Dodaj do ulubionych

co robić?

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.09.01, 13:59
co robić jak on postanowił żebyśmy się rozstali i ja nie mam na to żadnego
wpływu?
Jak rozumieć słowo przyjaźń po rozstaniu jeżeli mieszkamy 100 km od siebie? Czy
tylko listy czy też spotkania od czasu do czasu?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: co robić? IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 29.09.01, 15:12
      powinnaś chaba jego o to zapytać...jednak nie miałabym żadnych nadziei ani
      złudzeń. Tak się po prostu mówi ... i to wszystko. Odpuść sobie. Wiem że
      cholernie boli.... Wytrzymasz. Na takie sprawy najlepszym lekarstwem jest czas
      lub druga miłość! Pozdrawiam
    • Gość: 18 Re: co robić? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.09.01, 23:05
      ...nikt mi nie doradzi?? :(
      • Gość: samanta1 Re: co robić? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 23:21
        Klin! Nie ma innej rady! Klin ,najlepiej mily, wesoly pozwoli Ci zapomniec o
        tamtym.A kto wie moze okaze sie ze ten Klin ...ale to juz inna bajka.:)))
        • Gość: olias Re: co robić? IP: 192.168.0.* / *.sarzyna.pl 30.09.01, 23:36
          ostroznie z tym klinem; nie spiesz sie
          a wlasciwie kogo zalujesz; facet bredzacy o przyjazni to obludnik
          • Gość: Xena Re: co robić? IP: *.acn.waw.pl 01.10.01, 00:51
            A co ma powiedzieć? "Mam Cię serdecznie dosyć i moim największym marzeniem jest
            juz nigdy Cię nie zobaczyć"? Zgadzam się, że szczerość to ważna cnota, ale
            chyba czasem lepiej ją załagodzić jakimś niedopowiedzeniem lub eleganckim
            słowem pocieszenia.
          • Gość: Anna26 Re: co robić? IP: *.215.156.136.Dial1.Washington1.Level3.net 01.10.01, 00:52
            A nie masz fajnych kolegow w klasie?
            • Gość: renka Re: rada dla 18 IP: *.sympatico.ca 01.10.01, 01:37
              On tak zadecydowal, przeciez nie bedziesz marnowala pieniedzy i jechala tam do
              niego, aby wyjasniac sprawe, przegrana z gory. Pewnie jest z inna dziewczyna.
              W tym wieku to normalne.Powiedz sobie, trudno i rozgladnij sie wokol.Ktos inny
              juz na ciebie czeka i mysli o tobie.Chyba tak musialo byc.
              • Gość: 18 Re: rada dla 18 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.10.01, 13:13
                własnie chodzi o to, że on nie ma innej na oku...tu chodzi o tą odległość!
            • Gość: 18 Re: co robić? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.10.01, 13:12
              już przeżyłam dwa związki z kimś z klasy i 2 razy się sparzyłam...wolę nie!
    • vist __co robić?___ To. _ 01.10.01, 02:32
      Gość portalu: 18 napisał(a):

> co robić jak on postanowił żebyśmy się rozstali i ja nie mam na to żadnego
      > wpływu?

1. Odpuścić.

2. Podnieść swą atrakcyjność.

pzdr

Vist______________________
    • Gość: Mia Re: co robić? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 01.10.01, 09:18
      Słowo przyjaźń? Rozumieć jako "tylko nie miej pretensji, ze ja taki cham
      jestem". Boli? I będzie. A le w końcu przestanie. Tylko za szybko tego klina
      nie szukaj, bo najpierw się musisz ze soba dogadać...
      Trzymam kciuki!
      • Gość: 18 Re: co robić? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.10.01, 13:17
        to dogadanie się ze sobą zajmie mi sporo czasu ponieważ nie potrafie zrozumieć
        sytuacji, w krórej się znalazłam. Jakoś przezyję! Juz jest lepiej bo zaczynam
        na to wszystko patrzeć z innej perspektywy.
        • olias Re: co robić? 01.10.01, 14:27
          i tak trzymaj
          a mogl cie oklamywac, trzymac na uwiezi
          ......... i przegapilabys swoja druga polowke pomaranczy
          ("plagiat" z innego wątku, ale fajny)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka