lutyl0 29.12.05, 14:48 Brzydze sie wami, brzydze sie i juz. luty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lutyl0 Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:10 carolinascotties napisała: > to Ty jesteś ten fałszywy ? Ja jestem caly czas ten sam magik, prawdziwy luty Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:14 ala-a napisała: > brzydko.. Alez zycie nie zawsze jest uslane rozami, a roze choc sa piekne i pachnace maja kolce i kluja luty Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:15 ale zeby od razu .."brzydze sie Wami" po tym wszystkim ,co miedzy nami bylo?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:17 ala-a napisała: > ale zeby od razu .."brzydze sie Wami" > > po tym wszystkim ,co miedzy nami bylo?;) Musisz koniecznie napisac na mnie do admina:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:18 lutyl0 napisał: > ala-a napisała: > > > ale zeby od razu .."brzydze sie Wami" > > > > po tym wszystkim ,co miedzy nami bylo?;) > > Musisz koniecznie napisac na mnie do admina:) nie znam adresu;) a ja kiedys bylam luty01 ;)) tylko bylo mi za zimno pod tym nickiem i zrezygnowalam.. Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:20 > > > > Musisz koniecznie napisac na mnie do admina:) > > nie znam adresu;) > a ja kiedys bylam luty01 ;)) > tylko bylo mi za zimno pod tym nickiem i zrezygnowalam.. oGRZALBYM CIE GDYBYS POWIEDZIALA TYLKO SLOWO Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:21 lutyl0 napisał: > > > > > > > Musisz koniecznie napisac na mnie do admina:) > > > > nie znam adresu;) > > a ja kiedys bylam luty01 ;)) > > tylko bylo mi za zimno pod tym nickiem i zrezygnowalam.. > > oGRZALBYM CIE GDYBYS POWIEDZIALA TYLKO SLOWO szkoda ze Cie tutaj nie bylo, czy byles,ale pod innym Nickiem;) jakim? Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:23 > > > > oGRZALBYM CIE GDYBYS POWIEDZIALA TYLKO SLOWO > > szkoda ze Cie tutaj nie bylo, > czy byles,ale pod innym Nickiem;) > jakim? Przeciez wiesz, ze ja zawsze pisze tylko pod jednym nickiem, znasz mnie przeciez dobrze ...:) luty Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:26 lutyl0 napisał: > > > > > > > oGRZALBYM CIE GDYBYS POWIEDZIALA TYLKO SLOWO > > > > szkoda ze Cie tutaj nie bylo, > > czy byles,ale pod innym Nickiem;) > > jakim? > > Przeciez wiesz, ze ja zawsze pisze tylko pod jednym nickiem, znasz mnie > przeciez dobrze ...:) > luty no wiesz .. wlasciwie tak dobrze to ja tutaj nikogo nie znam.. oprocz mojej faworytki ulubionej;) Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:29 > > no wiesz .. > wlasciwie tak dobrze to ja tutaj nikogo nie znam.. > oprocz mojej faworytki ulubionej;) Kim ona jest, ja kocham wszystkich to pewnie ja tez. luty Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:31 lutyl0 napisał: > > > > no wiesz .. > > wlasciwie tak dobrze to ja tutaj nikogo nie znam.. > > oprocz mojej faworytki ulubionej;) > > Kim ona jest, ja kocham wszystkich to pewnie ja tez. > > luty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:33 ala-a napisała: > lutyl0 napisał: > > > > > > > no wiesz .. > > > wlasciwie tak dobrze to ja tutaj nikogo nie znam.. > > > oprocz mojej faworytki ulubionej;) > > > > Kim ona jest, ja kocham wszystkich to pewnie ja tez. > > > > luty > > :))) Powiedz moje serce jest bardzo pojemne ...:) luty Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:34 > Powiedz moje serce jest bardzo pojemne ...:) ziuta.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:35 ala-a napisała: > > > > Powiedz moje serce jest bardzo pojemne ...:) > > > ziuta.;)) > Ziuta, jakie to piekne imie, to pewnie od Jozefy luty Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:38 lutyl0 napisał: > ala-a napisała: > > > > > > > > Powiedz moje serce jest bardzo pojemne ...:) > > > > > > ziuta.;)) > > > > Ziuta, jakie to piekne imie, to pewnie od Jozefy > > luty nie wiem,czy od Jozefy ale imie ladne;)) szkoda ze tak szybko Cie odkryl;( byloby zabawnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:41 > nie wiem,czy od Jozefy > ale imie ladne;)) > > szkoda ze tak szybko Cie odkryl;( > byloby zabawnie;) > Ogladalem wlasnie M jak Milosc i postanowilem napisac kolejna czesc magii zycia luty Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Magia zycia 15 29.12.05, 16:07 lutyl0 napisał: > > > nie wiem,czy od Jozefy > > ale imie ladne;)) > > > > szkoda ze tak szybko Cie odkryl;( > > byloby zabawnie;) > > > Ogladalem wlasnie M jak Milosc i postanowilem napisac kolejna czesc magii zycia > > luty a to z takich seriali,powstaja tematy postow? Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Magia zycia 15 29.12.05, 16:09 > > > > > Ogladalem wlasnie M jak Milosc i postanowilem napisac kolejna czesc magii > > zycia > > > > luty > > a to z takich seriali,powstaja tematy postow? Musze na czyms opierac swa magie Alu ...:) luty Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Magia zycia 15 29.12.05, 16:16 lutyl0 napisał: > > > > > > > > Ogladalem wlasnie M jak Milosc i postanowilem napisac kolejna czesc > magii > > > > zycia > > > > > > luty > > > > a to z takich seriali,powstaja tematy postow? > > Musze na czyms opierac swa magie Alu ...:) > > luty Ja, nie mam nic przeciwko takim serialom, nawet stwierdze ,ze dla mnie sa zbyt ambitne. Dlatego ich nie ogladam. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Magia zycia 15 29.12.05, 16:19 > Ja, nie mam nic przeciwko takim serialom, > nawet stwierdze ,ze dla mnie sa zbyt ambitne. > Dlatego ich nie ogladam. > ;)) Teraz jak bede przechodzil kolo przypadkowej kobiety na ulicy, wrecze jej kwiatka doniczkowego, zeby mogla ten kwiat pielegnowac w swym sercu i umysle ...:) luty Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Magia zycia 15 29.12.05, 21:03 lutyl0 napisał: > > Ja, nie mam nic przeciwko takim serialom, > > nawet stwierdze ,ze dla mnie sa zbyt ambitne. > > Dlatego ich nie ogladam. > > ;)) > > Teraz jak bede przechodzil kolo przypadkowej kobiety na ulicy, wrecze jej > kwiatka doniczkowego, zeby mogla ten kwiat pielegnowac w swym sercu i > umysle ...:) > > luty nie zapomnij o tym "kalekim gosciu"..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:15 ale brzydko i już - masz zbyt mało swoich pomysłów? Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:18 carolinascotties napisała: > ale brzydko i już - masz zbyt mało swoich pomysłów? Za chwile znow was bede wielbil luty Odpowiedz Link Zgłoś
magaretta Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:52 carolinascotties napisała: > to Ty jesteś ten fałszywy ? nie, ten tylko robi sobie jaja ten drugi jest fałszywy Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:23 a czemu Ty sie nami brzydzisz Luty ? Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:26 jan_stereo napisał: > a czemu Ty sie nami brzydzisz Luty ? Bo zrobiliscie ze mnie Ziute, a ja naprawde nie jestem Ziuta. luty Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Magia zycia 15 29.12.05, 15:30 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..... Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro do maestro lutego 29.12.05, 15:36 wiedzialem, ze sie to tak zakonczy ... podobnie jak witold ... Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: do maestro lutego 29.12.05, 15:37 imagiro napisał: > wiedzialem, ze sie to tak zakonczy ... podobnie jak witold ... Wodzu, zycie jest piekne, ech jakie piekne luty Odpowiedz Link Zgłoś
shachar ty lutyIO, dlaczego chcesz byc luty10? 29.12.05, 15:49 za Presleya tez sie przebierasz czasami? Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: ty lutyIO, dlaczego chcesz byc luty10? 29.12.05, 16:04 shachar napisała: > za Presleya tez sie przebierasz czasami? jestem davidem coperfildem Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: Witold stal sie pesymista :)) 29.12.05, 21:03 przynajmniej co do mozliwosci szerzenia optymizmu na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Magia zycia 15 29.12.05, 22:52 We wszystkich reality show podgladani uczestnicy mowili w kolko o jednym: ze "trzeba soba byc". "Najwazniejsze: zeby nie udawac nikogo innego, lepszego na przyklad. Soba byc, sie nie wstydzic, ludzi nie oszukiwac". Nie wiem czemu, ale zawsze mi sie wydawalo, ze "soba sa" ci, ktorzy o sobobyciu nie trabia w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: Magia zycia 15 29.12.05, 22:57 Na forum kobieta napisalem ze jestem demonem seksu i intelektu, skad wiesz ze tak nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: Magia zycia 15 29.12.05, 22:59 Wnioskuje, ze probujesz zaprzeczac dla samej checi zaprzeczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś