14.01.06, 17:09
Witam,
miałam syna, który ożenił się z kobietą lekkich obyczajów. Chłopak miał
wszystko, ciepły dom, kochających rodziców, niczego mu nie brakowało,
pomogliśmy mu całkowicie się usamodzielnić: wykształcenie, mieszkanie.
Uprzedzaliśmy, prosiliśmy z mężem, żeby się nie żenił z tą kobietą, nie
posłuchał. Przed zawarciem małżeństwa została spisana intercyza, jednak
dziecko oficjalnie było naszego syna. Doszło do tragedii, owa prostytutka
zamordowała nasze dziecko, pozorując obronę konieczną i została ukarana
jedynie wyrokiem w zawieszeniu.
Powiedzcie proszę w jaki sposób mogę dowieść prawdy i zmienić wyrok tej
kobiety na minumum 25 lat pozbawienia wolności?
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: Tragedia 14.01.06, 17:34
      A czy wiesz, jak było naprawdę, czy to tylko Twoje wewnętrzne przekonanie? Bo
      widzisz, jest BARDZO DUŻO takich przypadków, że rodzice najpierw nie chcą
      wiedzieć, że ich syn maltretuje żonę, a potem, jak dojdzie do tragedii, krzyczą,
      że zamordowała z premedytacją.
    • twitch Re: Czy wiesz jak doszło do tej tragedii? 14.01.06, 17:42
      My w takiej sprawie nie jesteśmy w stanie ci pomóc. Powinnas zatrudnić detektywa
      albo osoby ktora mogłaby ustalić przeszłośc tej kobiety, czy była już wcześniej
      karana? Jak było z innymi męzczyznami, porozmawiać z jej koleżankami o ile coś
      powiedzą.Przebadać jej przeszłosc....Prostytutki to dobre aktorki inaczej nie
      wykona taka zawodu...
      Rzeczywiście wielki dramat i tragedia!!! Nie wyobrazalna! Słów brak. Jednak syn
      był człowiekiem dorosłym i z jakiś powodów lgnął do kobiet tego typu....
      • czarnycharakter WISIA !!! Tys sie jeszcze nie pozbyla Twej 14.01.06, 17:53
        bezgranicznej naiwnosci ?
        Obdarzasz w dalszym ciagu male prowokatorki madrosciami z kalendarzyka dla
        przykladnych gospodyn domowych ?
        Widze, ze nie mozesz tez nadal ukryc fascynacji dla "kobiet tego typu"...
        czch
        • twitch Re:.... 14.01.06, 17:58
          Słuchaj po 1) nie jestem wisia, nie wiszę, ani mnie nie powiesili jeszcze...po
          zatym skąd u ciebie ta pewność,ze to prowokacja?
          • zeussss Re:.... 14.01.06, 18:07
            twitch napisała:

> Słuchaj po 1) nie jestem wisia, nie wiszę, ani mnie nie powiesili jeszcze...

w Polsce juz dawno temu zniesiono kare smierci, moze byc najwyzej dozywocie:)
          • czarnycharakter jasne, ze jestes WISIA; poznaje Cie po dupie 14.01.06, 18:10
            i ostrogach ! Prowokatorki zas po glupio-prowokacyjnych tekstach.
            czch
          • moc_ca Re:.... 14.01.06, 18:24
            twitch napisała:

> Słuchaj po 1) nie jestem wisia, nie wiszę, ani mnie nie powiesili jeszcze...po
            > zatym skąd u ciebie ta pewność,ze to prowokacja?

Jesooo, witch, jak on Cię kocha, ten czarnycharakter ... jak kocha! ;-))
            Tak długo Cię tu śledzi, prześladuje, poprawia, krytykuje a to wszystko
            z miłościa, wiesz Ty?
            Mieć takiego wiernego adoratora to marzenie każdej kobiety, jesooooo!;-)))
            iiiiiiii...!!!! tupu, tupu, tup! ulalla ...!
            • ala-a Re:.... 14.01.06, 18:25
              moc_ca napisała:

> twitch napisała:
              >
              > > Słuchaj po 1) nie jestem wisia, nie wiszę, ani mnie nie powiesili jeszcze
              > ...po
              > > zatym skąd u ciebie ta pewność,ze to prowokacja?
              >
              > Jesooo, witch, jak on Cię kocha, ten czarnycharakter ... jak kocha! ;-))
              > Tak długo Cię tu śledzi, prześladuje, poprawia, krytykuje a to wszystko
              > z miłościa, wiesz Ty?
              > Mieć takiego wiernego adoratora to marzenie każdej kobiety, jesooooo!;-)))
              > iiiiiiii...!!!! tupu, tupu, tup! ulalla ...!
              >
              >
              to nie milosc...
              to mania;))))
              • anala-a Re:.... 14.01.06, 18:31
                Zwolniono mnie z pracy z powodu braku zaswiadczenia o niekaralnosci,
                dyskryminacja chip, chlip. Wieprze probuja mi wmowic, ze narozrabialam buu:(
                • twitch Re.. Zalezy jaką pracę miałaś... 14.01.06, 19:26
                  Wymuszanie na pracowniku zaświadczenia o niekaralności w zawodach, gdzie takich
                  wymagań nie ma prawa być, jest przestępstwem i również podlega karze! Zadzwoń do
                  zwiazków zawodowych i sprawdź...chociaz w Polsce to wszystko moze się wydarzyć...
                  • zeussss Re: Re.. Zalezy jaką pracę miałaś... 14.01.06, 19:37
                    Pracodawca ma prawo wymagac niekaralnosci. Wymien mi jeszcze prosze z laski
                    swojej te zawody
                    • twitch Re: Re.. Zalezy jaką pracę miałaś... 14.01.06, 19:49
                      Możliwe,ze jedynie w Polsce jest takie prawo. Choć watpię, zadzwonię do paru
                      osób i sprawdzę.....wątpie czy masz racje.
                      • zeussss Re: Re.. Zalezy jaką pracę miałaś... 14.01.06, 19:58
                        Zatrudnianie osob karanych zazwyczaj obniza jakosc wykonywanej pracy.
                        Zwyczajnie mentalnosc wspolpracownikow. Pod presja czy w ciaglym leku (fachowo
                        nazywa sie to w warunkach zwiekszonego stresu) pracuje sie mniej komfortowo, w
                        zwiazku z czym mniej wydajnie i tworczo.
                        • twitch Re: Re.. he, he ty zeusie bierzesz jakieś leki? 14.01.06, 20:12
                          zeussss napisał:

> Zatrudnianie osob karanych zazwyczaj obniza jakosc wykonywanej pracy.
                          > Zwyczajnie mentalnosc wspolpracownikow. Pod presja czy w ciaglym leku (fachowo
                          > nazywa sie to w warunkach zwiekszonego stresu) pracuje sie mniej komfortowo, w
                          > zwiazku z czym mniej wydajnie i tworczo.
                          • zeussss Re: Re.. he, he ty zeusie bierzesz jakieś leki? 14.01.06, 20:23
                            jest sporo publikacji, poszukaj bo ja ci nie bede ulatwial sprawy
                            • twitch Re:.Owszem czytam publikacje... 14.01.06, 20:37
                              I wiem,ze nie każdy pracodawca ma prawo żądać zaświadczenia, jeżeli to jedynie w
                              Polsce w innych krajach obejmuje prawo prywatności i nikt nie ma prawa zaglądać
                              w twój register POD GROŹBĄ KARY. Jedynie w zawodach takich jak straznik
                              więzienny, stróż, policjant,kasjer w banku, lekarz (niektore wypadki) i parę
                              innych zawodów. W pozostałych jeżeli pracodawcy nie przysługuje prawo do
                              korzystania z registru o niekaralnosci, moze ono się skończyć karą grzywny dla
                              pracodawcy oraz więzieniem! W Polsce są od lat łamane prawa człowieka, wszędzie
                              gdzie się nie ruszysz! Polacy powinni wiecej przebywać za granicą, czytać i
                              uczyć się i przywożic wzorce dla własnego kraju!
                              • zeussss Re:.Owszem czytam publikacje... 14.01.06, 20:39
                                Kwestia odpowiedzialnosci pracownika. Pracodawca ma prawo ustalic zakres
                                odpowiedzialnosci i moze wtracic taki punkt, dzieki ktoremu nikaralnosc bedzie
                                wymagana.
                                • twitch Re:.Owszem czytam publikacje... 14.01.06, 20:43
                                  zeussss napisał:

> Kwestia odpowiedzialnosci pracownika. Pracodawca ma prawo ustalic zakres
                                  > odpowiedzialnosci i moze wtracic taki punkt, dzieki ktoremu nikaralnosc bedzie
                                  > wymagana.
                                  ..............
                                  ZADZWONIĘ do mojej mamy, była szefem przez wiele lat w jednej ze stoczni
                                  budującej statki, promy i jachty....zna te sprawy na pamieć...:))))
                                  powiem ci jedno zagranicą, stawia się żądania pracodawcy! A w Polsce to
                                  pracodawca jest jeszcze jak ten ruski basza....resztki komunizmu kwitną dalej!

I przynoszą wstyd dla kraju!
                                  • zeussss Re:.Owszem czytam publikacje... 14.01.06, 20:49
                                    wstyd Polsce przynosi cos innego. specjalisci zwiewaja coraz czesciej za
                                    granice
                                    • twitch Re:.Owszem czytam publikacje... 14.01.06, 20:52
                                      zeussss napisał:

> wstyd Polsce przynosi cos innego. specjalisci zwiewaja coraz czesciej za
                                      > granice
                                      ...
                                      a dlaczego to robią? Bo w kraju nie ma szans na nic!
                                      • zeussss Re:.Owszem czytam publikacje... 14.01.06, 20:54
                                        Nie, dlatego, ze w naszym kraju szumowiny maja wieksze szanse, niz specjalisci.
                                  • czarnycharakter Wisia - zjawo nieczysta !!! Tos ty jest 14.01.06, 23:55
                                    topielica z Pomeranii ?!!!
                                    czch
    • madzia69 Re: Tragedia 14.01.06, 20:19
      a co to? prostytutka to gorszy zawod od higienistki szkolnej? ze niby
      prostytutki maja predyspozycje do zabojstw z premedytacja z racji wykonywania
      zawodu?
      • zeussss Re: Tragedia 14.01.06, 20:24
        jest to grupa ryzyka, wsrod ktorej takie przypadki sie najczesciej zdarzaja
        (generalnie grupy patologiczne, poczytaj)
        • twitch Re: patalogiczna? 14.01.06, 20:28
          zeussss napisał:

> jest to grupa ryzyka, wsrod ktorej takie przypadki sie najczesciej zdarzaja
          > (generalnie grupy patologiczne, poczytaj)
          ...
          Zyjąc w takim kraju jak Polska, gdzie ludzie nie mają pracy, z czego żyć...łatwo
          stać się prostytutką. Nie oceniaj tych osób, a raczej im współczuj. Poza tym
          twoje poglądy, zeusie, odnoszące się do innych osób nie podobają mi się, cuchnął
          smrodem rodem ze Sparty...a ta jak wiesz i tak upadła.
          • zeussss Re: patalogiczna? 14.01.06, 20:41
            nie musza sie wcale tobie podobac, poza tym nie prezentowalem pogladow, lecz
            ogolnie przyjete przekonanie, z ktorym akurat sie zgadzam
    • jolantas1955 Re: Tragedia 14.01.06, 23:12
      Czegoś tu nie rozumiem! Co ma intercyza do ojcowstwa? Jak mogła zabić d\ziecko w
      obronie koniecznej, przecież to dziecko musiałoby ją zaatakować, a chyba to nie
      jest możliwe.Jeśli zapadł prawomocny wyrok, to nie można go wzruszyć.Od
      nieprawomocnego wyroku odwołać mogą się tylko strony, a nie sądze, że pisząca
      post taką stroną była.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka