)

- autor, czy tez autorzy, nie rozumieją chyba zakresu pojecia "psychologia",
          skoro w serwisie jej niby poswieconym zamieszczaja informacje o tantrze, albo
          jest to wyraz ich niechlujnosci (rownie dobrze moglby sie pojawic tam dzial
          poswiecony kuchni wegetarianskiej i sportom ekstremalnym - tylko po co w takim
          razie tytulowac serwis "psychologia"? chyba zeby skusic i wprowadzic w blad
          internautow)

ku przekonaniu polecam dokonanie osobistego porownania tejze nieszczesnej
          strony z innymi, znacznie bardziej fachowymi moim zdaniem i ciekawszymi:
          www.swiatpsychologii.pl - terapeutyczne aspekty psychologii
          www.psyche.pl - psychologia "akademicka"
          • Gość: Iza Re: nie warto - uzasadnienie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 15:01
            Gość portalu: fnoll napisał(a):

> Poza oczojebnym kolorem niebieskim serwis ten ma inne powazne minusy:
            >
            > - styl pisania tekstow jest mierny, pelne sa masla maslanego (Iza, jako
            > polonistka moglaby to ocenic ;-) )

Jak w innym miejscu napisałam o czyimś idiotycznym stylu to mi zarzucono
            upierdliwość. To mnie akurat nie uraża, lubię być upierdliwa, ale nie chce mi
            się z wszystkimi wojować akurat o logikę wypowiedzi. Ich bełkot. Mam parę
            innych rzeczy do zrobienia poza siedzeniem na forum, zwłaszcza teraz. Nie
            twierdzę, że ten serwis jest genialny, wydaje mi się tylko, że pozostałe osoby
            nie zniżyły się do otwarcia żadnego artykułu.
    • Gość: ad Re: Warto zobaczyć IP: 10.10.10.* / *.as1.rm2.cwitaly.net 25.09.01, 14:35
      Gość portalu: stock napisał(a):

> Surfując po Internecie mozna zauwazyc dynamicznie rozwijające się seriwsy
      > poświęcone psychologii. Ponieważ ten temat bardzo mnie interesuje studiuje je
      > dośc dogłębnie. Jednym z tych serwisów godnym polecenia jest adres
      > www.psychologia.apl.pl. Moim skromnym zdaniem warto tam zajrzeć.
      > Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych psychologią!

Nic nie warte!!

• Gość: Malwina Re: Nie Warto zobaczyć IP: *.abo.wanadoo.fr 25.09.01, 15:06
      Faktycznie denne ...:-(
    • Gość: ? Re: Warto zobaczyć - ??? IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 09:21

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka