b-beagle 08.11.05, 18:16 Wierzycie w to czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasandritta Re: Czy istnieje życie po śmierci? 08.11.05, 18:21 Tk istnieje.ja w to wierze.moj chlopak umiera i ciagle mi powtarza ze spotkamy sie w innym zyciu.nie jest to niestety zadne pocieszenie ale Katolicy w to wierza! Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Czy istnieje życie po śmierci? 08.11.05, 18:23 anno dlaczego w calej sieci rozpuszczalas plotki o Mariuszu? Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy istnieje życie po śmierci? 08.11.05, 18:23 moim zdaniem istnieje. Jest to dalsz kontynuacja naszej drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Czy istnieje życie po śmierci? 08.11.05, 18:35 jakiej drogi znowu ? zastanawiaja mnie takie opinie : "moim zdaniem istnieje"... co to znaczy "moim zdaniem" ? jak sie to ma do wiedzy ? rzeczywistego doswiadczenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Czy istnieje życie po śmierci? 08.11.05, 18:36 ty jestes mniej niz zero posluchaj lady punk Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy istnieje życie po śmierci? 08.11.05, 19:05 Uważam że jesteśmy duchowymi istotami, a ciało ludzkie jest jednym z etapów drogi do oświecenia. Moim zdaniem - to znaczy że nie dostaniesz w pysk, jeśli myślisz inaczej, czyli jeśli Twoja wiedza jest inna, i rzeczywiste doświadczenia inne. #jak sie to ma do wiedzy ? do której wiedzy? Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Czy istnieje życie po śmierci? 08.11.05, 19:06 scylla wiem ze ani udalo sie namowic Janusza zeby pisal pod tym nickiem ale mu wybaczam Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy istnieje życie po śmierci? 08.11.05, 19:08 to miło z twojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 zawsze sledze co duren moze napisac.....oto on 08.11.05, 21:35 scylla napisał: > moim zdaniem istnieje. > Jest to dalsz kontynuacja naszej drogi... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx wtoja kiciu zakonczy sie w Tworkach....a tam.... gumowy ogor i klap z buta w siedzisko! Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: zawsze sledze co duren moze napisac.....oto o 08.11.05, 22:52 nie godzien ja twoich pieszczot doznawać, o wielki nad wielkimi.... po za tym nie wszystkie metody stosowane na tobie, skutkują na innych... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: zawsze sledze co duren moze napisac.....oto o 08.11.05, 22:56 scylla napisał: > nie godzien ja twoich pieszczot doznawać, > o wielki nad wielkimi.... > po za tym nie wszystkie metody stosowane na tobie, > skutkują na innych... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tobie kiciu tylko.... Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: zawsze sledze co duren moze napisac.....oto o 08.11.05, 23:05 czym zasłużyłem na twą łaskawość- trampkarzu? KUrde chciałem już coś napisać do ciebie, w końcu twoja wierność w pisaniu do mnie musi być jakoś nagrodzona... Wiesz co, sam sobie nagrodę wybierz, o ile jestes w stanie sobie nie zrobić krzywdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: zawsze sledze co duren moze napisac.....oto o 08.11.05, 23:09 scylla napisał: > czym zasłużyłem na twą łaskawość- trampkarzu? > KUrde chciałem xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dobra....juz nic kiciu.kiedys chciales mi pomoc......pamietasz?no .....ale buzka.......wie ze mnie kochasz....z jak nie to sklam i powiedz ze tak...niech inni Cie zje_bia za ta......za tom.buzka Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: zawsze sledze co duren moze napisac.....oto o 08.11.05, 23:18 tak jak mówisz, trzymaj się misiu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzywopysk Scylla 08.11.05, 23:23 scylla napisał: > tak jak mówisz, Czy odczuwasz spełnienie gdy całujesz wujka w usta? Odpowiedz Link Zgłoś
krzywopysk Re: Scylla 08.11.05, 23:31 Czy wierzysz w niepokalane poczęcie Malona? Odpowiedz Link Zgłoś
krzywopysk Re: Scylla 08.11.05, 23:36 Czy wierzysz, że w psiucie Carillon zmieszczą się trzy ruskie czołgi z załogą i motocykl? Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: zawsze sledze co duren moze napisac.....oto o 09.11.05, 02:43 moze grzenio sie zlitowal i napisal o litosciwy chooj Odpowiedz Link Zgłoś
mxp4 Re: zawsze sledze co duren moze napisac.....oto o 09.11.05, 04:59 do scylli chyba ten watek jest na inny temat Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: do mpx4 :))) 09.11.05, 10:12 chyba słabo z czytaniem całosci, aniołku :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
scylla a więc nie przeszkadzaj sobie... 10.11.05, 09:35 i zabierz głos w dyskusji na temat wątku, a nie pouczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mxp4 Re: a więc nie przeszkadzaj sobie... 11.11.05, 05:30 a więc nie przeszkadzaj sobie... Autor: scylla Data: 10.11.05, 09:35 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- i zabierz głos w dyskusji na temat wątku, a nie pouczaj. ------------------------------------------------------------------------ Tak jest aniolku! Zycie po smierci istnieje jestem o tym przekonana, mialam na to iklka dowodow. Odpowiedz Link Zgłoś
rebeliant1 Re: Czy istnieje życie po śmierci? 08.11.05, 20:53 czym jest smierc??? Odpowiedz Link Zgłoś
meli5 Re: Czy istnieje życie po śmierci? 08.11.05, 22:28 Pewnie ze istnieje:-) Dzieki temu ze w to wierze czuje sie lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Czy istnieje życie po śmierci? 08.11.05, 22:32 meli5 napisała: > Pewnie ze istnieje:-) > Dzieki temu ze w to wierze czuje sie lepiej:) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx garsc psychotropow...i poczujesz sie nadzwyczajnie....dodatkowo..... gumowy ogor i klap z buta w siedzisko! Odpowiedz Link Zgłoś
meli5 Re: Czy istnieje życie po śmierci? 08.11.05, 22:51 Garsc prochow to moze dobre dla Ciebie komandos 57,no i z takim nickiem jestes chyba serio z lekka psychiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
baabett Re: Czy istnieje życie po śmierci? 08.11.05, 22:33 b-beagle napisała: > Wierzycie w to czy nie? oczywiście, że istnieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
carillon Re:Nie wiem czy istnieje ale chyba nie. 08.11.05, 23:00 Jak inaczej wytłumaczyć tę potworną ilość plemników, ktore mężczyzna produkuje, a w sumie prawie całość idzie....do klozetu. Gdyby miało być jakieś tam życie pozagrobowe, to natura stworzyłaby nas w znacznie lepszy spoób, niż taki jaki jest. Nic by się nie marnowało, wszystko miałoby swój sens. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re:Nie wiem czy istnieje ale chyba nie. 10.11.05, 01:45 ale może to złudzenie że sie cos marnuje Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re:Nie wiem czy istnieje ale chyba nie. 10.11.05, 01:50 solaris_38 napisała: > ale może to złudzenie że sie cos marnuje co sie marnuje...? Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: Czy istnieje życie po śmierci? 09.11.05, 23:45 wierze ze w jakiejś formie istniejemy zarózno przed jak i po smierci ale na pewno nie ma to nic wspólnego z psychologiczną osobą z kóra teraz sie prawie całkowicie identyfikuję ta jetsm prawie pewna że umiera nie wiem czy zaraz posmierci czy jeszcze sie błąka jakiś czas jak sen ale w końcu umiera i się rozprasza ale COŚ zostaje i chce żeby po mnie zostało coś pieknego Odpowiedz Link Zgłoś
tom1111 a czy istnieje życie 10.11.05, 08:52 przed śmiercią , czy tylko słomiana wegetacja istot uważających się za rozumne...? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.szkrab Re: a czy istnieje życie 10.11.05, 09:35 rok wegetowalam zeby cie do konca zdemaskowac Odpowiedz Link Zgłoś
tom1111 Re: a czy istnieje życie 10.11.05, 11:31 no napisz co zdemaskowałaś :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kamajkore Re: Czy istnieje życie po śmierci? 10.11.05, 11:54 b-beagle napisała: > Wierzycie w to czy nie? nie wierzymy w to :) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Czy istnieje życie po śmierci? 10.11.05, 20:56 dowsiadczenie mnie uczy, ze po zyciu jest smierc ... wiecej grzechow nie pamietam ... Odpowiedz Link Zgłoś
mxp4 Re: Czy istnieje życie po śmierci? 11.11.05, 05:38 b-beagle napisała: > Wierzycie w to czy nie? Przeciez juz kiedys nie zylas...zanim sie urodzilas. Jak tam wtedy bylo? Gdzie wtedy bylas? Odpowiedz Link Zgłoś