bylomu40i4 Re: Spiralu-architekcie 04.11.05, 21:04 ala-a napisała: > gdzie jestes? Poszedl innym spiralki zakladac :) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Spiralu-architekcie 04.11.05, 21:07 szkoda.. brakuje Tutaj inteligentnych NOWYCH watkow..;) myslam ze jego wczorajsze wywody ,mozna uznac za obietnice...szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Spiralu-architekcie 04.11.05, 23:58 ty nawet w szatach spirali nie masz nic do powiedzenia wiec sie nie przebieraj tylko sie wymyj Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 14:25 Negocjowalem potajemnie z malonem, rybologiem i imagierem, zeby zeszli z tego forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 14:27 spiral_architect napisał: > Negocjowalem potajemnie z malonem, rybologiem i imagierem, zeby zeszli z tego > forum :))) i co? Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 14:29 ala-a napisała: > i co? > fiasko - malone,rybolok i imagier to niestety nietykalna klika. beda sie tu panoszyc przez wiecznosc - tak mi powiedzieli. twardzi z nich negocjatorzy ;). Odeszla niejaka richelieu, co to nos zadarty miala wyzej niz pietrza sie Himalaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.szkrab Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 14:30 Masz psychozy co systematycznie udowadniasz Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 14:32 spiral_architect napisał: > ala-a napisała: > > > > i co? > > > > fiasko - malone,rybolok i imagier to niestety nietykalna klika. beda sie tu > panoszyc przez wiecznosc - tak mi powiedzieli. twardzi z nich negocjatorzy ;). > wiedzialam ;)ze mnie nie zostawia samej;)) nie znam richelieu.. no to jak juz sobie ponegocjowales .. to napisz cos interesujacego;-) dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 14:33 ala-a napisała: > no to jak juz sobie ponegocjowales .. > to napisz cos interesujacego;-) > dobrze? > > Co to znaczy "cos interesujacego" ? Tak na zawolanie ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 14:40 spiral_architect napisał: > ala-a napisała: > > > > no to jak juz sobie ponegocjowales .. > > to napisz cos interesujacego;-) > > dobrze? > > > > > > Co to znaczy "cos interesujacego" ? Tak na zawolanie ;) ? > > nie rozumiem,po co przyszedles ,pogadac sobie bez celu? myslalam ze masz juz pomysl,a mnie ulomnej umyslowo kobiecie odpowiadasz z grzecznosci.. obiecanki cacanki... ja nadal bede czekala .. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 15:14 ala-a napisała: > > nie rozumiem,po co przyszedles ,pogadac sobie bez celu? > myslalam ze masz juz pomysl,a mnie ulomnej umyslowo kobiecie odpowiadasz z > grzecznosci.. > obiecanki cacanki... > ja nadal bede czekala .. > Hmm, przyznam szczerze, ze niezbyt rozumiem :). Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.szkrab Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 15:20 wlasnie przejrzałam twoje wypociny marketingowe na stronie salonu do którego za mną polazłaś anoo. żenada ale nie spodziewałam sie niczego innego. ty pasujesz tam idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 15:56 spiral_architect napisał: > ala-a napisała: > > > > > > nie rozumiem,po co przyszedles ,pogadac sobie bez celu? > > myslalam ze masz juz pomysl,a mnie ulomnej umyslowo kobiecie odpowiadasz > z > > grzecznosci.. > > obiecanki cacanki... > > ja nadal bede czekala .. > > > > Hmm, przyznam szczerze, ze niezbyt rozumiem :). > > to zle.. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 15:58 ala-a napisała: > to zle.. > jak to "pogadac sobie bez celu" ? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 16:03 spiral_architect napisał: > ala-a napisała: > > > > to zle.. > > > > jak to "pogadac sobie bez celu" ? > no poplotkowac.. przeciez Ty sam chciales ,aby na forum mowic tylko sensownie..?? Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 16:28 ala-a napisała: > > > no poplotkowac.. > przeciez Ty sam chciales ,aby na forum mowic tylko sensownie..?? > No nie do konca. Uwazam i zdania nie zmienie, ze zeby pisac na takim forum potrzebna jest przynajmniej jakas krztyna fachowej wiedzy. Poplotkowac ? Nie, od tego mamy malona, rybologa i imagiero. aha, jeszcze jmx i procesor, ale oni (one) jakos dawno niewidziani/e :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 16:43 spiral_architect napisał: > > > > No nie do konca. Uwazam i zdania nie zmienie, ze zeby pisac na takim forum > potrzebna jest przynajmniej jakas krztyna fachowej wiedzy. wiesz te "krzte" fachowej wiedzy psychlogicznej to ma i "Pani Gozdzikowa"... moze powinno to byc zamkniete forum.. > > Poplotkowac ? Akurat Procesor wypowiadala sie sensownie..nie pamietam aby brala udzial w ploteczkach... Nie, od tego mamy malona, rybologa i imagiero. aha, jeszcze jmx i > procesor, ale oni (one) jakos dawno niewidziani/e :))) > wlasnie!!! a po drugie to najczesciej "rozwalanymi watkami" sa watki Imagin(r)a.. to on raczej powinien miec pretensje.. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 16:50 ala-a napisała: Fakt, procesor moze byc sensowna, zastosowalem odpowiedzialnosc zbiorowa. Bede pamietal Nie powinno byc zamkniete. raczej kazdy powinien miec w sobie fundamentalne poczucie przyzwoitosci i dobrze sie zastanowic zanim cos napisze. mozna pisac glupoty, ale nie w kolko i nie co dzien. Nie taka wiedze, jaką ma Goździkowa mialem na mysli :). Ale nie chodzi mi tez o bycie profesorem, czy wyrocznia. Wystarczy ze ktos przeczyta jakas powazna ksiazke/nawet artykul na 3 strony, zalozy watek, zeby tresci w niej/nim zawarte jakos skonsultowac, czy tez otrzymac inny punkt widzenia. Juz masz wtedy jakas wiedze "pierwotna" - wynikajaca z przyswojonej tresci i "wtorna" - z feedbacku. To juz cos Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 16:59 spiral_architect napisał: > ala-a napisała: > > > Fakt, procesor moze byc sensowna, zastosowalem odpowiedzialnosc zbiorowa. Bede > pamietal > > Nie powinno byc zamkniete. raczej kazdy powinien miec w sobie fundamentalne > poczucie przyzwoitosci i dobrze sie zastanowic zanim cos napisze. mozna pisac > glupoty, ale nie w kolko i nie co dzien. > > Nie taka wiedze, jaką ma Goździkowa mialem na mysli :). Ale nie chodzi mi tez o > bycie profesorem, czy wyrocznia. Wystarczy ze ktos przeczyta jakas powazna > ksiazke/nawet artykul na 3 strony, zalozy watek, zeby tresci w niej/nim zawarte > jakos skonsultowac, czy tez otrzymac inny punkt widzenia. Juz masz wtedy jakas > wiedze "pierwotna" - wynikajaca z przyswojonej tresci i "wtorna" - z feedbacku. > To juz cos madre sa Twoje slowa.. ja z uporem Maniaka ,bede czekala na interesujacy temat Spiralnego-Architekta.. mam nadzieje ze staniesz na wysokosci zadania,ja obiecuje ze nie bede wpisywala zadnych glupich uwag.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_ta_sama Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 17:09 Plonne nadzieje, Alu :( Ten model najwyrazniej potrafi tylko prowokowac i narzekac... Ehhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 17:11 baba_ta_sama napisała: > Plonne nadzieje, Alu :( Ten model najwyrazniej potrafi tylko prowokowac i > narzekac... > Ehhhh... Ja jednak wierze w ambcje tego czlowieka;-)) dajmy mu szanse;) Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 17:11 baba_ta_sama napisała: > Plonne nadzieje, Alu :( Ten model najwyrazniej potrafi tylko prowokowac i > narzekac... > Ehhhh... Co to znaczy dziecię "ciekawy temat" ? Dla kazdego to przeciez cos innego. Moge zalozyc temat ktory bedzie w moim mniemaniu ciekawy. Dyskusja skonczy sie na dwoch, gora tzech postach. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Spiralu-architekcie 06.11.05, 14:12 > Odeszla niejaka richelieu, co to nos zadarty miala wyzej niz pietrza sie Himala > je :) niedoczekanie ;) Ja tu jestem zawsze, a kiedy mnie nie ma to i tak jestem bo licho nie śpi. A nos mam zakrzywiony a nie zadarty i taki gul ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.szkrab Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 14:27 I po co te bzdury jak wiadomo ze nie ma żadnego rybologa, imagira, malona ani spiralnego architekta Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Spiralu-architekcie 05.11.05, 14:28 beatrix.szkrab napisała: > I po co te bzdury jak wiadomo ze nie ma żadnego rybologa, imagira, malona ani > spiralnego architekta ale za to jesssstes TYYYYYYYYYYYYYYYYYY...;(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś